FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 feb 2016, 20:06

Yeboti obitelj Amidza. Daj nama bar deseti dio koliko dajes njima :bale:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 feb 2016, 20:08

muhamedhulk je napisao/la:
Mokes je napisao/la:Hoce li Velkoski i Bekic produziti ugovore ? :problem:
Hm, za prvog mislim da nece, koliko god on to potencir'o. Bekic garant ceka da vidi koliko ce igrati ove polusezone..mada mislim da ni on nije zainteresiran za ostanak.
Rece zukanovic da ce bekic produziti ugovor prije utakmice sa svinjskim!

High

Post Postao/la High » 11 feb 2016, 20:11

0:45

Ko je ovaj što diže ruke? :D

EDIT: Stojčev! :urnebes: :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 feb 2016, 21:07

slika
slika

:tokralju: :bih:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 11 feb 2016, 21:33

slika

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 11 feb 2016, 21:49

Jedina zastava moja!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 feb 2016, 21:53

Hocemo i mi dizat pobunu ako nam neko ne bude htio prenosit pripremnu tekmu? :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 feb 2016, 21:59

FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo i mi dizat pobunu ako nam neko ne bude htio prenosit pripremnu tekmu? :mrgreen:
Pouceni danasnjim iskustvom, mi cemo reagovati pribranije nego komsije.. :cool:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 feb 2016, 22:18

[youtube][/youtube]

Dino večeras na večeri : Momci ne možete tražiti od našeg brata Kallasija , od našeg brata Cezara od našeg brata Emersona da oni uhvate naš ritam ali ti kapitenu Dulja ti Berberoviću Džemale napravite da Sarajevo poludi ..... vi preuredite diskoteku zatvorite kafić , razbijte diskoteku razbijte hotel Tan i ja ćemo sveeee platiti
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 feb 2016, 22:22

joker90 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Hocemo i mi dizat pobunu ako nam neko ne bude htio prenosit pripremnu tekmu? :mrgreen:
Pouceni danasnjim iskustvom, mi cemo reagovati pribranije nego komsije.. :cool:
Da se razumijemo, admin i aco su u današnjoj raspravi bili krajnje tolerantni prema komšijama, što ne bi bio slučaj sa nama.
Sjetiće se stariji forumaši kako smo mi prolazili u sličnim raspravama sa administracijom, ako je i uopšte bilo rasprave,
uglavnom se završavalo po kratkom postupku. Koliko je samo dobrih forumaša trajno banovano samo zbog jednog posta
u kojem bi izrazili nezadovoljstvo ili se suprostavili administraciji. Ja sam recimo par puta banovan po 7 dana i x puta na 24 sata
ako bi se suprostavio aci, koji tada nije želio da čuje naše mišljenje. Dobro, bilo prošlo, malo su oni popustili malo mi,
i uglavnom je situacija zadovoljavajuća. Mislim, sve je ok, nemamo problema, dogovorena je ta saradnja sa Upravom kluba,
ss.ba je naš medijski partner, i iskreno na mene su ostavili jako dobar utisak i samo nek' nastave ovim tempom i neće biti
nikakvih problema, barem ne, sa naše strane. Tako da, ne razmišljajte o bojkotu, pa ni u šali. :)
Apelujem da podržimo ss.ba portal, ovaj forum, samim tim i administraciju.
F.K.SARAJEVO

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 11 feb 2016, 22:28

Posto je portal u vlasnistvu Fk Sarajeva sve cemo rastjerati sa portala i traziti smjene ukoliko prenosa ne bude :lol:
Necemo biti papci i ljude napadati ako ne budu prenosili ako hoce dobro i jest ako nece boze moj nisu obavezni da to rade pa cak i da prenose N.K. zeljeznicar svaku a nas nikad to je njihovo pravo i njihova stvar mi se necemo ljutiti
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 11 feb 2016, 22:29

Nigdje nikoga,ne mozes nista procitati.E jeste neko namjenski razjebao forum samo tako,meni se svidja ss.ba na ruku mi je pravo tako da nemam nista proti njih.Uz naseg medijskog sponzora sam :beba:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 feb 2016, 22:33

Ništa ono danas ne bi bilo da nisu nas prenosili protiv Maribora, al' nejse da se ne zamaramo oko toga...
Malo mi je krivo što su, vjerovatno nesvjesno, pokušali baciti kost između nas i ss.ba, ali nisu baš naivni u administraciji...
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 feb 2016, 22:34

molotovljev je napisao/la: Da se razumijemo, admin i aco su u današnjoj raspravi bili krajnje tolerantni prema komšijama, što ne bi bio slučaj sa nama.
Sjetiće se stariji forumaši kako smo mi prolazili u sličnim raspravama sa administracijom, ako je i uopšte bilo rasprave,
uglavnom se završavalo po kratkom postupku. Koliko je samo dobrih forumaša trajno banovano samo zbog jednog posta
u kojem bi izrazili nezadovoljstvo ili se suprostavili administraciji. Ja sam recimo par puta banovan po 7 dana i x puta na 24 sata
ako bi se suprostavio aci, koji tada nije želio da čuje naše mišljenje. Dobro, bilo prošlo, malo su oni popustili malo mi,
i uglavnom je situacija zadovoljavajuća. Mislim, sve je ok, nemamo problema, dogovorena je ta saradnja sa Upravom kluba,
ss.ba je naš medijski partner, i iskreno na mene su ostavili jako dobar utisak i samo nek' nastave ovim tempom i neće biti
nikakvih problema, barem ne, sa naše strane. Tako da, ne razmišljajte o bojkotu, pa ni u šali. :)
Apelujem da podržimo ss.ba portal, ovaj forum, samim tim i administraciju.
Nemoj da se sjećam tih vremena.
Šta smo sve radili da se zaštitimo od "napada" što od strane drugih forumaša, što od administracije. Ali kao uvijek ostali smo.. prebrodili sve i postali najjači.
Toliko smo postali jaki da možda uskoro realizujemo jedan projekat, imamo jako finu ideju ali ne bih o detaljima.

High

Post Postao/la High » 11 feb 2016, 22:36

Bio je neki pokušaj bojkota naših još dok sam ja bio moderator. :lolno:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 feb 2016, 22:40

E to je to hilmo, bez obzira na sav onaj pritisak i napade, jbt ko migovi kružili i bombardovali, ali sa druge strane smo bili mi.
Zapamtite nešto, nikad se ne predajemo, pa neka shvati kako ko želi.

jedan je cilj, jedan je put
F.K.SARAJEVO

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 feb 2016, 22:48

Bilo je to dobro vrijeme.... :cool: :cool:

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 11 feb 2016, 22:52

I da, sjetih se, unazad mjesec, dva, nick hasandudic nije uopšte bio trol već poznata pitarska faca sa istoka.
Pogrešno ste procijenili lika i načepili ga, ok i ja sam mislio da je jedan od onih u prolazu, ali vidim lika prije par dana i kaže da je
to on bio, i čudno mu što ste ga najurili :) ... objasnio sam mu šta je u pitanju, te da je i on pogriješio... uputio ga za naredni nick.
Lik jeste temperamentan i ima tu dozu agresivnosti u raspravama, al je mrtvi pitar, full. Biće zanimljivo ako se ponovo reg. :)

Znao si ti Steph ko je u pitanju, al si se ušutio. :) Uvalio si Adu, jokera i društvo u nevolje, naebace kad im se natovari na kosti :mrgreen:
Zadnja izmjena: molotovljev, dana/u 11 feb 2016, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
F.K.SARAJEVO

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 11 feb 2016, 22:55

Evo neki mladi golman iz Rudar Prijedora izgleda dolazi,bio je kod nas i branio dvije utakmice za kadete i juniore. Odbranio penal,struki se svidio,on i otac mu zadovoljni uvjetima koje nudimo. Vjerovatno dolazi na ljeto. Visok 190cm sto je dobra predispozicija ako jos zna braniti..
Sabrine mi moje!

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 11 feb 2016, 22:57

Četrnaest godina, 190 cm...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.