Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Yucca
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Yucca » 26 jan 2013, 19:30

Sta ti je statistika Lazio nije dobio Chievo 10 godina u Rimu i vrlo je blizu 11 godini

Edit: 0-1
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 26 jan 2013, 19:40

kakav penal za Lazio :o :shock: :o jos Hernanes zuti popi :mrgreen:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2013, 20:02

Nisam gledao, je li to Marchetti nije bio u superman mode-u ili to čuva za utorak i revanš kupa? :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 jan 2013, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jan 2013, 20:03

ne iznenađuje me poraz ni sekunde .. sad je tradicija nepobjedivosti Chieva na Olimpicu 11 godina .. vjerovali ili ne .. Mauriju želim dug život i tešku bolest .. frajer jednu tekmu genijalac, drugu isto amater .. a Lotito može sanjati snove o LP, jer ponovo nikog nije doveo .. i opet ćemo zbog očajnog, ili u našem slučaju nepostojećeg zimskog mercata ispušiti LP .. svi osim Lotita vide da ovi igrači ne mogu iznijeti teret kroz čitavu sezonu .. al' haj ti mazlumu to dokaži ..
Zadnja izmjena: JTS, dana/u 26 jan 2013, 20:07, ukupno mijenjano 1 put.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 jan 2013, 20:05

Iako lazio stoji fino na tabeli, po prikazanom do sada a najviše po igračkom kadru njima je mjesto u ligi evrope ... realno u LP teško da bi prošli i pretkolo, a ukoliko bi došli nekako do grupe, vjerovatno bi tamo prošli kao štutgart prije 5-6 sezona ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 jan 2013, 20:06

Pogba je napisao/la:Nisam gledao, je li to Marchetti nije bio u superman mode-u ili to čuva za utorak i revanš kupa? :mrgreen:
Marchetti je bio dobar kao i uvijek .. rekao bih sindrom Chieva, ništa više
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 jan 2013, 20:10

slika

Samo da se pohvalim da sam igrao 2 na Chievo. :lol: :mrgreen:

Malo se Petković kockao jer je Hernanesa i Maurija ostavio na klupi, ali eto... Ne možeš uvijek pogoditi, a Chievo sa Corinijem je čudo ove sezone. Ljudi hladno opstanak osiguraše.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 20:13

Polako se ispostavlja tacnim ono sto sam pisao da ce Lazio poceti polako padati zbog toga sto nemaju klupe.... Prvih 11 je totalno OK, pa i 3-4 sa klupe al' ostalo je sve tanko......
DaBogda da ce oni i u LP, al' imaju srecu pa im je konkurencija osim Napolia i donekle Firenze da Bog sacuva.....
Eto polako se ispostavlja da kad Juve da malo gasa ostali padaju..... To je tuzno i zalosno, al' ebiga takva je situacija..... i Napoli ce polako padati jer i oni imaju slabu klupu, al' koja je opet bolja od Lazieve..... Cavani nece moci izdrzati cijelu sezonu na svojim ledjima i njega ce negdje stati ili ce se povrijediti.....
Ko zna Udinese se mozda trgne i oni se ukljuce u borbu jer ipak ne kasne puno za tom 3. pozicijom.......

Bravo Sabi na pogotku.... I ja se moram pohvaliti pao sam iako sam igrao 1x.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

adointer
Kontakt:

Re: R: Serie A

Post Postao/la adointer » 26 jan 2013, 20:26

eto Udinese kasni a Inter je 29 poen iza puuuu
:mad:
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 20:29

Hypnose je napisao/la:Polako se ispostavlja tacnim ono sto sam pisao da ce Lazio poceti polako padati zbog toga sto nemaju klupe.... Prvih 11 je totalno OK, pa i 3-4 sa klupe al' ostalo je sve tanko......
DaBogda da ce oni i u LP, al' imaju srecu pa im je konkurencija osim Napolia i donekle Firenze da Bog sacuva.....
Eto polako se ispostavlja da kad Juve da malo gasa ostali padaju..... To je tuzno i zalosno, al' ebiga takva je situacija..... i Napoli ce polako padati jer i oni imaju slabu klupu, al' koja je opet bolja od Lazieve..... Cavani nece moci izdrzati cijelu sezonu na svojim ledjima i njega ce negdje stati ili ce se povrijediti.....
Ko zna Udinese se mozda trgne i oni se ukljuce u borbu jer ipak ne kasne puno za tom 3. pozicijom.......

Bravo Sabi na pogotku.... I ja se moram pohvaliti pao sam iako sam igrao 1x.....
Zaboravio si da inter daje gas u 2 djelu sezone

Sent from my ST21i using Tapatalk HD
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 jan 2013, 20:32

Ja mislim da će Bosna. :lol: :mrgreen:

Ma biće tu velika borba za treće mjesto. Napoli bi trebao biti 2., ako se već ne može u borbu za titulu uključiti, ali vidjećemo. Uglavnom, moje mišljenje je da su prva dva mjesta rezervisana za Juve i Napoli, a za treće će se boriti svi ostali.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 jan 2013, 20:39

Hypnose@ slazem se sto se tice Udinese uopste nisu losa ekipa i mogu do 3 pozicije a ni Milan nije daleko tako da bit ce svega.

Hypnose
Kontakt:

Post Postao/la Hypnose » 26 jan 2013, 20:46

sanjingr je napisao/la: Zaboravio si da inter daje gas u 2 djelu sezone

Da bi dao gas moras imati goriva, a Inter to nema jer sa praznim rezervoarom ne mozes ni upaliti a kamoli jos dati gas..... u prevodu Intera nema ko trgnuti, tj. nemaju nikakvu klasu kao recimo Juve Pirla, a nemaju ni Bogami trenera da ih malo trzne jer ovaj je ubleha ne vidjena bez obzira sto je nadigrao Juveta, jer za njega vrijedi ona, i corava koka ubode jedno zrno, pa tako i on ubode nesto......

Ako sam u nesto ubjedjen, to je da ce Udine biti ozbiljni konkurenti za to 3. mjesto..... Mora i njih nekad krenuti, s obzirom da su najbaksuznija ekipa u Italiji ove sezone......

Sad show nastupa, Juve pocinje tekmu 8-) :lol: :D 8-) .....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sanjingr
Kontakt:

Post Postao/la sanjingr » 26 jan 2013, 20:59

Hypnose je napisao/la:
sanjingr je napisao/la: Zaboravio si da inter daje gas u 2 djelu sezone

Da bi dao gas moras imati goriva, a Inter to nema jer sa praznim rezervoarom ne mozes ni upaliti a kamoli jos dati gas..... u prevodu Intera nema ko trgnuti, tj. nemaju nikakvu klasu kao recimo Juve Pirla, a nemaju ni Bogami trenera da ih malo trzne jer ovaj je ubleha ne vidjena bez obzira sto je nadigrao Juveta, jer za njega vrijedi ona, i corava koka ubode jedno zrno, pa tako i on ubode nesto......

Ako sam u nesto ubjedjen, to je da ce Udine biti ozbiljni konkurenti za to 3. mjesto..... Mora i njih nekad krenuti, s obzirom da su najbaksuznija ekipa u Italiji ove sezone......

Sad show nastupa, Juve pocinje tekmu 8-) :lol: :D 8-) .....
Hahaha odavno nesto smjesnije nisam procitao..Inter dovodi ubrzo igraca na sredinu terena..Strama vas pojeo takticki..ocitao lekciju covjek i sad kazes nema pojma hahaha idi sine beri vrisinje i citaj ko vas je prvi ubio na vasem stadionu :)

*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.

FORZA INTER!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 jan 2013, 21:05

sanjingr je napisao/la: Hahaha odavno nesto smjesnije nisam procitao..Inter dovodi ubrzo igraca na sredinu terena..Strama vas pojeo takticki..ocitao lekciju covjek i sad kazes nema pojma hahaha idi sine beri vrisinje i citaj ko vas je prvi ubio na vasem stadionu :)

Ma taj igrac moze a i ne mora da donese svjezine u Inter, jos je rano za bilo kakve prognoze mislim kada je fudbal u pitanju uvijek je rano :D
Alessandro Del Piero !

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 26 jan 2013, 21:08

Pa dobro,kad vam dodje taj igrac sredine terena,na koje mjesto onda pucate?
Keep walking.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 21:20

Kupit će Moratti to 3.mjesto ako ništa.

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 26 jan 2013, 21:23

SiamoNoi je napisao/la:Kupit će Moratti to 3.mjesto ako ništa.

Sto beze Moratti da kupuje to 3 mjesto bolje da napravi jos jedan farsopoli i osvojit cete titulu koji god na tabeli bili 8-) 8-)

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 21:53

Može i tako.Mora se ova dominacija nekako prekinut.Pun je ideja Moratti,smislit će on već nešto.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 26 jan 2013, 22:35

Pokralo Juvea.Moratti se već angažirao.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.