Demonstrirao kako se usute oni sto sumnjaju i pljuju..Besic je napisao/la:Mnogi su sumnjali u njega i gdje su sada ?josh mu neki hoće napakovat da ima stomak , a to im se čini zato što je ćelav
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
E, ne vjerujem da su preokrenuli. Kako je branio Plakalo?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Prvo poluvrijeme je korektno odradioHigh je napisao/la:E, ne vjerujem da su preokrenuli. Kako je branio Plakalo?

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
joker90 je napisao/la:Ti si prvi brat koji ga je na avataru nosio!Besic je napisao/la:Jokere ne zaboravio tko ti je pružio najveću podršku u promovisanju njegove ekscelencije Reisa![]()
Pola Mostara je uz Sarajevo idemoooo

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Meni samo nije jasno kako je Radovac ovoliko oslabio, ovako kad ga gledas covjek bi reko pokupili prvog momka sa ulice i pustili ga da se malo igra..
Ne da stagnira, Samir nazaduje. Strasno majke mi

ZZ
Plakalo kao onaj na terminu što ne zna dodati pravolinijski, pa zbog njega svi ispaštaju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja se nešto ne sjećam da je bio dobar nego igrao je u paru s Cimirotom koji je krpio njegove greške i radio što bi ovaj trebao i ofanzivno i defanzivno eh sad kad njega nema mi smo nadrljali al nejse ...moj uzor-S.G je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je Radovac ovoliko oslabio, ovako kad ga gledas covjek bi reko pokupili prvog momka sa ulice i pustili ga da se malo igra..
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Evo da kazem novost...neko je vec rekao al da potvrdim pa mozda se neko i obraduje....Matej brani protiv Borca...toliko od mene 

Ma mi smo zbog imena njegovog Reis Tito furku napravili i simpaticne face, a pricalo se da dolazi kao privjesak Cezaru, tj. da je Cezar pojacanje, a on tu kao utrpan sa njim. Ovo do sad sto je pokazao je solidno pravo, mogao bi on ispasti potrebniji i vece pojacanje od Cezara.aleksandar_veliki je napisao/la:Meni je u prvom dijelu priprema djelovao kao totalni promasaj. Ne treba sudditi na prvu, danas je ono sto sam gledao, bio i vise nego solidan...joker90 je napisao/la:Demonstrirao kako se usute oni sto sumnjaju i pljuju..Besic je napisao/la:Mnogi su sumnjali u njega i gdje su sada ?josh mu neki hoće napakovat da ima stomak , a to im se čini zato što je ćelav
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Joker, termin sutra ? 

- VanCipelic
- Kontakt:
Pa i jeste nam potrebniji Emerson jer kreativca u ekipi nismo imali od odlaska Stojceva i ja sam prezadovoljan sa njim. Sve je ono sto nam je trebalo, mekan na lopti, gotovo uvijek ima rijesenje, ne pegla, izuzetno precizan pas, jak a vidjeli smo u ove poslijednje dvije utakmice dobro cita igru, presjekao je bar 6,7 lopti protivniku. A najbitnije od svega, pokazao nam je da i ovako "debeo" je izuzetno rastrcan i dobro se krece.
Sto se tice Cezara, mislim da je on taj "plus jedan" jer na poziciji napadaca imamo Benku, Krstu i Amera koji bi u svakoj ekipi u PL bili u prvih 11, izuzev mozda Slobode.
Sto se tice Cezara, mislim da je on taj "plus jedan" jer na poziciji napadaca imamo Benku, Krstu i Amera koji bi u svakoj ekipi u PL bili u prvih 11, izuzev mozda Slobode.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Nikad nisam ni vidio nekog igraca u njemu . Niti je on ikad bio nesto da se razumijemo, osim sto je bio navikan i guran.moj uzor-S.G je napisao/la:Meni samo nije jasno kako je Radovac ovoliko oslabio, ovako kad ga gledas covjek bi reko pokupili prvog momka sa ulice i pustili ga da se malo igra..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sutra nazalost nista, iduca subota aBd!crozzer je napisao/la:Joker, termin sutra ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- crozzer
- Kontakt:
Iznevjerio si Dzokere!
Nisi ti Aco nikad ni imao nos za dobrog igraca 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma za sad niti smrdi, niti mirise, vidjet cemo ga jos. Meni jedino smeta sto izgleda on ima kod Jesica prednost u odnosu na Benku, sto je po meni neshvatljivo. Svaka cast za onu statistiku iz proslog kluba, ali da gurne on Benku na klupu ne ide mi u glavu, jedino ako Benko ganja transfer.
@Crozzer, halali buraz, nije do mene..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da nije do ovih mojih?joker90 je napisao/la:Ma za sad niti smrdi, niti mirise, vidjet cemo ga jos. Meni jedino smeta sto izgleda on ima kod Jesica prednost u odnosu na Benku, sto je po meni neshvatljivo. Svaka cast za onu statistiku iz proslog kluba, ali da gurne on Benku na klupu ne ide mi u glavu, jedino ako Benko ganja transfer.

Iskreno meni ni jedan još ni smrdi nit miriše. Imaju šlifa, pogotovo ovaj tvoj, ali... neka još da ih ne pohvalimo previše rano.
Polako se nazire i tih 11 ratnika koji će krenuti u odlučujuću bitku. Ne bih prerano govorio, ima još da se ovi koji se još nisu dohavizali da se malo poprave inečeee..
Dobro stisnemo protivnika, veoma visoko stojimo i to sa velikim brojem igrača. Zujimo, trčimo... Ali treba to još malo bolje.
Samo da pohvalim novog kondicionog Bojana, momak bas da sebe za vrijeme utakmice, konstatno cujes njegove rijeci, daje savjete, zivcira se ali i raduje. Vodi treninge, Jesa napise sastav i kaze taktiku.

Nije do tvojih..hilmo je napisao/la: Iskreno meni ni jedan još ni smrdi nit miriše. Imaju šlifa, pogotovo ovaj tvoj, ali... neka još da ih ne pohvalimo previše rano.
Polako se nazire i tih 11 ratnika koji će krenuti u odlučujuću bitku. Ne bih prerano govorio, ima još da se ovi koji se još nisu dohavizali da se malo poprave inečeee..
Dobro stisnemo protivnika, veoma visoko stojimo i to sa velikim brojem igrača. Zujimo, trčimo... Ali treba to još malo bolje.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Napapijri, NeSamSafetee i 71 gost.