Ima problem u glavi ne može se skoncentrirati na rad, šteta dobar igrac
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Problem je i to veliki..Ima dobar Hodza u Gradačcu,znam ljude koji su isli i pomogo im je..Na zalost nitko ne zeli da mu pomogne i ne znam zasto.Kao momak je top i garantujem ti da je imao psihologa-psihijatra da bi igrao davno u nekoj jacoj ligi..legendarnadruga je napisao/la: ↑18 jul 2025, 20:00Ima problem u glavi ne može se skoncentrirati na rad, šteta dobar igrac
Covjek dodje na 1 trening i nema ga 10 dana nigdje...Zalosno :/
-
- Kontakt:
Treba momku pomoći ako ikako može se sevapa bar uhvatitib00t je napisao/la: ↑18 jul 2025, 20:05Problem je i to veliki..Ima dobar Hodza u Gradačcu,znam ljude koji su isli i pomogo im je..Na zalost nitko ne zeli da mu pomogne i ne znam zasto.Kao momak je top i garantujem ti da je imao psihologa-psihijatra da bi igrao davno u nekoj jacoj ligi..legendarnadruga je napisao/la: ↑18 jul 2025, 20:00Ima problem u glavi ne može se skoncentrirati na rad, šteta dobar igrac
Covjek dodje na 1 trening i nema ga 10 dana nigdje...Zalosno :/
Alen Mešanović birvaktile
Ne spominji familiju,pojma nemaš.
-
- Kontakt:
Pa sta je Poturalicu. Kakav problem ima. Depresija? Ili nesto slicno. Zao mi je iskreno, ndam se da ce se izvuci sta god da je u pitanju jer zivot je bitniji od nogometa tako da sretno mu bilo.
nebeskasila je napisao/la: ↑18 jul 2025, 21:34Pa sta je Poturalicu. Kakav problem ima. Depresija? Ili nesto slicno. Zao mi je iskreno, ndam se da ce se izvuci sta god da je u pitanju jer zivot je bitniji od nogometa tako da sretno mu bilo.
Huso ima problem sa sobom i to treba da bude njegova privatna stvar.nebeskasila je napisao/la: ↑18 jul 2025, 21:34Pa sta je Poturalicu. Kakav problem ima. Depresija? Ili nesto slicno. Zao mi je iskreno, ndam se da ce se izvuci sta god da je u pitanju jer zivot je bitniji od nogometa tako da sretno mu bilo.
Mnogi svašta pričaju i pišu a pojma nemaju.
Jedinstvu puno sreće u prvenstvu.
Ide Marriaga u vezirski grad.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I bolje je da ide...iritantan, ponasanje kao da je Vini Jr
-
- Kontakt:
Bolje sad, nego nakon prvih kola da nas napusti Poturalic..
Imamo jos vremena za golmana i špica
-
- Kontakt:
Upravo to, i dalje imaju vremena naci dobrog napadaca. Sta bi da nas je napustio drugo trece kolo, tad ne mozes naci nikogJedinstvo37 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:16Bolje sad, nego nakon prvih kola da nas napusti Poturalic..
-
- Kontakt:
Pa sta ce nam golman, imamo 2+ neki junior ko treciJedinstvo37 je napisao/la: ↑19 jul 2025, 10:16Bolje sad, nego nakon prvih kola da nas napusti Poturalic..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Treba nam iskusniji ,kvalitetniji golman. Znamo da golman unosi dodatnu sigurnost ,samopouzdanje cijeloj ekipi. Ova dvojica to ne mogu. Volio bih da se varam ali tako je
Nema od takvog golmana nista, gura se Bilic, domaci mlad igracBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:10Treba nam iskusniji ,kvalitetniji golman. Znamo da golman unosi dodatnu sigurnost ,samopouzdanje cijeloj ekipi. Ova dvojica to ne mogu. Volio bih da se varam ali tako je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma bzvz dovedeš dobru ekipu i prosut ćeš bodove zbog golmana...harden je napisao/la: ↑19 jul 2025, 18:07Nema od takvog golmana nista, gura se Bilic, domaci mlad igracBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jul 2025, 15:10Treba nam iskusniji ,kvalitetniji golman. Znamo da golman unosi dodatnu sigurnost ,samopouzdanje cijeloj ekipi. Ova dvojica to ne mogu. Volio bih da se varam ali tako je
-
- Kontakt:
Ok je to , ima potencijala i nadati se da moze izgurati sezonu. Trazilo se ili se jos trazi i druga opcija ali je preskupo.
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Proximic i 14 gostiju.