U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21, U-19, U-17
Taman počeli stvarati prilike, mogli smo i povest, pa jovicic skontao kako da nam umrtvi igru opet
Ne trebamo brinuti za budućnost naše A - reprezentacije, nemamo je.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sta je uradio ovaj Pokemon?
Ako se ne varam, mogli smo poklopiti neku ekipu slicno ovu za ove kvalifikacije...
Karacic
Piric/Kjosevski
Memija - Memisevic - Graovac - Subic
Kadusic - Jovicic - Mihojevic - Burekovic
Hadziahmetovic
Modic
Duljevic - Prcic - Milosevic - Hajradinovic
Popovic - Kozulj - Krunic - Gojak
Hodzic
Bajic/Prevljak
Sta smo propustili, **** te dan. Ovaj tim bih se mogao boriti za prva dva mjesta u grupi.
Karacic
Piric/Kjosevski
Memija - Memisevic - Graovac - Subic
Kadusic - Jovicic - Mihojevic - Burekovic
Hadziahmetovic
Modic
Duljevic - Prcic - Milosevic - Hajradinovic
Popovic - Kozulj - Krunic - Gojak
Hodzic
Bajic/Prevljak
Sta smo propustili, **** te dan. Ovaj tim bih se mogao boriti za prva dva mjesta u grupi.
Prevljak, Bajić, Hodžić, Prcić, Duljević, Hadžiahmetović, Memišević i eventualno Gojak imaju potencijal, s tim da su Harrison, Sanjin i Zvone u godinama kada treba biti već ozbiljan igrač. Ostali mogu pričati za 20 godina kako su bili talenti i da ih je država zaje.bala što nisu uspjeli u fudbalu.
To ti je pola ekipe, brate...Neutral je napisao/la:Prevljak, Bajić, Hodžić, Prcić, Duljević, Hadžiahmetović, Memišević i eventualno Gojak imaju potencijal, s tim da su Harrison, Sanjin i Zvone u godinama kada treba biti već ozbiljan igrač. Ostali mogu pričati za 20 godina kako su bili talenti i da ih je država zaje.bala što nisu uspjeli u fudbalu.
I kako sad Graovac, Karacic, i Krunic nemaju potencijal?
Ma kako god završi ova tekma sramota. Popišam se na Savez. Bez tv prenosa, karta 10 maraka, izhlapljeli Noka Bilić, propali selektor, nikakva igra, kupovina pozicija u ekipi...šta sve ne.
Umjesto da otvoriš vrata Grbavice,organizuješ sa školama iz Sa, pa i šire dolazak učenika, pozoveš i sastaviš najbolju ekipu, pa u jednoj odličnoj atmosferi ubiješ ovu Švicu u kojoj niti jedan Švicarac ne igra, napraviš sjajnu uvertiru za tekmu A ekipe....
Koja skupina amatera u ovom savezu, dobro mi i Andoru možemo dobiti. Živim za dan kada će im (a hoće) neke od naših legendi yebati majku ko ljubavnicu i nogama ih išutati iz saveza...
Umjesto da otvoriš vrata Grbavice,organizuješ sa školama iz Sa, pa i šire dolazak učenika, pozoveš i sastaviš najbolju ekipu, pa u jednoj odličnoj atmosferi ubiješ ovu Švicu u kojoj niti jedan Švicarac ne igra, napraviš sjajnu uvertiru za tekmu A ekipe....
Koja skupina amatera u ovom savezu, dobro mi i Andoru možemo dobiti. Živim za dan kada će im (a hoće) neke od naših legendi yebati majku ko ljubavnicu i nogama ih išutati iz saveza...
Ko je ova 10ka sto naniza sad cijelu odbranu i podje golmanu kroz noge pa mu odbrani?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Golmanima dobro stojim za budućnost jer je Begović relativno mlad kada su golmani u pitanju (29). Tu najmanje moramo brinuti.BSBosna je napisao/la:To ti je pola ekipe, brate...Neutral je napisao/la:Prevljak, Bajić, Hodžić, Prcić, Duljević, Hadžiahmetović, Memišević i eventualno Gojak imaju potencijal, s tim da su Harrison, Sanjin i Zvone u godinama kada treba biti već ozbiljan igrač. Ostali mogu pričati za 20 godina kako su bili talenti i da ih je država zaje.bala što nisu uspjeli u fudbalu.
Pola ekipe po potencijalu, ali od toga će još pola, ako ne i više otpasti. Krunić je tanak, očekivao sam više od njega, ne može se izboriti za minutažu u ispodprosječnoj ekipi u Italiji, s tim da nemamo baš velikih potencijala kao što je ona generacija Salihović, Vedo, Džeko bila.
Prevljak se čini zanimljivim, Bajić je već sada sasvim dobar igrač.
Uglavnom, ovo je tanko, jedna, ako ne i najlošija generacija mlade repke koju smo imali. Norveška ispred nas, ista Norveška koja je postala anti-fudbalska zemlja nakon odlaska Carew-a, Flo-a i ostalih u penziju.
@Monci
Odličan prijedlog u vezi škola
Savez je katastrofalan, ali kao takav je bolji od onoga što je ranije bio. Samo interes i ništa više. Nema šanse da odem na domaću utakmicu BiH.
Karta fakat 10 KM

Steta za ovu sansu Redzica
Steta za ovu sansu Redzica
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
ajdin redzicEffenberg je napisao/la:Ko je ova 10ka sto naniza sad cijelu odbranu i podje golmanu kroz noge pa mu odbrani?
Pricas gluposti. Krunic ne igra zbog Saponare koji igra u njegovoj poziciji a on je jedan najbolji ofanzivni veznjaka u Italiju i tesko je Krunicu naci mjesto u ekipi kad Empoli samo igra sa jednom ofanzivnom veznjakom, a ne kao ostali timovi.Neutral je napisao/la:Golmanima dobro stojim za budućnost jer je Begović relativno mlad kada su golmani u pitanju (29). Tu najmanje moramo brinuti.BSBosna je napisao/la:To ti je pola ekipe, brate...Neutral je napisao/la:Prevljak, Bajić, Hodžić, Prcić, Duljević, Hadžiahmetović, Memišević i eventualno Gojak imaju potencijal, s tim da su Harrison, Sanjin i Zvone u godinama kada treba biti već ozbiljan igrač. Ostali mogu pričati za 20 godina kako su bili talenti i da ih je država zaje.bala što nisu uspjeli u fudbalu.
Pola ekipe po potencijalu, ali od toga će još pola, ako ne i više otpasti. Krunić je tanak, očekivao sam više od njega, ne može se izboriti za minutažu u ispodprosječnoj ekipi u Italiji, s tim da nemamo baš velikih potencijala kao što je ona generacija Salihović, Vedo, Džeko bila.
Prevljak se čini zanimljivim, Bajić je već sada sasvim dobar igrač.
Uglavnom, ovo je tanko, jedna, ako ne i najlošija generacija mlade repke koju smo imali. Norveška ispred nas, ista Norveška koja je postala anti-fudbalska zemlja nakon odlaska Carew-a, Flo-a i ostalih u penziju.
@Monci
Odličan prijedlog u vezi škola![]()
Savez je katastrofalan, ali kao takav je bolji od onoga što je ranije bio. Samo interes i ništa više. Nema šanse da odem na domaću utakmicu BiH.
I sta ako ova generacija na nivou Salihovica, Veda, i Dzeke? Pa ta generacija je bila nama kao sto su Xavi, Iniesta, i Messi bili za Barcu. Nemozes ocekivati takvu reprezentaciju svaku generaciju.
Bajic jest dobar igrac ali su ga dosta narod ismijavali kad je bio u Zelji i rekli su da nece nista uraditi u Tursku. Ako je se i on mogao dokazati van BiH, zasto ne mogu igraci kao Krunic i Kozulj? Nezajebavaj ba.
Jbt gledam na Areni uvod tekme U21 Srbija-Irska i ocm plače mi se....gdje smo mi u pizdi materinoj....yebem li Vam pleme svima....kod nas niti prenosa...
I kakve to ima veze što se ne može izboriti za poziciju u timu? Džeko je imao vrhunske protivnike u napadu, pa je opet mnogo golova postigao u City-u. Nema kvalitet za nešto više, a koliko je dobar Saponara pokazuje i činjenica da nije talijanski reprezentativac sa 24 godina.
Pa ne mogu očekivati takvu generaciju, ali ova trenutna generacija je vjerovatno poslijeratno najslabija generacija.
Zvonimir Kožulj je igračina bio u našoj ligi. Ja sam za njega rekao da je prošle godine bio najbolji igrač u našoj ligi, pa je otišao za smiješne pare iz Širokog, da bi igrao odličan fudbal u Hajduku. Zvonimir Kožulj zaslužuje poziv Meše i to da bude u ozbiljnim kombinacijama za prvih 11.
Zvonimir Kožulj je Miralem Pjanić za Rade Krunića.
Živio.
PS: Diskutuj normalno, ne seljački
Pa ne mogu očekivati takvu generaciju, ali ova trenutna generacija je vjerovatno poslijeratno najslabija generacija.
Zvonimir Kožulj je igračina bio u našoj ligi. Ja sam za njega rekao da je prošle godine bio najbolji igrač u našoj ligi, pa je otišao za smiješne pare iz Širokog, da bi igrao odličan fudbal u Hajduku. Zvonimir Kožulj zaslužuje poziv Meše i to da bude u ozbiljnim kombinacijama za prvih 11.
Živio.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 sep 2016, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Gdje igra taj?dino-92 je napisao/la:ajdin redzicEffenberg je napisao/la:Ko je ova 10ka sto naniza sad cijelu odbranu i podje golmanu kroz noge pa mu odbrani?
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 14 mar 2020, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
FK Krupa, prije toga u Borcu iz Banjaluke i Rudar Prijedor, rođen u Bihaću, 19 godina i šest nastup za mladu reprezentaciju BiH. U dosadašnjem dijelu Premijer lige BiH, sedam utakmica, jedan gol. Taj jedini gol postigao je u posljednjem kolu Premijer ligi BiH na domaćoj utakmici protiv Slobode koju je Krupa dobila sa 3:0. Požutio je na toj utakmici u 72 minuti. Sezonu ranije je nastupao kao što sam rekao već za FK Borac, gdje je u 21 utakmica postigao 3 gola uz jednu asistenciju.Effenberg je napisao/la:Gdje igra taj?dino-92 je napisao/la:ajdin redzicEffenberg je napisao/la:Ko je ova 10ka sto naniza sad cijelu odbranu i podje golmanu kroz noge pa mu odbrani?
Saponara je nedavno igrao za Milan i bio standardan igrac u U21 selekcije Italije. On je najbolji igrac Empolija, nije ni cudno zasto Krunic ne igra vise ali ti samo pametuj.Neutral je napisao/la:I kakve to ima veze što se ne može izboriti za poziciju u timu? Džeko je imao vrhunske protivnike u napadu, pa je opet mnogo golova postigao u City-u. Nema kvalitet za nešto više, a koliko je dobar Saponara pokazuje i činjenica da nije talijanski reprezentativac sa 24 godina.
Živio.
Najslabija generacija? Mozda jeste kako je ispalo na terenu sa ovim ublehom Nestorovica, ali ona ekipa koju sam postirao ranije mogla je biti jedan od najbolja U21 generacija koju smo ikad imali da imamo dobar trener.
Naniza ih lijepo, bogami nisu bili ni losi s obzirom na crveni ja sam gledao zadnju trecinu tekme, i fina tranzicija je postojala, cak smo imali i izrazitije sanse s igracem manje, nekako je prije djelovalo da cemo mi dati go ako ga iko da. Nije mozda toliko los rezultat, ako je ta Svica stvarno bila favorit, ali ako cemo se mi nekim X-evima kuci zadovoljavat, to sve treba odmah sad razyebat.
Sljedeća generacija ima neku solidnu osnovu, samo dovesti normalnog trenera....
Imas na golu karacica, a uvezi trojku Hadziahmetovic-Redzic-Gojak, i memiju na beku/krilu.... istina odbrana steka ali sta da se radi....
Imas na golu karacica, a uvezi trojku Hadziahmetovic-Redzic-Gojak, i memiju na beku/krilu.... istina odbrana steka ali sta da se radi....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.