Imali su problema jer su kretali sa novim bolidom kojeg nisu poznavali, sad manje više nastavljaju sa bolidom iz prošle sezone sa minimalnim promjenama. Ako fakat bude izjednačeno na početku, ili Red Bull bude bolji, Mercedes ima puno više prostora za napredak, više novaca i generalno bolji tim inžinjera i mehaničara.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 mar 2021, 13:19
Red Bull ce ove godine biti konkurentan od starta i to je velika razlika. Svake godine do ove su imali nekih problema na testiranju a sada su isti nestali. Ne kazem da ce uzeti titulu Mercu, ali siguran sam da ce razlika biti mnogo manja nego prethodne 2 godine
Ne znam, volio bih da griješim, ali mi je neozbiljno očekivati da ekipa koja dominira sedam godina sa ovim regulacijama (uz male promjene tu i tamo), odjednom zadnju godinu tih regulacija zajebe i ugrozi sebi titulu, a da baš Red Bull, koji nije bio ni blizu prvih 7 godina, baš zadnju godinu ubode i ugrozi ih.
Razlika prošle godine je bila 260 bodova, skoro duplo. Ako završe unutar 200 ove godine bit ću iznenađen.