AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 16 dec 2012, 23:01

Uh sto se slozise rezultati jbt :D
Dobro je danas bilo,3 boda su tu idemo dalje iduca stanica Rim,e dole ce biti cupavo,ako dole dobijemo onda ovi svi rezultati u zadnje vrijeme dobijaju potvrdu i na tezini posto posotoji mogucnost da pridjemo na 3 boda od 3 eceg mjesta.
Treba sad i mercato kako treba odraditi pojacati se sto je bolje moguce,ne prepustati nista slucaju,serija dobrih rezultata je tu,ali bez pojacanja ce biti cupavo,dakle sto kvalitetnije je moguce se pojacati.
Uglavnom odlicno se razvija situacija,kako je bilo krenulo sad smo u sjanoj poziciji kakvi smo bili :D

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2012, 23:07

Sad se potvrduje izjava Moggia koje rekao da je samo Milan konkurencija Juveu za Scudeto ali los pocetak sezone vas je unazadio ali sigurno cete biti slijedece sezone ozbiljna konkurencija Juveu za Scudeto
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2012, 23:13

Yucca je napisao/la:Sad se potvrduje izjava Moggia koje rekao da je samo Milan konkurencija Juveu za Scudeto ali los pocetak sezone vas je unazadio ali sigurno cete biti slijedece sezone ozbiljna konkurencija Juveu za Scudeto
Zna stari lisac šta govori , loš start nas je dosta koštao i trebat će još vremena da bi to Milan nekako uspio nadoknaditi :D Vjerujem da ćemo završiti u Top 3 jer ispred nas su sve ekipe koje su slabije od nas , naravno sem Juveta .
Ova sezona je što se tiče titule gotova , ali ako ništa par mladih igrača je milan "dobio" zauzvrat . :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2012, 23:20

Tu ste napravili pun pogodak sto se tice mladih igraca i sigurno ce se u buducnosti to isplatiti sto se tice sadasnje ekipe misli da odbranu morate pojacati kvalitetno jer realno Yepes i kompanija su smijesni za nivo Milana i treba vam jedan razigravac i golman jer Amelia nije taj nivo i sigurno cete u buducnosti biti ozbiljna ekipa koja moze jurisati na trofeje
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2012, 23:32

Samo polako , dio po dio i Galliani i pedofil će složiti jaku mašineriju .
Trenutno je vrijeme ključni faktor u ovoj rekonstrukciji Milana , sljedeće sezone očekujem aBd puno bolji Milan a za 2 sezone i totalnu ekspoloziju ove generacije . :)

Allegri : " Robinho želi da ide u Brazil , i teško da će promjeniti odluku i ostati u Milanu "
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 dec 2012, 01:01

meho-medo je napisao/la:Ljudi je li istina za onog rumuna ,evo i zamjene za Robinha Vladimir Weiss , kakav je bio danas ovaj Weiss on je inace igrac Pescare
http://martina22acm.wordpress.com/2012/ ... oin-milan/" onclick="window.open(this.href);return false;
Danas je Weiss izveden jer se nije sastavio sa loptom a izgubio je jedno 4-5 lopti danas. Mada to je jedna utakmica a nisam nešto upoznat sa tim igračem. Ako ništa nešto se priča muti valjda će ćelo nešto izmajmunisati u januaru.

Fini rezultati za Milan. Polako se približava 3. mjestu a sljedeće kolo protiv Rome bit će pravo zajebano oni su nepredvidljivi i na Olimpicu nema ekipe u Italiji koja je dole favorit tako da ja realno ni bodom ne bi bio nezadovoljan jer Roma je Roma pa makar i sa Zemanom na klupi :lol:

Bgm i meza je legla danas :lol:

[youtube][/youtube]
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 dec 2012, 10:02

Ocjene za jučerašnju pobjedu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 dec 2012, 11:39

Ma nije ovaj slovak los nikako. juce je izasao jer je dobio jedan udarac i sam komentator govori kod napada pescare on ne ide naprijed ne moze da trci, mada fizicki se nije mogao nositi sa nasim stoperima. ali mlad je na tome se moze poraditi jos puno. bio bi dobar u Milanu pravo...

off topic: ajd dragi moji rossoneri imal ko kakav prijedlog sta da uzmem svojoj najdrazoj za rodjus nemam blage veze sta vise da uzmem, sve sam ispuco od lancica privjesaka nausnica, meda, cuka, slika, ukrasa bogova ocova itd itd.. ako ima ko da pomogne bujrum :D:D:D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 dec 2012, 13:42

"In January we will look at four players who are not over the age of 22. We want to build a team for the future " Silvio Berlusconi .

Čisto sumnjam da će doći baš 4 nova igrača , ali da će biti pojačanja u to vjerujem .
-Rui Costa-

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 17 dec 2012, 13:49

milanist je napisao/la: off topic: ajd dragi moji rossoneri imal ko kakav prijedlog sta da uzmem svojoj najdrazoj za rodjus nemam blage veze sta vise da uzmem, sve sam ispuco od lancica privjesaka nausnica, meda, cuka, slika, ukrasa bogova ocova itd itd.. ako ima ko da pomogne bujrum :D:D:D
http://www.thehut.com/catalogue/gifts/g ... r-her.list" onclick="window.open(this.href);return false;

Šalju u BIH, poštarina besplatna plaćanje papučarom, pardon paypalom :lol:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 dec 2012, 15:30

ehehhee jbg jarane imam i ovdje ovih serpa bokala usisivaca i ovi karafeka da uzmem, da mi je nes neobicno i zanimljivo nac al je ebeno sto ne znam ni ja sam sta :D:D

cuj 4 igraca more bit bidne al neki anonimusa. bolje neg dovede dvojicu al kako treba ha ja... nes kontam kako bi nam walkot sjeo al jbg on je za nas naucna fantastika.. zamisli na jednoj strani saraf na drugoj walkot i u spici pato ( al onaj stari) nebo bi nam bilo granica ;D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 dec 2012, 15:41

Brzo ce prelazni rok pa cemo vidjet,volio bi kada bi dobrog stopera doveli, naravno samo ne otpisanog Lusija :lol:
U subotu protiv Rome, mislim vrijeme je da pokazemo koliko mozemo i da se ozbiljno uljucimo u sami vrh,jos bi bila dobra uvertira za nastavakk sezone..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 dec 2012, 16:37

Zanima me zašto ovaj Ganz iz Primavere nikako da dobije ozbiljniju šansu u prvom timu , ipak je momak prerast'o taj juniorski fudbal , u zadnjih 35 utakmica za Primaveru je zabio 32 gola .
I ka tome ima već 19 god. i vrijeme je valjda da dobije šansu u prvom timu .

Evo i Stephana jučer sa navijačima 8-)
slika
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 17 dec 2012, 17:37

Nasao sam ludu vijest.
Korintians hoce da dovede Pata u sve redove.Navodno,oko 20 miliona..
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 dec 2012, 18:35

betton je napisao/la:Nasao sam ludu vijest.
Korintians hoce da dovede Pata u sve redove.Navodno,oko 20 miliona..
To je danas procurilo,kao pravimo prostor za Kaku i Balonju.......
Bradia izjavio za sky da nas Weiss ne interesuje i da ne pregovaramo oko njegovog dolaska,sto je odlicna vijest.
Robinho skoro sigurno ide,navodno cemo dovesti 4 igraca u januaru ali ce kao svi biti ispod 23 godine...e vidjet cemo sta ce biti.
Don Silvio se vjerio sa onom kokom,kakav je to kralj 8-) :lol:

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 17 dec 2012, 18:36

http://www.gianlucadimarzio.com/calciom ... 5-milioni/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 17 dec 2012, 18:41

Necemo ga pustiti za 15 miliona sigurno,ako ponude 20 mozda i ode,al za 15 sumnjam.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 dec 2012, 19:00

ma ja ga nebi nikad prodavao, mozemo posle zazalit zestoko ha ja :D

evo i zvanicno Napoliju oduzeta dva boda ( super za nas) sad oni imaju 31, fakticki lazio je 3 i bjezi nam 6 boba, nije nedostizno. plus canavaro i jos jedan su suspendovani na 6 mjeseci, eto belaja Napoliju...

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 17 dec 2012, 19:12

milanist je napisao/la:ma ja ga nebi nikad prodavao, mozemo posle zazalit zestoko ha ja :D

evo i zvanicno Napoliju oduzeta dva boda ( super za nas) sad oni imaju 31, fakticki lazio je 3 i bjezi nam 6 boba, nije nedostizno. plus canavaro i jos jedan su suspendovani na 6 mjeseci, eto belaja Napoliju...

gdje si nasao to na mediasetu nema nista ?

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 17 dec 2012, 19:19

[youtube][/youtube] Novi video najboljeg U-17 igrača na svijetu . :D Hachim Mastour , prvi gol u dresu mlade repke Italije i još par prelijepih poteza .
Jedva čekam da zaigra u prvom timu .
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Adi33 i 1 gost.