FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 00:36

haj i mene prosvijetlite i recite mi trenutak kada vecina psuje "srpsku mater" ?
slab sam na usima, ali i dalje cujem nesto i ono sto je proslo kroz moje usi nije sadrzavalo nista "srpsko" vec "cetnicko" i haj sad fajronat.. ne davite sa tim!
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Don Corleone
Kontakt:

Post Postao/la Don Corleone » 28 mar 2010, 00:36

nick je napisao/la:
Don Corleone je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:a pogledajte lika pored njega i sve ce vam biti jasno mislim ljudima koji su bili na sjeveru u tom trenutku
Alo ba urazumite se malo on da svog golmana pukne ... ??? :)

uhapsen je znat ce se...a ovi sto su dosli na grbavicu nisu dosli da navijaju...ali necemo o tome bit ce valjda sutra sve jasno nisam neki balavac da se prepirem oko toga...ali navijaci i jedni i drugi su veceras bili dno dna...
Zbog čega Sokolovi ???
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE

Dialiba
Kontakt:

Post Postao/la Dialiba » 28 mar 2010, 00:36

ZELJO MOJA je napisao/la:a pogledajte lika pored njega i sve ce vam biti jasno mislim ljudima koji su bili na sjeveru u tom trenutku
u nadi da ce se utakmica prekinuti i registrovati 0-3 sa slaviju cccc... preofirno...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 28 mar 2010, 00:37

nick je napisao/la:

uhapsen je znat ce se...a ovi sto su dosli na grbavicu nisu dosli da navijaju...ali necemo o tome bit ce valjda sutra sve jasno nisam neki balavac da se prepirem oko toga...ali navijaci i jedni i drugi su veceras bili dno dna...
sta ti znas ko je bio dno dna :evil: Jugu svaka cast za danasnje izdanje odlicno navijanje tokom cijele tekme i ja nisam cuo na Jugu takva skandiranja na osnovu nacionalnosti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 mar 2010, 00:39

aj malo da pomognem Bistriku :P

Tema je FK.Zeljeznicar , nit je slavija nit je momak koji je udario golmana , dosta je jedna stranica o njemu , ne mora 30 :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 mar 2010, 00:39

samir_tm87 je napisao/la:
Tema je FK Željezničar,nit je slavija nit je momak koji je udario golmana
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 28 mar 2010, 00:39

1921 je napisao/la:haj i mene prosvijetlite i recite mi trenutak kada vecina psuje "srpsku mater" ?
slab sam na usima, ali i dalje cujem nesto i ono sto je proslo kroz moje usi nije sadrzavalo nista "srpsko" vec "cetnicko" i haj sad fajronat.. ne davite sa tim!
stvarno ja nisam cuo nikakvo psovanje srbima... ako neko jeste to pjevao ja se licno izvinjavam Milanu, Lazaru i ostalim momcima u nasem timu srpske nacionalnosti ali ja nisam cuo takvo nesto da se pjeva a pjevo sam i ja ono cetnicko :mrgreen:
G A Z I
Željo sve do pobjede

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 28 mar 2010, 00:40

Admiral_TM87 je napisao/la:Milan Milan Culum Culum!!!!!!!!!

Najbolji je bio veceras!!!!!!!!!!
Milan je najbolji u ovom drugom dijelu,jos nije kartona dobio 4 tekme...mozemo zamisliti kako se covjek osjecao veceras,nakon onih skandiranja.Stvarno nam nije trebalo ono,ali hebiga svi cemo ispastati...ja bi licno volio nas kazne da igramo jednu tekmu pred praznim tribinama...da se mnogi opamete,ono je bilo dno i nadam se da se vise nece ponavljati,mada sumnjam...
1921-2011

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 00:42

7000 ljudi je skandiralo " Milan Culum " i niko u nijednom trenutku nije psovao "srpsku mater"

umjesto navijackih rekvizita, nosite "super uho" (top shop)
tamo je sve što je moje.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 00:42

Rekao sam vam ja kako se osjecaju!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Giancarlo
Kontakt:

Post Postao/la Giancarlo » 28 mar 2010, 00:43

plava_pruga je napisao/la:
1921 je napisao/la:haj i mene prosvijetlite i recite mi trenutak kada vecina psuje "srpsku mater" ?
stvarno ja nisam cuo nikakvo psovanje srbima... ako neko jeste to pjevao ja se licno izvinjavam Milanu, Lazaru i ostalim momcima u nasem timu srpske nacionalnosti ali ja nisam cuo takvo nesto da se pjeva a pjevo sam i ja ono cetnicko :mrgreen:
Evo i ja da potvrdim da skadiranje ubij SRBINA ili tako nesto nije bilo. Ako pitate za cetnike ,toga je bilo i bit ce, jet to NIJE vrijedanje nego nazivanje stvari/ljudi pravim imenom i to svako zna i nemamo se mi sta pravit ludi da to nije tako i da ce se promijeniti :!:
Zadnja izmjena: Giancarlo, dana/u 28 mar 2010, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
1942 1983 2001

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 28 mar 2010, 00:43

Alo ba urazumite se malo on da svog golmana pukne ... ??? :)[/quote]

uhapsen je znat ce se...a ovi sto su dosli na grbavicu nisu dosli da navijaju...ali necemo o tome bit ce valjda sutra sve jasno nisam neki balavac da se prepirem oko toga...ali navijaci i jedni i drugi su veceras bili dno dna...[/quote]
Zbog čega Sokolovi ???[/quote]
odakle je krenulo sve drug zbog cega vam je policija prvi put uletila na trbinu i dalje nemam sta pricat sa tobom

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 mar 2010, 00:46

Seyo_TM je napisao/la:Rekao sam vam ja kako se osjecaju!
:oops: :oops:
Ovo treba podhitno ispraviti na idućoj domaćoj tekmi. Sramota, stid. :oops:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 28 mar 2010, 00:47

Esii TM87 je napisao/la:
Admiral_TM87 je napisao/la:Milan Milan Culum Culum!!!!!!!!!

Najbolji je bio veceras!!!!!!!!!!
Milan je najbolji u ovom drugom dijelu,jos nije kartona dobio 4 tekme...mozemo zamisliti kako se covjek osjecao veceras,nakon onih skandiranja.Stvarno nam nije trebalo ono,ali hebiga svi cemo ispastati...ja bi licno volio nas kazne da igramo jednu tekmu pred praznim tribinama...da se mnogi opamete,ono je bilo dno i nadam se da se vise nece ponavljati,mada sumnjam...
Ćulum je nas najbolji igrac vec duže vrijeme.
Mi moramo nekako stati u kraj tim isfrustriranim nadrkanim bolesnicima kojima utakmica dobro dođe kao ventil i bjeg od kuce ili od žene kojoj ne smije pisnuti,pa dođe na utakmicu da divlja i pravi majmuna od sebe.
Takvim sve smeta...stih pjesme "dok druge traže mane i seru sa druge strane" sve govori.
Takvi psuju Šehiću mrtvu sestru (ovo sam licno cuo),svim našim igracima sve redom psuju,Messiju bi psovali 100% ..a evo i veceras su psovali srpske majke :oops: :oops: stidim se radi tih majmuna :oops: :oops: ,ali nisam ja kriv što je to stoka primitivna.
Jug je opet pokazao velicinu i nije reagovao na ta sranja...i svaka im cast na tome.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 28 mar 2010, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 28 mar 2010, 00:48

do sad smo o tom njihovom ili nasem navijacu (znat ce se sutra) prevalili vise stranica nego sto tema FK SLAVIJA ima stranica uopste zato neka malo ohladimo upisali smo 3 boda, sutra molit Boga da Zvjezda napravi cudo u Banja Luci i okrenuti se novoj utakmici a ovo je bilo pa proslo, bit ce kazna bit ce sve al nemojmo vise o tome pls
G A Z I
Željo sve do pobjede

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 28 mar 2010, 00:48

Giancarlo je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:
Evo i ja da potvrdim da skadiranje ubij SRBINA ili tako nesto nije bilo. Ako pitate za cetnike ,toga je bilo i bit ce, jet to NIJE vrijedanje nego nazivanje stvari/ljudi pravim imenom i to svako zna i nemamo se mi sta pravit ludi da to nije tako i da ce se promijeniti :!:
ma haj ti objasni PAPCIMA , da su srbin i cetnik dva razlicita pojma....
tamo je sve što je moje.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 mar 2010, 00:49

slika

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 mar 2010, 00:50

Evo ja sam svjedok ko je prvi poceo jer prvo sto je doletilo je mene pogodilo, dio slavine!
Ja sam cuo psovanja i jos svakakvih povika (ne mislim na "cetnik"), ali to je radilo PAR osoba a ne tribina cijela!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 mar 2010, 00:51

uhapsen je znat ce se...a ovi sto su dosli na grbavicu nisu dosli da navijaju...ali necemo o tome bit ce valjda sutra sve jasno nisam neki balavac da se prepirem oko toga...ali navijaci i jedni i drugi su veceras bili dno dna...[/quote]
Zbog čega Sokolovi ???[/quote]

prvi su poceli gadjat upaljacima i nekim glupostima prema sjeveru...minut prije nego sto ce ih policija izvest i onda se sve ovo pocelo desavat...ne branim ni jedne ni druge ali tako ti je...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 28 mar 2010, 00:52

MILAN ĆULUM JEDAN JE OD NAS
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.