FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 feb 2016, 22:43

@hilmo komentar na igru, a i formu Radovca u zadnje vrijeme?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 12 feb 2016, 22:47

Lakoste je napisao/la:Samo da pohvalim novog kondicionog Bojana, momak bas da sebe za vrijeme utakmice, konstatno cujes njegove rijeci, daje savjete, zivcira se ali i raduje. Vodi treninge, Jesa napise sastav i kaze taktiku. :mrgreen: :mrgreen:
Odlično si to primjetio

Kad vodi treninge uvijek smiruje ove naše daj momci šutite malo radimo , ajde momci pažnje .... :salut:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

adicrnac
Kontakt:

Post Postao/la adicrnac » 12 feb 2016, 22:49

Lakoste je napisao/la:Samo da pohvalim novog kondicionog Bojana, momak bas da sebe za vrijeme utakmice, konstatno cujes njegove rijeci, daje savjete, zivcira se ali i raduje. Vodi treninge, Jesa napise sastav i kaze taktiku. :mrgreen: :mrgreen:
Vjerovatno cu malo pretjerati, ali cini mi se da za nasu ligu u kojoj nekad odlucuju nijanse, a nekad skroz nebitne stvari, jedan takav profesionalac moze napraviti prevagu koja je potrebna za uspjeh u svakom klubu. Mozda nam je bas on najvece pojacanje, ali nemamo jos punu sliku.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 12 feb 2016, 22:50

Sad na zvanicnoj fb stranici gledam ovaj gol Benke opet, i jos jednom za Kadusica :bow:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 12 feb 2016, 22:54

Dulja za Kadusica, on za Benku. :tokralju:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 feb 2016, 22:54

joker90 je napisao/la: Fino mi izgledamo, ako nam ona defanzivna naivnost o kojoj je Jurcic pricao ne dođe glave, za ofanzivni dio se ne sekiram.
Ja iskreno nisam oduševljen, kao ni većina vjerujem, ali dobro je...

Odbranu malo zateknuti, bekove uštimati, i neke banalne greške svesti na minimum, i ne bi trebalo biti problema.

Fino Advan špartla po denoj strani, asistencija :clap:

@francesscoTotti
Ne znam šta bih ti rekao, ne znam kakav je ovaj sastav Astane, jel najbolji i da li je to najviše što su nam dozvolili da igramo, ili smo mogli još a nismo. Ono što sam već rekao gore, dobro je ovo što dosta trčimo i u dobrom dijelu utakmice držimo visok presing, konstantno vršimo pritisak na odbranu protivnika. Tu se i najbolji loše snalaze, znamo po nama, koliko su nam problema stvarali protivnici kada nam izađu visoko.
Solidno je bilo danas, pogotovo onih prvih 45 minuta što sam (u snimku) ispratio s velikom pažnjom, dok drugi dio baca malu mrlju, ali pripremna je.

Samir je još od "slučaja Zenica" pod ručnom, i nikako da je spusti, ali baš nikako. U nekim trenucima se kod njega vidi velika želja, prevelika, da se dokaže i sve demantuje, međutim samo ga još više sputava. Ja se nadam da neko s njim razgovara po tom pitanju, možda bi mu i psiholog dobro došao, jer sve što treba je da se opusti, da kada uđe na teren sve zaboravi i uživa u igri, zna, to je sigurno, ali ako neke stvari u svojoj glavi ne sredi, bojim se za njega.
Trebao je ove pripreme iskoristiti da se nametne, konkurencija u veznom redu nije prejaka ali on to izgleda ne koristi.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 feb 2016, 22:57

Ima li ko kakvu tabletu da utonem u san jedno dvije sedmice, taman bi trebalo tad nekad poceti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 feb 2016, 00:03

Dulja mora popraviti realizaciju, to mu je neophodno ako zeli napraviti ozbiljan transfer.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zip
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zip » 13 feb 2016, 00:05

19FKS46 je napisao/la:
pitic je napisao/la:Ja ovog kloca na golu više ne mogu gledati. Sljedeću prijateljsku vidim li ga na golu gasim stream odmah dok Pavlović ne uđe.
Kloc si ti sto igraca svog kluba tako nazivas. Ako nema kvalitet i ako nije dovoljno dobar, ne moras ga tako nazivati. Ne samo njega nego ni jednog igraca FKS.
Bas tako druze :thumbup:

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 feb 2016, 00:06

Ne znam je li Duljina individualna kvaliteta ili Ješićeva zamisao, ali nekoliko puta smo vidjeli u ovim prijateljskim kad Dulja naniže jednog, dvojicu i krene u sredinu, odbrana se koncentriše na njega, a on pošalje loptu desno gdje je manje koncentracija igrača, što je Kadušić danas sjajno iskoristio. I Deni mu je sjajno otvorio prostor tako što je ušo prema sredini. Ofanzivno ovo djeluje fino a nadam se da Ješić čuva nešto i da iznenadi ove pokušaje mostaraca.
Samo naprijed Saraj'vo!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 13 feb 2016, 00:12

Dulja mora poceti igrati lijevom,da je onaj sut od danas bio na desnu ubio bi golmana na golu!Ali tesko je biti kompletan igrac!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 13 feb 2016, 00:31

Treba prvu postavu ostaviti cijelu utakmicu, da vidimo jel mogu grist cijelih 90 minuta ili će ispuhat nakon prvog poluvremena..

Advan je, pored Dulje najbolji igrač.

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 13 feb 2016, 00:31

MortemHz je napisao/la:Ima li ko kakvu tabletu da utonem u san jedno dvije sedmice, taman bi trebalo tad nekad poceti.
Go on holiday :wave:

Ako cemo gledati samo prvo poluvrijeme, kakav god da je sastav Astane bio, mi ako ovako odigramo u Mostaru, titula je nasa... Valjda ce Krste dobro zamjeniti Dulju...
IDEMO PONOVO!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 feb 2016, 00:37

Nemoze Krste zamjeniti Dulju,Jel Krste nemoze da pretrci igraca,Okic na jednoj nozi je bolji na toj poziciji.Da je nesto unutra druga bi prica bila
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 feb 2016, 00:41

Da se razumijemo i Krle i Šele su odron na krilu al opet biram Šeleta
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 13 feb 2016, 00:44

Ono sto sam gledao protiv Maribora i danas protiv Astane prvih 45min je odlicno.
Onaj presing, onu borbenost, zalaganje, :tokralju:
Eh, sad je pitanje koliko nasi igraci mogu raditi onakav presing, ovo bi trebalo odlicno raditi na "manjim ekipama" (tipa: Drina, "Velez", Mladost DK, Slavija, zeljo itd.), kojim zabijes 2-3 gola u 1.pol i tu se posao zavrsava.
Naravno, i sa Zrinjskim, Slobodom treba ovaj presing raditi, sad koliko ce uspjeti, ostaje nam da vidimo, ali vjerujem Ješi!
Dns, Benko, Simeunovic, Kadusic (ona asistencija, ali i borbenost :tokralju:), Barbaric i naravno Emerson, najbolji!
Sve u svemu utakmica protiv Zrinjskog puno toga odlucuje..
Moje neko misljenje je:
Pobijedimo li u Mostaru, TITULA JE NASA!
Izgubimo li u Mostaru, titula je u Mostaru.
Odigramo li nerijeseno tituala je u Tuzli ili u SB.

Nadam se da ce biti ovo prvo aBd.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 13 feb 2016, 00:49

imamex je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Ono sto sam gledao protiv Maribora i danas protiv Astane prvih 45min je odlicno.
Onaj presing, onu borbenost, zalaganje, :tokralju:
Eh, sad je pitanje koliko nasi igraci mogu raditi onakav presing, ovo bi trebalo odlicno raditi na "manjim ekipama" (tipa: Drina, "Velez", Mladost DK, Slavija, zeljo itd.), kojim zabijes 2-3 gola u 1.pol i tu se posao zavrsava.
Naravno, i sa Zrinjskim, Slobodom treba ovaj presing raditi, sad koliko ce uspjeti, ostaje nam da vidimo, ali vjerujem Ješi!
Dns, Benko, Simeunovic, Kadusic (ona asistencija, ali i borbenost :tokralju:), Barbaric i naravno Emerson, najbolji!
Sve u svemu utakmica protiv Zrinjskog puno toga odlucuje..
Moje neko misljenje je:
Pobijedimo li u Mostaru, TITULA JE NASA!
Izgubimo li u Mostaru, titula je u Mostaru.
Odigramo li nerijeseno tituala je u Tuzli ili u SB.

Nadam se da ce biti ovo prvo aBd.
Fino ste radili presing protiv tih manjih ekipa posebno Mladosti, Slavije i Golemog Zelje
Ko je spomenuo da smo radili?
i produzi s teme, jeste dodali jos jednu cifru za Dulju? :guz:

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 13 feb 2016, 00:52

Fino ste radili presing protiv tih manjih ekipa posebno Mladosti, Slavije i Golemog Zelje[/quote]
Ko je spomenuo da smo radili?
i produzi s teme, jeste dodali jos jednu cifru za Dulju? :guz:[/quote]

Ako je zeljo mali, sto niste radili ? Ko je dulja?[/quote]
da se ne bi ugasili , gdje ce liga bez najveceg derbija.., sjecas se ti Dulje 2.11.2014 :hmmmmm:
PRODUZI S TEME !

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 13 feb 2016, 00:59

Bravo Aco :D
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 13 feb 2016, 01:23

miky_hz je napisao/la:Nemoze Krste zamjeniti Dulju,Jel Krste nemoze da pretrci igraca,Okic na jednoj nozi je bolji na toj poziciji.Da je nesto unutra druga bi prica bila
Ja nesto mislim da ce Krste igrat' pa se ubacivat u sredinu.. Ili mozda Bekic, a Cesar i Benko spicevi..
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.