U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 17:51

Effenberg je napisao/la:
dino-92 je napisao/la:
Effenberg je napisao/la:Ko je ova 10ka sto naniza sad cijelu odbranu i podje golmanu kroz noge pa mu odbrani?
ajdin redzic
Gdje igra taj?
FK Krupa, prije toga u Borcu iz Banjaluke i Rudar Prijedor, rođen u Bihaću, 19 godina i šest nastup za mladu reprezentaciju BiH. U dosadašnjem dijelu Premijer lige BiH, sedam utakmica, jedan gol. Taj jedini gol postigao je u posljednjem kolu Premijer ligi BiH na domaćoj utakmici protiv Slobode koju je Krupa dobila sa 3:0. Požutio je na toj utakmici u 72 minuti. Sezonu ranije je nastupao kao što sam rekao već za FK Borac, gdje je u 21 utakmica postigao 3 gola uz jednu asistenciju.

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 06 sep 2016, 17:54

Neutral je napisao/la:I kakve to ima veze što se ne može izboriti za poziciju u timu? Džeko je imao vrhunske protivnike u napadu, pa je opet mnogo golova postigao u City-u. Nema kvalitet za nešto više, a koliko je dobar Saponara pokazuje i činjenica da nije talijanski reprezentativac sa 24 godina.

Pa ne mogu očekivati takvu generaciju, ali ova trenutna generacija je vjerovatno poslijeratno najslabija generacija.

Zvonimir Kožulj je igračina bio u našoj ligi. Ja sam za njega rekao da je prošle godine bio najbolji igrač u našoj ligi, pa je otišao za smiješne pare iz Širokog, da bi igrao odličan fudbal u Hajduku. Zvonimir Kožulj zaslužuje poziv Meše i to da bude u ozbiljnim kombinacijama za prvih 11.

Zvonimir Kožulj je Miralem Pjanić za Rade Krunića.

Živio.

PS: Diskutuj normalno, ne seljački :thumbup:
Saponara je nedavno igrao za Milan i bio standardan igrac u U21 selekcije Italije. On je najbolji igrac Empolija, nije ni cudno zasto Krunic ne igra vise ali ti samo pametuj.

Najslabija generacija? Mozda jeste kako je ispalo na terenu sa ovim ublehom Nestorovica, ali ona ekipa koju sam postirao ranije mogla je biti jedan od najbolja U21 generacija koju smo ikad imali da imamo dobar trener.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 06 sep 2016, 17:54

Naniza ih lijepo, bogami nisu bili ni losi s obzirom na crveni ja sam gledao zadnju trecinu tekme, i fina tranzicija je postojala, cak smo imali i izrazitije sanse s igracem manje, nekako je prije djelovalo da cemo mi dati go ako ga iko da. Nije mozda toliko los rezultat, ako je ta Svica stvarno bila favorit, ali ako cemo se mi nekim X-evima kuci zadovoljavat, to sve treba odmah sad razyebat.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 06 sep 2016, 17:57

Sljedeća generacija ima neku solidnu osnovu, samo dovesti normalnog trenera....
Imas na golu karacica, a uvezi trojku Hadziahmetovic-Redzic-Gojak, i memiju na beku/krilu.... istina odbrana steka ali sta da se radi....
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 18:01

BSBosna je napisao/la:
Neutral je napisao/la:I kakve to ima veze što se ne može izboriti za poziciju u timu? Džeko je imao vrhunske protivnike u napadu, pa je opet mnogo golova postigao u City-u. Nema kvalitet za nešto više, a koliko je dobar Saponara pokazuje i činjenica da nije talijanski reprezentativac sa 24 godina.

Pa ne mogu očekivati takvu generaciju, ali ova trenutna generacija je vjerovatno poslijeratno najslabija generacija.

Zvonimir Kožulj je igračina bio u našoj ligi. Ja sam za njega rekao da je prošle godine bio najbolji igrač u našoj ligi, pa je otišao za smiješne pare iz Širokog, da bi igrao odličan fudbal u Hajduku. Zvonimir Kožulj zaslužuje poziv Meše i to da bude u ozbiljnim kombinacijama za prvih 11.

Zvonimir Kožulj je Miralem Pjanić za Rade Krunića.

Živio.

PS: Diskutuj normalno, ne seljački :thumbup:
Saponara je nedavno igrao za Milan i bio standardan igrac u U21 selekcije Italije. On je najbolji igrac Empolija, nije ni cudno zasto Krunic ne igra vise ali ti samo pametuj.

Najslabija generacija? Mozda jeste kako je ispalo na terenu sa ovim ublehom Nestorovica, ali ona ekipa koju sam postirao ranije mogla je biti jedan od najbolja U21 generacija koju smo ikad imali da imamo dobar trener.
Igrao za užasni Milan, gdje je uspio skupiti 7 nastupa u cijelij sezoni igravši u tih sedam utakmica 214 minuta, igračina. Da je imalo valjao, ostao bi u Milanu, ne bi se vratio u Empoli.

Da, najslabija generacija koja je igrala, to šta bi bilo, kad bi bilo ostavi za druge.

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 sep 2016, 18:02

ma ovo danas je bilo sasvim ok, ali kvalifikacije sve ukupno su jedna velika sramota. jesmo izvukli bod protiv engleske i danas protiv svice, al sve ostalo bruka da ne moze biti veca.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 18:05

O kakvom potencijalu mi pričamo kada je Kazahstan ispred nas?

Posljedni u grupi sa Engleskom, Šivarskom, Norveškom i Kazahstanom. Do trenera je, nije od igrača...

U19 ima potencijal, U21 ne.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2016, 18:08

Ima u ovoj ekipi materijala, momcima fali neko da ih poslozi kako treba i stvori formaciju prema igracima koje ima.
Iskljucenjem Jovicica prisilno smo poceli igrati zatvoreno i sa igracem manje stvorili nekoliko problema Svicarcima.
Oni su uzeli posjed ali nisu nista ozbiljno napravili za 30 minuta.
Trio iz Turske odlicni potencijali, Gojak ce biti zvijer igrac,
Burnic ako predje nama, Tabakovic takodjer, Hodzic, Prevljak.
Ne mogu ne spomenuti onog Svedjanina Tankovica jer tko zna.....
Ova generacija ima sijaset velikih potencijala i ne bi ja rekao da od njih reprezentacija nece imati koristi.
Na zalost selektor je covjek koji se bas i ne razumije u nogomet.
E da i ovaj Redzic je dobar sa loptom i brz kao metak.
Ako se ne varam za njegove usluge je bilo zainteresirano par Premijerligasa i nije mi jasno kako zavrsi u Krupi.
Da li onaj mali napadac iz Krupe moze igrati za ovu selekciju?
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 06 sep 2016, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.

MiiisssskeeBh
Kontakt:

Post Postao/la MiiisssskeeBh » 06 sep 2016, 18:10

Ovaj selektor je stvarno katastrofa,on vadi Bajica iz igre u trnutcima kad moramo igrati dugim loptama,a drzi Sadikovica koji je bio najlosiji nas igrac u ove dvije tekme,valjda da osvoji bod,boze sacuvaj,da je ovu generaciju,koja je imala strasan potencijal,vodio Jagodic ili neko iole strucan,borili bi se za prva dva mjesta sigurno,ali sta ces

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 sep 2016, 18:12

dubrovnik je napisao/la:Ima u ovoj ekipi materijala, momcima fali neko da ih poslozi kako treba i stvori formaciju prema igracima koje ima.
Iskljucenjem Jovicica prisilno smo poceli igrati zatvoreno i sa igracem manje stvorili nekoliko problema Svicarcima.
Ova generacija ima sijaset velikih potencijala i ne bi ja rekao da od njih reprezentacija nece imati koristi.
Ako se ne varam za njegove usluge je bilo zainteresirano par Premijerligasa i nije mi hasno kako zavrsi u Krupi.
Pa Redzic je bio na posudbi u Borcu iz Krupe, tako da ko god je zelio da ga dovede, morao je obestecenje platiti.
Koljic je 97 godiste.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 sep 2016, 18:13

Koljić je 1995 godište, a ne 1997. :)

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 06 sep 2016, 18:14

koljic je 95.godiste, moze jos protiv engleske igrati, slijedeci ciklus vise ne

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2016, 18:16

Mokes je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Ima u ovoj ekipi materijala, momcima fali neko da ih poslozi kako treba i stvori formaciju prema igracima koje ima.
Ako se ne varam za njegove usluge je bilo zainteresirano par Premijerligasa i nije mi hasno kako zavrsi u Krupi.
Pa Redzic je bio na posudbi u Borcu iz Krupe, tako da ko god je zelio da ga dovede, morao je obestecenje platiti.
Koljic je 97 godiste.
Aha, nemam pojma znam da se spominje vec neko vrijeme kao potencijal a ja ga nisam prije ni gledao.
Bogme dobro slomi kicmu onom Svicarskom stoperu.

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 06 sep 2016, 18:20

A vidi stvarno 95 godiste. Bio sam ubjeden da je 97 :D
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 06 sep 2016, 18:25

Mokes je napisao/la:A vidi stvarno 95 godiste. Bio sam ubjeden da je 97 :D
Da neko je prije par dana napisao da je napunio 22.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 sep 2016, 19:26

Nestorović: Opet nismo imali sreće, momcima čestitam

Sreća, sastavni dio svakog sportskog uspjeha ili neuspjeha u našoj državi :facepalm:

Sreća je kriva, ne neznanje, taktika, igrački kadar. Tako je kralju :clap:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 sep 2016, 20:02

BSBosna je napisao/la:Ako se ne varam, mogli smo poklopiti neku ekipu slicno ovu za ove kvalifikacije...

Karacic
Piric/Kjosevski

Memija - Memisevic - Graovac - Subic
Kadusic - Jovicic - Mihojevic - Burekovic

Hadziahmetovic
Modic

Duljevic - Prcic - Milosevic - Hajradinovic
Popovic - Kozulj - Krunic - Gojak

Hodzic
Bajic/Prevljak

Sta smo propustili, **** te dan. Ovaj tim bih se mogao boriti za prva dva mjesta u grupi.
Svaka cast za sastav, to je najbolje sto nasa U-21 repka trenutno ima :thumbup:
Ali izgleda se je nasem savezu sladje brukati, nego napraviti neki podvig.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 sep 2016, 11:35

ElCartel11 je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:Ako se ne varam, mogli smo poklopiti neku ekipu slicno ovu za ove kvalifikacije...

Karacic
Piric/Kjosevski

Memija - Memisevic - Graovac - Subic
Kadusic - Jovicic - Mihojevic - Burekovic

Hadziahmetovic
Modic

Duljevic - Prcic - Milosevic - Hajradinovic
Popovic - Kozulj - Krunic - Gojak

Hodzic
Bajic/Prevljak

Sta smo propustili, **** te dan. Ovaj tim bih se mogao boriti za prva dva mjesta u grupi.
Svaka cast za sastav, to je najbolje sto nasa U-21 repka trenutno ima :thumbup:
Ali izgleda se je nasem savezu sladje brukati, nego napraviti neki podvig.
Pola nabrojanih nema pravo nastupa za U21 (Subić, Krunić, Duljević...), jer su '93 ili stariji! Samo '94 i mladji mogu igrati u ovim kvalifikacijama.. ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

High

Post Postao/la High » 07 sep 2016, 11:53

Sad praviti ekipu za sljedeće kvalifikacije. Ovo nam je postao kliše.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 sep 2016, 13:35

High je napisao/la:Sad praviti ekipu za sljedeće kvalifikacije. Ovo nam je postao kliše.
Nek Nesterovic ostane u stabu i pazi na kartone :bih:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 42 gosta.