NK Zvijezda Gradačac

ministar
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ministar » 06 jun 2013, 17:46

astra1922 je napisao/la:
ministar je napisao/la:vratite Masica!! aa moze i Vehabovica,kako god bolji je od Dzafica! :D
upravu si samo je pitanje dali bi se oni vratili.mislim da je nezic dobro rjesenje na beku ako ode husic isto tako i serif hasic bi mogao biti od pomoci.ako je vec doslo do stednje treba probati i malo starije igrace i iskusnije a jeftinije dovesti.valjda sve ispadne dobro
pa naravno nisu skupi igraci,blizu su..u najboljim su godinama,ne bi bili neka pojacanja velika ali imaju iskustva i mogli bi biti od pomoci..ako je vec budzet manji oni su rjesenje..mada ima jos igraca dobrih u blizini,al vecina je politika tak da tesko da ce sta biti od toga

ministar
Kontakt:

Post Postao/la ministar » 06 jun 2013, 17:53

ministar je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
ministar je napisao/la:vratite Masica!! aa moze i Vehabovica,kako god bolji je od Dzafica! :D
upravu si samo je pitanje dali bi se oni vratili.mislim da je nezic dobro rjesenje na beku ako ode husic isto tako i serif hasic bi mogao biti od pomoci.ako je vec doslo do stednje treba probati i malo starije igrace i iskusnije a jeftinije dovesti.valjda sve ispadne dobro
pa naravno nisu skupi igraci,blizu su..u najboljim su godinama,ne bi bili neka pojacanja velika ali imaju iskustva i mogli bi biti od pomoci..ako je vec budzet manji oni su rjesenje..mada ima jos igraca dobrih u blizini,al vecina je politika tak da tesko da ce sta biti od toga
i sto je bitno ,obojica su bez kluba..mogli bi se lako dovesti...za Nezicem treba zaliti,on se mora vratiti iskreno za Sodica je igrac..jos u njemu imaju godinama igraca na toj poziciji..aa Mujo kako je igrao za Gradinu zasluzuje svaki respekt

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2013, 18:07

iz prve lige federacije ima par igraca koji bi mogli realno popuniti klupu.znaci bio bi rizik dovesti te igrace.postoji mogucnost da jedan ili dva od tih i budu pojacanja ali nesmije se bas riskirati.
evo nekoliko igraca koji su skrenuli paznju na sebe
muhamed mujic,jasmin mujkic,mousa diabang,nezic,hasic serif,omar prses,ante pinjuh,ssemsudin dzanic,jasmin jaranovic,anel dedic,haris dilaver,.iz gradine skahic,i mujo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pizaro01
Kontakt:

Post Postao/la pizaro01 » 06 jun 2013, 20:21

Zmajjj je napisao/la:Drugo je Hamza ko ji nam je došao iz Tojišića ali je on prije što je došao u Tojišiće dobro igro za Drinu Zvornik Slobodu i bio u Rusiji ima iskustvo i igro je u jakim ligama ima kontinuitet zato je godinama bio najbolji igrač Zvijezde. Ordagić je za Gradinu igro premijer ligu i njegovi kvaliteti nisu upitni jer smo ga vidjeli da je radilica velika i da se može nositi sa igračima koji igraju u našim najjačim klubovima.
samo ispravka za hamzu,nije došao iz tojšića,nego iz kalesije. pozzz

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 07 jun 2013, 00:16

astra1922 je napisao/la:.........................................MANDUSIC.........................................

JAHIC..........................MUS...................BOGDANOVIC..........MORANJKIC

SUSIC.......................ORDAGIC..................ADAM...............PILAVDZIC

..............................PANDZA.....................DIATTA........................

JEDNA NISKOBUDZETNA POSTAVA :mrgreen:

ne bi se mi mescini dobro proveli
Sa ovom ekipom Zvijezda bi ispala i iz prve federalne a kamoli iz PL. A ti astra prdiš maksimalno. Sad prizivaš i Vehabovića i Nezića a lično sam te slušao i gledao kada im hebeš sve redom dok su igrali u Zvijezdi. Nemoj me pogrešno shvatiti. Ti si vezan za Zvijezdu i teško ti padaju neke stvari. Zato polako jarane nemoj se previše nadati.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2013, 07:16

serim je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:.........................................MANDUSIC.........................................

JAHIC..........................MUS...................BOGDANOVIC..........MORANJKIC

SUSIC.......................ORDAGIC..................ADAM...............PILAVDZIC

..............................PANDZA.....................DIATTA........................

JEDNA NISKOBUDZETNA POSTAVA :mrgreen:

ne bi se mi mescini dobro proveli
Sa ovom ekipom Zvijezda bi ispala i iz prve federalne a kamoli iz PL. A ti astra prdiš maksimalno. Sad prizivaš i Vehabovića i Nezića a lično sam te slušao i gledao kada im hebeš sve redom dok su igrali u Zvijezdi. Nemoj me pogrešno shvatiti. Ti si vezan za Zvijezdu i teško ti padaju neke stvari. Zato polako jarane nemoj se previše nadati.
pa sta tu sada nije uredu.klub se oglasio da je financijska situacija losija nego proslih sezona.i sada nam je svima jasno sta je cilj.znaci opstanak je jedini prioritet.nikakvi gornji dijelovi tabele itd.ova moja postava je sega bila zato sto su samo ovi igraci ostali.a vehabovicu nikad nisam psovao nemoj da ti nadem postove gdje sam ga hvalio i volio da ostane umjesto milanovica.
.neza bi bio jeftinija varijanta od ponjevica jer ne bi placao stan bio bi nas domaci igrac.
isto tako mislim da i brka moze pomoci u narednoj sezoni.ima u njemu jos hljeba kakav god je bolje ce odigrati od ponjevica i sodica

i jos jednom post ti je bezveze,
na kraju i ako ispadnemo to je nas klub,to je svetinja svih onih koji su ga volili i kad je igrao po prokosovicima ostroj luci lipnici mionici malesicima pa sve do koseva grbavice bilinog pecare....
jedno si samo upravu svaka losa stvar u zvijezdi mi tesko pada ;)

Nova sezona nova nafaka

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 07 jun 2013, 12:15

teska ce ovo sezona bit za sve nas...steta sto se nije natkrila nova tribina jer voda sve unistava
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 07 jun 2013, 13:11

Amer će biti naredne sezone glavni igrač, jer će vjerovatno biti standardan u prvoj postavi.

;)
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 jun 2013, 13:18

Benjo_AFC86 je napisao/la:Amer će biti naredne sezone glavni igrač, jer će vjerovatno biti standardan u prvoj postavi.

;)
Hoće, Amer je odličan igrač kako su naši počeli otpuštat on će bit i kapiten ekipe brzo al šteta neće moć napredovat uz loše suigrače valjda naši nekog dobrog dovedu.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 07 jun 2013, 15:13

evo Vladimir Gaćinović novi trener tj. bivši trener Leotara, a pripreme počinju 17.06. u 16h

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 07 jun 2013, 15:13

Gaćinović novi trener Zvijezde. Mislim da je ovo dobra odluka, samo ne znam dali čovjek ima profi licencu.

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 07 jun 2013, 15:17

pa da nema valjda ga naši nebi angažovali

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 07 jun 2013, 15:19

serim je napisao/la:Gaćinović novi trener Zvijezde. Mislim da je ovo dobra odluka, samo ne znam dali čovjek ima profi licencu.
koliko sam upoznat ostala mu je još samo odbrana diplomskog, ali možda i griješim

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 jun 2013, 15:20

serim je napisao/la:Gaćinović novi trener Zvijezde. Mislim da je ovo dobra odluka, samo ne znam dali čovjek ima profi licencu.
Dobar trener,čovjeku prigustilo,dzepovi mu prazni u Leotaru.Bolje ista u Zvijezdi nego nista u Leotaru.Eto cijena remija iz Trebinja.....valja čovjeka sad uhljebit :lol:

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 jun 2013, 15:26

vatreni je napisao/la:
Dobar trener,čovjeku prigustilo,dzepovi mu prazni u Leotaru.Bolje ista u Zvijezdi nego nista u Leotaru.Eto cijena remija iz Trebinja.....valja čovjeka sad uhljebit :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: pa zato on nije stavio devet igrača iz prvog sastava protiv nas ;) dobar je onda dobro nam došo

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 jun 2013, 15:33

vidjecemo, leotar je dobro vodio i dobre igrace dovodio.nadam se da ce uspjeti dovesti neke dobre igrace koji ce nam dati kvalitet u igri.poznato je da njegove ekipe igraju borbeno i srcano nadamo se da ce tako voditi i nasu ekipu.
kada bi uspio dovesti stojceva to bi bilo super.
a vidim odma se pojedini sprdaju.ako neznate prosle polusezone je gacinovic uz odovica bio glavni kandidat za nasu klupu

Nova sezona nova nafaka

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 07 jun 2013, 15:48

Handzić,Kajkut,Cimirot,Šaraba... na meti gradačakog premijerligaša,najmanje dvojica od napisanih bih trebalo uskoro da obuče crvenobijeli dres ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 07 jun 2013, 15:50

astra1922 je napisao/la:vidjecemo, leotar je dobro vodio i dobre igrace dovodio.nadam se da ce uspjeti dovesti neke dobre igrace koji ce nam dati kvalitet u igri.poznato je da njegove ekipe igraju borbeno i srcano nadamo se da ce tako voditi i nasu ekipu.
kada bi uspio dovesti stojceva to bi bilo super.
a vidim odma se pojedini sprdaju.ako neznate prosle polusezone je gacinovic uz odovica bio glavni kandidat za nasu klupu
Astra nemoj više o tim Makedoncima Stančevski, Djurdjević, Stojćev vidiš da ovi što su bili ništa nisu bolji od naše djece

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 jun 2013, 15:58

sony_91 je napisao/la:
koliko sam upoznat ostala mu je još samo odbrana diplomskog, ali možda i griješim
http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 24783.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje pise da ima UEFA ¨A¨ licencu, sad jel to to ja neznam

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 07 jun 2013, 16:17

Vladimir Gacinovic je dobro vodio Leotar, iako ta ekipa nije imala snazan igracki kadar.
Kako bi bilo dobro da sada iz Leotara dovede Cimirota i Stojceva.
za Zmajjja Stojcev je crnogorac rodjen u Beogradu.
http://www.transfermarkt.de/de/milos-st ... 48619.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.