FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- samir_tm87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
pa kad prije izbrisaste ovaj zadnji post, taman se nakanio da ispisem jedno 20 redova 
- TheManiacs
- Kontakt:
Zbog čega Sokolovi ???[/quote]nick je napisao/la:uhapsen je znat ce se...a ovi sto su dosli na grbavicu nisu dosli da navijaju...ali necemo o tome bit ce valjda sutra sve jasno nisam neki balavac da se prepirem oko toga...ali navijaci i jedni i drugi su veceras bili dno dna...
prvi su poceli gadjat upaljacima i nekim glupostima prema sjeveru...minut prije nego sto ce ih policija izvest i onda se sve ovo pocelo desavat...ne branim ni jedne ni druge ali tako ti je...[/quote]

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Opet vas molim da komentarisete desavanja na terenu,a za ostalo nek' se MUP pobrine!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ja samo moram da kažem da je poveća masa na Jugu pjevala "ubij srbina". Čudi me da je neko bio na jugu, a da to nije čuo. Ovo pišem jer vidim da ih nekoliko tvrdi da se to nije desilo. Dešavaju se takve stvari, nije toliko teško da se pogriješi nekad u terminologiji
Ne, fakat je to loše, ali nije bilo tako masovno da bi se sad nešto ti igrači osjećali naročito pogođeno. Nije tako teško ni shvatiti frustracije koje su do toga dovele. 
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ne znam na kojem dijelu sjevera...ja sam bio tamo gdje su smjesteni gostujuci navijaci i ni jednom to nisam cuoŽeljovac je napisao/la:Ja samo moram da kažem da je poveća masa na Jugu pjevala "ubij srbina". Čudi me da je neko bio na jugu, a da to nije čuo. Ovo pišem jer vidim da ih nekoliko tvrdi da se to nije desilo. Dešavaju se takve stvari, nije toliko teško da se pogriješi nekad u terminologijiNe, fakat je to loše, ali nije bilo tako masovno da bi se sad nešto ti igrači osjećali naročito pogođeno. Nije tako teško ni shvatiti frustracije koje su do toga dovele.
-
plava_pruga
- Kontakt:
ali ova sedmica je bila fina bas : prvo u utorak mi dobili utakmicu kupa pa onda capajebo izgubilo od Slobode koja ove sezone neigra bas kako prilici takvom klubu, onda opet capajebo izgubilo od jednog Travnika koji nije nista jaci od slobode, a onda Velez dobio sa 6:2 svaka cast mostarcima i zelim im puno srece u nastavku sezone a onda slag na tortu JEDAN JEDINI, NEPOBJEDIVI pobjeđuje nimalo lakog protivnika slaviju koja je to "nimalo lakog" potvrdila u drugom poluvremenu. stvarno jaka sedmica 
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Juzna strana voli pobjednike...
Ja cuo na vijestima navijac panatenaikos-a (Gate 13) udario golmanu cusku
Ja cuo na vijestima navijac panatenaikos-a (Gate 13) udario golmanu cusku
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
Moramo se riješiti tih nacionalistickih elemenata na tribini , što prije to bolje.Željovac je napisao/la:Ja samo moram da kažem da je poveća masa na Jugu pjevala "ubij srbina". Čudi me da je neko bio na jugu, a da to nije čuo. Ovo pišem jer vidim da ih nekoliko tvrdi da se to nije desilo. Dešavaju se takve stvari, nije toliko teško da se pogriješi nekad u terminologijiNe, fakat je to loše, ali nije bilo tako masovno da bi se sad nešto ti igrači osjećali naročito pogođeno. Nije tako teško ni shvatiti frustracije koje su do toga dovele.
Željo nikad nije bio jadnonacionalni klub vec klub svih nacija i konfesija
Moramo prije svega radi sebe (jer se u suprotnom spuštamo na nivo primitivaca iz manjeg entiteta),moramo i radi našim momaka sa tribine koji su srpske nacionalnosti a licno ih znam nekoliko i svi su rega momci, i moramo radi igraca na terenu srpske nacionalnosti.
Ćulum veceras ulijece 30 klizecih startova,Radovanovic trci,Bajić isto,Popović se bori sa dvojica na leđima a majmun sa tribine psuje Ubij srbina
šta da radimo sa takvim slucajevima koji su za lijecenja
Zadnja izmjena: drop, dana/u 28 mar 2010, 01:16, ukupno mijenjano 2 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- marseille_unique
- Kontakt:
veceras duplo slavlje za manijake
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
svaka ti cast na realnosti,jad i cemerčamac je napisao/la:Jedini detalj vrijedan pažnje je gol Bajića nakon centaršuta Bekrića. Sve ostalo užas i na terenu i na tribinama. Previše je pjanih i drogiranih na tekmama, a to nije nikad nikom dobro donijelo. Na terenu korida, ništa drugo. Bilo je jedno 15 offside-a, kakvi ba penali, nije šanse ni akcije kako treba bilo.
Slavija je dobra ekipa i sa dobrim trenerom. Mi uopšte nismo bolji od njih i mislim da nam je ovo najteža tekma ove polusezone na Grbavici. Sve do kraja će biti lakše. Jesmo oslabljeni i umorni, jest loš teren, ali i njima je isto bilo tako da to nije nikakav argument.
Sve ovo što prije zaboraviti i pamtiti samo bodove. Amar zna da je ovo večeras sve bio jad i čemer, ali nažalost trenutno bolje nemamo. Mogu misliti kako je bilo običnom svijetu gledati na TV-u gledati ovu antipropagandu fudbala u svakom pogledu. Ko je i pomislio da dođe na neku narednu tekmu, neće zadugo. Ova liga nije za prenosa i dugo to još neće biti.
Hadzic PONOVO u Celiku...oleeee
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
Dokaz da ovaj sportsport.ba pojma nema,hocete ga na kosevo...dobicete ga od Hadzije na Kosevu:))))
a jbg uvijek ce biti pojedinaca koji ce da psuju, i to ce se tesko iskorijeniti i ovdje i u BL i u Sirokom, nazalost.drop je napisao/la:Moramo se riješiti tih nacionalistickih elemenata na tribini , što prije to bolje.Željovac je napisao/la:Ja samo moram da kažem da je poveća masa na Jugu pjevala "ubij srbina". Čudi me da je neko bio na jugu, a da to nije čuo. Ovo pišem jer vidim da ih nekoliko tvrdi da se to nije desilo. Dešavaju se takve stvari, nije toliko teško da se pogriješi nekad u terminologijiNe, fakat je to loše, ali nije bilo tako masovno da bi se sad nešto ti igrači osjećali naročito pogođeno. Nije tako teško ni shvatiti frustracije koje su do toga dovele.
Željo nikad nije bio jadnonacionalni klub vec klub svih nacija i konfesija![]()
![]()
Moramo prije svega radi sebe (jer se u suprotnom spuštamo na nivo primitivaca iz manjeg entiteta),moramo i radi našim momaka sa tribine koji su srpske nacionalnosti a licno ih znam nekoliko i svi su rega momci, i moramo radi igraca na terenu srpske nacionalnosti.
Ćulum veceras ulijece 30 klizecih startova,Radovanovic trci,Bajić isto,Popović se bori sa dvojica na leđima a majmun sa tribine psuje Ubij srbina![]()
pa jedino da ga nokautiram
![]()
![]()
šta da radimo sa takvim slucajevima koji su za lijecenjamoramo nešto poduzeti po tom pitanju.
prvo sto treba poduzeti je izvinuti se igracima, jer trebaju znati da se to ne odnosi na njih, a drugo je da se ona banda sokolova na celu sa onim debilom regojem treba diskvalifikovati iz lige i tek je onda mirna BiH.
sto se tekme tice, rutinska pobjeda, kapa dole igracima i sehi duplo kapa dole za sigurnost na onakvom klizavom terenu.
Cuva Bog Zelju svog!
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
HALO "STRUČNJACI" OSTAVITE STVARI KOJE SE NE TIČU IGRE VAN OVOG FORUMA
Sto se tiče same igre netreba tražiti ljepotu kad nema uslova za nju...
Utakmica malo lošija u drugom poluvremenu ali opet kažem sve je do uslova za igru koji su bili katastrofalni (vremenske prilike i neprilike)...
Sta reći igračima koji se onoliko trude i zalažu nego SVAKA ČAST MOMCI!!!
Velike ekipe pobjeđuju i kad ne blistaju pa tako i mi...
Idemo dalje... čeka nas utakmica sa travnikom pa i ako nas kazne sa utakmicom pred praznim tribinama mi se fino okupimo oko stadiona i damo podršku igračima jer se to i očekuje
DUPLA KRUNA SE SMJEŠI
Sto se tiče same igre netreba tražiti ljepotu kad nema uslova za nju...
Utakmica malo lošija u drugom poluvremenu ali opet kažem sve je do uslova za igru koji su bili katastrofalni (vremenske prilike i neprilike)...
Sta reći igračima koji se onoliko trude i zalažu nego SVAKA ČAST MOMCI!!!
Velike ekipe pobjeđuju i kad ne blistaju pa tako i mi...
Idemo dalje... čeka nas utakmica sa travnikom pa i ako nas kazne sa utakmicom pred praznim tribinama mi se fino okupimo oko stadiona i damo podršku igračima jer se to i očekuje
DUPLA KRUNA SE SMJEŠI
26.05.2010-TITULA
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
nije regoje nego spalevic,regoje je veceras bio jedan od korektnijih,stvarno me iznenadio...valjda skontao koliki je majmunTeroweNth je napisao/la:Znaci idu 2 lika ( 1 razbijena glava + plavi bar sal , drugi ide s njima i drzi ga rukom) sa istoka i drot , i dosli do sjevero-istoka i valjda kontali da je tu kombi hitne , tu su bili vatrogasci , i ovaj drot sto je bio sa njima pokaze da trebaju na drugu stranu do hitne proci , na sjevero zapad , i krenu oni i taj u crnoj jakni stavio laganini kapu na glavu i zaleti se na golmana koji je bio ledjima okrenut ka sjeveru , nista strasno , gurnuo ga s ledja , golman ostao na nogama 20ak sekundi dok nije prisao Regoje i "nagovorio" suigraca da isimulira situaciju .
hoce li biti snimak utakmice? vogosca? bhtv?
zna li ko
zna li ko
- Don Corleone
- Kontakt:
To što ste vi pjevali u Lukavici nećete vidjeti ...mirzza je napisao/la:a jbg uvijek ce biti pojedinaca koji ce da psuju, i to ce se tesko iskorijeniti i ovdje i u BL i u Sirokom, nazalost.drop je napisao/la:Moramo se riješiti tih nacionalistickih elemenata na tribini , što prije to bolje.Željovac je napisao/la:Ja samo moram da kažem da je poveća masa na Jugu pjevala "ubij srbina". Čudi me da je neko bio na jugu, a da to nije čuo. Ovo pišem jer vidim da ih nekoliko tvrdi da se to nije desilo. Dešavaju se takve stvari, nije toliko teško da se pogriješi nekad u terminologijiNe, fakat je to loše, ali nije bilo tako masovno da bi se sad nešto ti igrači osjećali naročito pogođeno. Nije tako teško ni shvatiti frustracije koje su do toga dovele.
Željo nikad nije bio jadnonacionalni klub vec klub svih nacija i konfesija![]()
![]()
Ćulum veceras ulijece 30 klizecih startova,Radovanovic trci,Bajić isto,Popović se bori sa dvojica na leđima a majmun sa tribine psuje Ubij srbina![]()
![]()
![]()
šta da radimo sa takvim slucajevima koji su za lijecenjamoramo nešto poduzeti po tom pitanju.
prvo sto treba poduzeti je izvinuti se igracima, jer trebaju znati da se to ne odnosi na njih, a drugo je da se ona banda sokolova na celu sa onim debilom regojem treba diskvalifikovati iz lige i tek je onda mirna BiH.
sto se tekme tice, rutinska pobjeda, kapa dole igracima i sehi duplo kapa dole za sigurnost na onakvom klizavom terenu.
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE
-
CrnoCrveni
- Kontakt:
Moramo se riješiti tih nacionalistickih elemenata na tribini , što prije to bolje.
Ćulum veceras ulijece 30 klizecih startova,Radovanovic trci,Bajić isto,Popović se bori sa dvojica na leđima a majmun sa tribine psuje Ubij srbina
moramo nešto poduzeti po tom pitanju.[/quote]
a jbg uvijek ce biti pojedinaca koji ce da psuju, i to ce se tesko iskorijeniti i ovdje i u BL i u Sirokom, nazalost.
sto se tekme tice, rutinska pobjeda, kapa dole igracima i sehi duplo kapa dole za sigurnost na onakvom klizavom terenu.[/quote]
To što ste vi pjevali u Lukavici nećete vidjeti ...[/quote]
robijasi to nisu dozivjeli,cak suprotno,stvarno je bilo zalosno...shvatio bih da su ultrasi bili pa...jer su oni pravi,pravcati nacionalisti(cast pojedincima)
a jbg uvijek ce biti pojedinaca koji ce da psuju, i to ce se tesko iskorijeniti i ovdje i u BL i u Sirokom, nazalost.
sto se tekme tice, rutinska pobjeda, kapa dole igracima i sehi duplo kapa dole za sigurnost na onakvom klizavom terenu.[/quote]
To što ste vi pjevali u Lukavici nećete vidjeti ...[/quote]
robijasi to nisu dozivjeli,cak suprotno,stvarno je bilo zalosno...shvatio bih da su ultrasi bili pa...jer su oni pravi,pravcati nacionalisti(cast pojedincima)
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Don Corleone
- Kontakt:
Jel taj lik u zatvoru ???Seyo_TM je napisao/la:Plavi sedmu utakmicu ne znaju za poraz
http://fkzeljeznicar.com/najave-i-izvje ... -poraz.php
TI SI NAJBOLJA, TEBI DAJEM SVE, BIĆEŠ PRVAK TI, ZEMLJE NIČIJE