Srami se jarane nije momak kriv sto je mrsav i za tvoju informaciju nama valjabekrija1990 je napisao/la:UPS je napisao/la:
Sejtan je izgleda u formimeljovci cuvajte se
Da je anoreksija ista valj'o, ostao bi u Želji

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Srami se jarane nije momak kriv sto je mrsav i za tvoju informaciju nama valjabekrija1990 je napisao/la:UPS je napisao/la:
Sejtan je izgleda u formimeljovci cuvajte se
Da je anoreksija ista valj'o, ostao bi u Želji
Cuj ovog klocaElegant je napisao/la:e jade nasta si ti spao, da otimas mobitele "mladim" navijacima ..UPS je napisao/la:Samo preporuka strumficima da u nedjelju pripreme mobitele, bice zanimljivo
jest evo vas svi hvale,a ti si poznat neki lik sjedi tu gdje jesi i ne prdi puno!Prvvo pocnite kako treba da idete na gostovanja,kao drugo pocnite da navijate ko ljudi 90 min!LiMvOtElJoZe je napisao/la:samo sarajevo
culi smo mi za tebe ti otimas salove, transove, gasis grupu.. nesmijemo zbog tebe na derbi ici.. daj ba ohladi malo papak kad i sam znas da vas citav balkan prosipa
Pa ja,to je nas mali drug ZeljAMarseille84 je napisao/la:Tipicno Zeljino Seljacki
"Glavobolja od ŽeljA a nigdje aspirina....."
CUJ ZELJA ?![]()
![]()
![]()
![]()
Tarpi do bagro je napisao/la:Pa ja,to je nas mali drug ZeljAMarseille84 je napisao/la:Tipicno Zeljino Seljacki
CUJ ZELJA ?![]()
![]()
![]()
![]()
Hehehe,pa ja,nego necu ici na derbi zbog jeb.ene kazne od starog,usro sam u skoli zbog bjezanja da idem na SarajevojohnnyHZ je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:Pa ja,to je nas mali drug ZeljAMarseille84 je napisao/la:Tipicno Zeljino Seljacki
CUJ ZELJA ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj tebe.....Jarane,nego je.bo toMarseille84 je napisao/la:Sta ti je,furaju se na onog komentatora sto kaze Dzeka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuj Zelja ?![]()
![]()
![]()
![]()
Kolko moras bit glup majko moja xD
LJUBAV JE SAMO JEDNA FCS.
I sta sad mi vas prosle sezone nadigrali na Grbavici, i znaci mi trebali osvojiti ??? ne budi glup .....!!Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo razbili Borac u sitne komadice i pokazali kako se igra i po onakvom terenu, a vi od Borca ste primili jednu kiticu hahahahahahahahahaahha i to kod kuce hahahahahajeste lošiiiii!!!!!!
Kakav sastav prizeljkujete protiv Zelje ?SemPer_fi je napisao/la:I sta sad mi vas prosle sezone nadigrali na Grbavici, i znaci mi trebali osvojiti ??? ne budi glup .....!!Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo razbili Borac u sitne komadice i pokazali kako se igra i po onakvom terenu, a vi od Borca ste primili jednu kiticu hahahahahahahahahaahha i to kod kuce hahahahahajeste lošiiiii!!!!!!
Avdic je odradio 3 zuta kartona...Tarpi do bagro je napisao/la:Kakav sastav prizeljkujete protiv Zelje ?SemPer_fi je napisao/la:I sta sad mi vas prosle sezone nadigrali na Grbavici, i znaci mi trebali osvojiti ??? ne budi glup .....!!Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo razbili Borac u sitne komadice i pokazali kako se igra i po onakvom terenu, a vi od Borca ste primili jednu kiticu hahahahahahahahahaahha i to kod kuce hahahahahajeste lošiiiii!!!!!!
Ja ovakav:
.......................HAMZIC.......................
....ARSENIJEVIC.....GUTIC....TORLAK.........LEDE
.......DZAKMIC.......PAPE.......HAMZAGIC
...........................JUNINHO......................
.................JAHOVIC.......PIKSI...........
P.S. Avdic nemoze igrati zbog 3 zuta
Uhhhhh.......Zaboravio sam Vucinu.......Sta fali Juninhu ???aS_Roma je napisao/la:Tarpi do bagro je napisao/la:Kakav sastav prizeljkujete protiv Zelje ?Luca.Toni je napisao/la: I sta sad mi vas prosle sezone nadigrali na Grbavici, i znaci mi trebali osvojiti ??? ne budi glup .....!!
Ja ovakav:
.......................HAMZIC.......................
....ARSENIJEVIC.....GUTIC....TORLAK.........LEDE
.......DZAKMIC.......PAPE.......HAMZAGIC
...........................JUNINHO......................
.................JAHOVIC.......PIKSI...........
P.S. Avdic nemoze igrati zbog 3 zuta
Avdic je odradio 3 zuta kartona...
Scepanovic ide na desnu stranu ... vezni sred sa njim jos Dzakmic, Hamzagic i Piksi. Juninho ne dolazi u obzir
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Proximic i 16 gostiju.