HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
i sta uopste znaci "piča"????'
pi.cka 

- ZRINJSKI-MOSTAR
Idemo na gostovanje u Gradačac sa može se reći samo pola ekipe...Nemamo igrača za zamjene...
Ali samo borbeno nadam se bar bodu...
IDEMO PO NOVE POBJEDE

Ali samo borbeno nadam se bar bodu...
IDEMO PO NOVE POBJEDE
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??
ZRINJSKI
ZRINJSKI
Pa sta je ovo na ovoj stranici ni rijeci o tekmi?????A nekad bir vaktile je vrvilo ovdje.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Komunikacija
- Kontakt:
Utakmica sto se tice igre nije bila losa,Zvijezda od 3 udarca dala 2 gola,Zrinjski igrao veoma dobro al opet realizacija izostala,Kreso opet nastavlja po starom,fuli 4,5 dobri sansi svaku utakmicu,ne znam zasto se ne da sanasa dragicevicu i gancima ocigledno je da nema tko gola dati,da smo imali centarfora da valja niti bi izgubili protiv slovana niti zvijezde onako u te dvije utakmic 10 sto postotni sansi a niti jedan gol.no mora se vratiti negdje,mozda vec u travniku tamo se uvjek moglo igrati stoga uz stojanovica i selimovica te dragicevica ocekuje se pobjeda jer uz dva pocetna poraza mogli bi momci izgubit samopouzdanje a bila bi steta jer igra se veoma odlican nogomet za nase uslove samo golovi fale 

San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Dragičević ne može igrati jer nisu još papire sredili,a trenira s nama još od utakmice sa Željom (nešto tu smrdi).
Imamo velikih organizacijskih problema,a možda i najmlađu ekipu u ligi. Vuković nas je izradio kao nitko i sada smo ostali samo na jednom napadaču (Kordić) makar dok se Dragičević ne registrira. Ganci također nešto zajebaju. Ozljeđeni su nam možda i najvažniji igrači iz obrane i veze Džidić i Žižović i to je veliki problem jer je se igra godinama formirala oko Žižovića,a otišao nam je i Đurić u Poljsku.
Po tekstualnim i radio renosima, Zrinjski je i u Gradačcu igrao dobro ali nije lopta htjela u gol. To me tješi da ćemo i ove sezone biti dobri i nadam se makar bodu protiv Travnika jer u prvih 8 kola gostujemo 5 puta i moramo zadržati priključak za vrhom ako se želimo boriti za Europu opet.
Imamo velikih organizacijskih problema,a možda i najmlađu ekipu u ligi. Vuković nas je izradio kao nitko i sada smo ostali samo na jednom napadaču (Kordić) makar dok se Dragičević ne registrira. Ganci također nešto zajebaju. Ozljeđeni su nam možda i najvažniji igrači iz obrane i veze Džidić i Žižović i to je veliki problem jer je se igra godinama formirala oko Žižovića,a otišao nam je i Đurić u Poljsku.
Po tekstualnim i radio renosima, Zrinjski je i u Gradačcu igrao dobro ali nije lopta htjela u gol. To me tješi da ćemo i ove sezone biti dobri i nadam se makar bodu protiv Travnika jer u prvih 8 kola gostujemo 5 puta i moramo zadržati priključak za vrhom ako se želimo boriti za Europu opet.
Cujem da je i zrinjski kasnio sa kotizacijom, znaci nije Rudar jedini 

Pogrešno. U pitanju je bila uplata za kaznu sa zadnje prvenstvene utakmice.NedzadPD je napisao/la:Cujem da je i zrinjski kasnio sa kotizacijom, znaci nije Rudar jedini
- el-fighter
- Kontakt:
Zrinjski dosta oslabljen dobro odigrao protiv Zvijezde. Da ste imali sve igrače mislim da bi mogli izvući bod jer svi znamo da je prošle sezone Zvijezda kod kuće igrala nebjerovatno.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
miki27 je napisao/la:Pogrešno. U pitanju je bila uplata za kaznu sa zadnje prvenstvene utakmice.NedzadPD je napisao/la:Cujem da je i zrinjski kasnio sa kotizacijom, znaci nije Rudar jedini
Ipak sam ja bio u pravu, sad gledam na tv-u i kazu da i Zrinjski nije uplatio tu kotizaciju kao ni Rudar (2000 km)
pa je i tamo kasnila utakmica 10 minuta, samo eto rudar je nov pa se lakse o njemu pistati clanke kako se obrukao neg o Zrinjskom.
E Nedžade. Kakav god bio Zrinjski u stanju je kupiti igrača i to najboljeg iz tvog tima ma za koga navijao u BiH. To tebe muči a ne neke kotizacije, priznaj.NedzadPD je napisao/la:miki27 je napisao/la:Pogrešno. U pitanju je bila uplata za kaznu sa zadnje prvenstvene utakmice.NedzadPD je napisao/la:Cujem da je i zrinjski kasnio sa kotizacijom, znaci nije Rudar jedini
Ipak sam ja bio u pravu, sad gledam na tv-u i kazu da i Zrinjski nije uplatio tu kotizaciju kao ni Rudar (2000 km)
pa je i tamo kasnila utakmica 10 minuta, samo eto rudar je nov pa se lakse o njemu pistati clanke kako se obrukao neg o Zrinjskom.
Nema razloga da budem ljubomoran na Zrinjski, nek kupuje sta hoce, utakmice igrace, za sta god imaju pare.
Al iskeno se nadam da ce ove godine da zavrsi na mjestu koje zasluzuje a ti sam u svojoj glavi razmotri koje je to mjesto.
Al iskeno se nadam da ce ove godine da zavrsi na mjestu koje zasluzuje a ti sam u svojoj glavi razmotri koje je to mjesto.
Ok drago mi je da pratiš temu o svom omiljenom klubu. Takvi su nam najdraži.NedzadPD je napisao/la:Nema razloga da budem ljubomoran na Zrinjski, nek kupuje sta hoce, utakmice igrace, za sta god imaju pare.
Je li ti misliš da nismo zaslužili titulu prošle godine i koje to mi mjesto zaslužujemo ove godine??NedzadPD je napisao/la:Nema razloga da budem ljubomoran na Zrinjski, nek kupuje sta hoce, utakmice igrace, za sta god imaju pare.

Samo mi reci kako ti to sudiš ,a nisi pogledao ni jednu utakmicu ne Zrinjskog nego vjerojatno ni jednog drugog klub ove sezone!?? Ili treba ispasti jer nije igrao jugoligu ha ha ha
Ma daleko bilo, bas suprotno, vi ste klub sa velikom tradicijom i imate igracki kadar vec godinama koji zasluzuje evropu i titule osvaja trudom i radom a ne parama.
Al se ipak nadam da ce ove godine da uzme titulu neki klub koji nema ``tradiciju`` kao Vi.
A da ce tako da bude i u buduce ako primat ne preuzme neko tipa Olimpik
Al se ipak nadam da ce ove godine da uzme titulu neki klub koji nema ``tradiciju`` kao Vi.

Ti kao jedan od vjernijih pratilaca našeg kluba zaslužuješ posebnu pažnju. Nedžade, Nedžade ko je ljutio? Slobodno ti na temi o voljenom klubu napiši i ne stidi se. Doći će i tvoje vrijeme budi strpljiv ali zasad šuti i trpiNedzadPD je napisao/la:Ma daleko bilo, bas suprotno, vi ste klub sa velikom tradicijom i imate igracki kadar vec godinama koji zasluzuje evropu i titule osvaja trudom i radom a ne parama.

Nemam ja sta da trpim, samo opusteno
Nicija nije do zore....

Nicija nije do zore....
Pa u tom i je poenta. Sad su drugi na vrhu a ti na dnu. Normalno je da si ljut. Samo da bi se penjao ka vrhu moraš malo i sam raditi. Nije teško kukati, plakati i patetiku provoditi. Radi i kad budeš na vrhu nećeš imati potrebu obazirati se ka timovima koji su proteklih godina na dnu.NedzadPD je napisao/la:Nemam ja sta da trpim, samo opusteno![]()
Nicija nije do zore....
Ne shvatam o cemu pricas?
Znas li za koga ja navijam?
Moj tim je trenutno na vrhu, vrhova i ispunio je vise od ocekivanja za 10001%
Vidim zato i visiš na temi o voljenom klubu. Znao sam ja da si dobar dečkoNedzadPD je napisao/la:Ne shvatam o cemu pricas?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.