Sučić i Kovačević su lajkali objave dok ne postadoše ugroženi Hrvat i prirodni Srbin.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Istina, samo sto nikad nisu pred kamerama smjeli izjavit sto je izjavio Deket. Vidjet cemo, ali mi ne djeluje da ce uradit isto sto i oni..MiranGlasnic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:29Sučić i Kovačević su lajkali objave dok ne postadoše ugroženi Hrvat i prirodni Srbin.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Samo što se ranije nisu postavljala takva pitanja tokom intervjua. Tek kad nas je Sučić nateg’o.fanatik19 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:32Istina, samo sto nikad nisu pred kamerama smjeli izjavit sto je izjavio Deket. Vidjet cemo, ali mi ne djeluje da ce uradit isto sto i oni..MiranGlasnic je napisao/la: ↑10 mar 2026, 23:29Sučić i Kovačević su lajkali objave dok ne postadoše ugroženi Hrvat i prirodni Srbin.
Ne brini te se za Deketa. Igrat će za nas.
Dragulj. Nominacija za U21 je obavezna, a odmah će biti starter, uz Bristrića, koji će uskoro također biti u vrhunskoj formi. Nema potrebe više čekati.
Dragulj. Nominacija za U21 je obavezna, a odmah će biti starter, uz Bristrića, koji će uskoro također biti u vrhunskoj formi. Nema potrebe više čekati.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ovo je još jedan chatgpt retard izgleda.
Jest i u vrhunskoj formi, dao 5 golova, od toga 2 jucer. Prije toga zabio u oktobru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislio sam na Malika Tubića, sorry
Bas sad gledam statistiku ovaj Pejcinovic moze samo sanjati da ce dobiti poziv njemacke.
Pejcinovic je u zoni ispadanja. Ko zna šta će se tu dešavati. Ako Wolfsburg ispadne možda i njemu karijera krene silaznom putem, a siguran sam da će kao cvajtas biti glavni spic Wolfsburg a, a daleko od njemačke reprezentacije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Jest ako ostane tamo. A ako se nada pozivu Njemacke, nema sanse da nece traziti drugi klub iz neke prve lige.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar menadžer čuda čini. Ali Pejcinovic još uvijek nema neki veliki kredibilitet. U posljednje vrijeme starta i sa klupe jer očito u klubu misle da je malo i do njega. Ako ne može izboriti prvu postavu u takvoj ekipi, kako će izboriti u boljoj?
Imajući u vidu da će i naredne godine imati tek 22 godine, ja vjerujem da bi mu u Wolfsburgu u cvajti ponudili da bude prvi špic sa sigurnošću pa da se dokaže, a njemu to možda ne bi ni u tom slučaju bilo loše jer bi se tu vidjela prava situacija. Ako izdominira, onda će definitivno igrati prvu ligu neovisno o rezultatima Wolfsburga. Ako ne, zadržat će se u cvajti do daljnjeg.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
onoliki pocetni hajp oko novih igraca i cekanje spiskova da se vidi koliko je novih na njemu se ugasio.
Vec neko vrijeme se nista ne desava, ili se stalo sa 'ganjanjem' (ako je vjerovati nasim dobrim insajderima, nije), ili vise nikom nismo zanimljivi.
Cudno mi je da nas odbijaju redom prosjecni igraci poput Markovica, Jasica, Pejcinovica, Miljevica, Nejasmica, Busuladzica, Mahmica...vjerovatno sam jos koga zaboravio:-)
Vec neko vrijeme se nista ne desava, ili se stalo sa 'ganjanjem' (ako je vjerovati nasim dobrim insajderima, nije), ili vise nikom nismo zanimljivi.
Cudno mi je da nas odbijaju redom prosjecni igraci poput Markovica, Jasica, Pejcinovica, Miljevica, Nejasmica, Busuladzica, Mahmica...vjerovatno sam jos koga zaboravio:-)
- invincible1921
- Kontakt:
Sta ocekujes da se eksperimentise u odlucujucim utakmicama za SP? Koji je to igrac bitan koji bi pravio neku prevagu ostao bez poziva?babino je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:46onoliki pocetni hajp oko novih igraca i cekanje spiskova da se vidi koliko je novih na njemu se ugasio.
=\_1921_/=
Pa dobro i u kvalifikacijama nije bilo nekih novih igraca, a da su mladji. A nije da ih nema. Poceli na pocetku kvalifikacija uvoditi nove igrace i tamo od septembra odjednom stali.invincible1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:50Sta ocekujes da se eksperimentise u odlucujucim utakmicama za SP? Koji je to igrac bitan koji bi pravio neku prevagu ostao bez poziva?babino je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:46onoliki pocetni hajp oko novih igraca i cekanje spiskova da se vidi koliko je novih na njemu se ugasio.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A u redu je da se eksperimentise sa Jovom Lukicem sad? Ili ranije sa Besirevicem,Djakovcem,Kulasinom..i s kim vec ne?? Isto kao sto su i oni dobili (će dobiti) minutu, dvije, pet ili 0 minuta tako je mogao neko i od omladine od koje imas potencijal i zalog za buducnost, od pobrojanih vec znas da nemas nista.DamirT je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:51Pa dobro i u kvalifikacijama nije bilo nekih novih igraca, a da su mladji. A nije da ih nema. Poceli na pocetku kvalifikacija uvoditi nove igrace i tamo od septembra odjednom stali.invincible1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:50Sta ocekujes da se eksperimentise u odlucujucim utakmicama za SP? Koji je to igrac bitan koji bi pravio neku prevagu ostao bez poziva?babino je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:46onoliki pocetni hajp oko novih igraca i cekanje spiskova da se vidi koliko je novih na njemu se ugasio.
- invincible1921
- Kontakt:
Pa dobro tad bije bilo stani pani, Jovo pozvan umjesto Kulenovica...sumnjam da ce dobit i minuteRightBack je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:57A u redu je da se eksperimentise sa Jovom Lukicem sad? Ili ranije sa Besirevicem,Djakovcem,Kulasinom..i s kim vec ne?? Isto kao sto su i oni dobili (će dobiti) minutu, dvije, pet ili 0 minuta tako je mogao neko i od omladine od koje imas potencijal i zalog za buducnost, od pobrojanih vec znas da nemas nista.DamirT je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:51Pa dobro i u kvalifikacijama nije bilo nekih novih igraca, a da su mladji. A nije da ih nema. Poceli na pocetku kvalifikacija uvoditi nove igrace i tamo od septembra odjednom stali.invincible1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:50
Sta ocekujes da se eksperimentise u odlucujucim utakmicama za SP? Koji je to igrac bitan koji bi pravio neku prevagu ostao bez poziva?
@DamirT sve stoji, ali evo opet pitam ko bi od ovih sto nisu tu dobio i minute osim ako ne bude prijateljska druga? Ko ce od ovih novih dobit minut protiv Velsa? Nece nijedan realno
=\_1921_/=
Ja samo kontam, da mozda hoce da dovrsi posao sa starom klapom, jer objektivno tesko mozemo proci baraz.babino je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:46onoliki pocetni hajp oko novih igraca i cekanje spiskova da se vidi koliko je novih na njemu se ugasio.
I nadam se da ce za ligu nacija zamjeniti ove koji se isticu nekvalitetom u reprezentaciji.
Mi cemo sljedece sezone aBd na papiru biti dosta jaca reprezentacija. Dolaze transferi Muharemovica, Alajbegovica, Tabakovic isto ce mijenjati sredinu, Memic, Kolasinac, mozda eto i Dedic kako najavljuju, Hadziahmetovic je ozivio karijeru valjda i on ode dalje, Vasilj isto red bi bio da izadje iz ohrdine one…
Tako da bismo trebali i na taj nacin odvojiti igrace od ovih losijih..
Pa nije logicno. Mozda si pogresno protumacio moj post, nisam ni opravdavao te pozive, pogotovo sada. Sam sam vise volio da neko mladji dobije poziv, pa kad ne bi minutu dobio. Makar to bio i Deket bez iskustva. Znacilo bi mu da bude makar ovo okupljanje u reprezentaciji, a i da vidi da racunamo na njega. Nece ni Lukic dobiti svakako ni minut.RightBack je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:57A u redu je da se eksperimentise sa Jovom Lukicem sad? Ili ranije sa Besirevicem,Djakovcem,Kulasinom..i s kim vec ne?? Isto kao sto su i oni dobili (će dobiti) minutu, dvije, pet ili 0 minuta tako je mogao neko i od omladine od koje imas potencijal i zalog za buducnost, od pobrojanih vec znas da nemas nista.DamirT je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:51Pa dobro i u kvalifikacijama nije bilo nekih novih igraca, a da su mladji. A nije da ih nema. Poceli na pocetku kvalifikacija uvoditi nove igrace i tamo od septembra odjednom stali.invincible1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:50
Sta ocekujes da se eksperimentise u odlucujucim utakmicama za SP? Koji je to igrac bitan koji bi pravio neku prevagu ostao bez poziva?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.

.jpg)