RIO 2016 - Košarka
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: RIO 2016 - Košarka
fala kurcu pa će od danas prestati medijsko uzdizanje vječitih luzera od košarkaša pod palicom propaliteta od ace koji si umišlja da je neki veliki trener
lik je smeće od trenera i ljiga kao čovjek,spodoba koja praktički igra sa 7 igrača u rotaciji
kad vodiš jednog krušlina u repki koji u jakoj ciboni nebi mogao igrati u drugoj ekipi,to dovoljno govori o kakvom se klaunu od trenera radi,šarić i hezonja turbo precijenjeni 
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Glupe faulove prave Srbi sad
Opa bit ce belaja
Opa bit ce belaja
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 18 avg 2016, 04:38, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Šarić chokiro totalno, kao i svi ostali osim Babe...0/2 večeras... 
Sta im Bogdan cini

Nisu faulovi toliko bitni kad Bogdan trpaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Glupe faulove prave Srbi sad
Kako krenu Bogdana.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Namjestio Bogdan ruku 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- tuzlak1987
- Kontakt:
U reprezentaciji Hrvatske je standardno bio slab..Nadigravan od strane i velilih i malih. Bas kao i Tomic koji ima kvalitetnu karijeru u klubovima, a bio je potpuno drugi igrac u rep Hrvatske ..sekretar je napisao/la:Drug,on je na zavrsetku karijere vec. 32 godine mu je. Pogledaj malo njegov kosarkaski CV,gdje je igrao,sta je osvajao,pa onda mozes reci.tuzlak1987 je napisao/la:Nikad igraca od ovog RLU, play koji ne zna sutat, ne zna asistirat, ne zna igrati odbranu, nema gradju. Nema sta nema..
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Trunka fali da se pobiju (pls) 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- branimir85
- Kontakt:
čitava igra se svodi bojan na 5
,najbolji šuter u ekipi ima jedan šut
Srbija

Srbija
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nemoj mi postove brisat, radije baniraj

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sad tek vidim kolika je steta sto nema KrsticaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Trunka fali da se pobiju (pls)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Rekoh ja još na pocetku takmice da Bojan ne može sam tegliti ovu ekipu limitiranih bezmudih ojebina.
Još na to sve selektor Aco, cija košarka ne zna za kvalitetnu odbranu (3/4 to potvrdila, gdje su primili 34 koša
) i to je to od hrvata na ovoj Olimpijadi
Srbija ih oducila od košarke u 3/4
Još na to sve selektor Aco, cija košarka ne zna za kvalitetnu odbranu (3/4 to potvrdila, gdje su primili 34 koša
Srbija ih oducila od košarke u 3/4
- branimir85
- Kontakt:
vjerovatno možda bude , ali jednostavno ga nitko ne J**+, evo uzeo drugi šutCaptain4 je napisao/la:Naš Musa je bolji od Hezonje.![]()
![]()
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Zeznuli su oni skokovi na početku treće četvrtine. Očekivano puno prekršaja, nedostaje Hrvatskoj sada pravi Šarić da povuče uz tatu Bojana uz odbranu, naravno.
Zadnja izmjena: Molders, dana/u 18 avg 2016, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.
Turn of mješalica, pick up the cables.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
da igraju 5 dana s srbima nebi ih dobili 
- branimir85
- Kontakt:
simon i prodaja lopti

U Hrvatskoj samo 2 igraca imaj muda nesto odigrat veceras, od kojih je jedan maksimalno marginaliziran, a drugi kolika god da je klasa ne moze trpat svih 40 minuta i jos ganjat Tea u odbrani. Saric kriminalan, a najbitniji je igrac Hrvatima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.