San Antonio Spurs

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: San Antonio Spurs

Post Postao/la NEZALAGANJE » 20 maj 2026, 22:00

Kugla3 je napisao/la:
20 maj 2026, 21:14
NEZALAGANJE je napisao/la:
20 maj 2026, 20:03
Fox jutros na suterskom treningu, ali izgleda da nije trenirao.Zvanicno je upitan i Mitch juce rece da ce biti "game time" odluka, ali ovo ne sluti na dobro.Mislim da niko nije znao niti ocekivao da je povreda ovako ozbiljna, jer mi bez njega tesko da mozemo uzeti ovu seriju.Jednostavno, necemo moci izdrzati fizicki.

Ukoliko ne bude mogao ni veceras igrati, nadam se da ce Mitch u rotaciju ubaciti McLaughlina.Lik je veteran i uvijek igra dobro kad udje.
Ako ga ne bude na duze vrijeme naj.ebali smo kao sto kazes,trebao ga je Mitch odmarati G6 protiv MIN.
Morat ce vise minuta onda dati Bryantu,Kornetu i Barnesu bez obzira na rezultat i okolnosti jer kao sto kazes jedna se tekma moze odigrati sa onakvim minutama ali komplet serija nikako!
Kljucno je kad Wemby odmara da te minute sto bolje odigramo.Ne znam kako ali nesto moraju smisliti sto se toga tiče.
Imamo break prednosti i ako ne bude vcrs Foxa nadat se da ce biti spreman kad se serija preseli u SA,jedino nam ostaje sada da cekamo.
Game 6 protiv MIN se i povrijedio pri doskoku.Ono iz game 4 je islo na bolje, ali je onda ponovo nezgodno doskocio i igrao ono malo u 2.poluvremenu fakticki na jednoj nozi.

Kornet i Barnes moraju biti bolji.Posebno Kornet ako ce mu matchup biti Hartenstein.Bas je lose izgledao 1.tekmu, a trebalo bi da mu ovi odgovaraju.Niko od njihovih centara nije nadmocniji od njega fizicki.Sve je to tu negdje.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []