Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- invincible1921
- Kontakt:
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Nisam do sad kudio procineckog jer nez sta bi mu zamjerio, kadar nam.je tanak.
Medjutim sta je htio sa postavkom saric besic cimerot....ko bi tu tacno trebo dodat ili organizovat.
Dzeki smatram ikonom nikad mu nista zamjerio nisam al tacno se desava sa njim nesto. Juce jedna situacija visca pretrca 60 metara dzeko preso 10...i ovaj nea kome dodat
Medjutim sta je htio sa postavkom saric besic cimerot....ko bi tu tacno trebo dodat ili organizovat.
Dzeki smatram ikonom nikad mu nista zamjerio nisam al tacno se desava sa njim nesto. Juce jedna situacija visca pretrca 60 metara dzeko preso 10...i ovaj nea kome dodat
=\_1921_/=
Muhamed Besic gazijainvincible1921 je napisao/la:Nisam do sad kudio procineckog jer nez sta bi mu zamjerio, kadar nam.je tanak.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čekaj malo, neko stvarno se nada da mi možemo otkinuti neki bod Italijanima nakon onoga sinoć 
Mislim i ja sam optimista uvijek bio, ali treba realno sagledati situaciju. Nisi u stanju potrčati protiv Finske a ovamo očekuješ da nešto napraviš protiv Italije u Torinu.
Moliti Boga samo da ne doživimo kakvu blamažu.
Mislim i ja sam optimista uvijek bio, ali treba realno sagledati situaciju. Nisi u stanju potrčati protiv Finske a ovamo očekuješ da nešto napraviš protiv Italije u Torinu.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
blamage
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- invincible1921
- Kontakt:
Kako organizova kontru fincima za 2 0Sarmelino je napisao/la:Muhamed Besic gazijainvincible1921 je napisao/la:Nisam do sad kudio procineckog jer nez sta bi mu zamjerio, kadar nam.je tanak.
=\_1921_/=
Organizovao itekako, Everton cekainvincible1921 je napisao/la:Kako organizova kontru fincima za 2 0Sarmelino je napisao/la:Muhamed Besic gazijainvincible1921 je napisao/la:Nisam do sad kudio procineckog jer nez sta bi mu zamjerio, kadar nam.je tanak.
Medjutim sta je htio sa postavkom saric besic cimerot....ko bi tu tacno trebo dodat ili organizovat.jos gospodin ni pokuso nije faul napravit
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
BoixosNois1899 je napisao/la:Čekaj malo, neko stvarno se nada da mi možemo otkinuti neki bod Italijanima nakon onoga sinoć
Bude li prostora za protivnike izmedju nasih linija kao jucer, realnost je 3-4 komada u nasoj mrezi.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Očekivan kiks protiv Finske. Patimo se svaku utakmicu, uključujući onu protiv Armenije, i sinoć to nije bilo toliko loše (tj. i mi i Finska smo očajni) ali Duljević promaši par zicera, stigne kazna s druge strane, otvorimo se i odmah primamo drugi gol.
Svaki napad i akciju doslovno kao da poradjamo, pogotovo sa ova 3 lucidna fudbalska majstora u veznom redu.
Golman nam je blentav, stoperi gorostasi koji su spori i tromi, bekovi su nam stoper i Civic (ne trebaju dodatni epiteti za Civica), u veznom redu 3 defanzivna vezna, desno solidni Višća koji ima svoje limite, lijevo jučer očajni Duljević i u napadu Dzeko oko kojeg su bila sinoć uvijek makar 2 igrača. A kako i ne bi kad niko drugi ne igra. Nismo ekipa za EP. Očito ne i za ovaj prošireni format.
Protiv Italije se Pjanic vraća pa makar imamo šanse za bod, veće nego protiv Finske. Makar možeš nekim čudima držati utakmicu neizvjesnom i nadati se nekom slobodnjaku ili nekoj lopti koja će proći kroz odbranu do Dzeke. Protiv Finske se mi i prije početka meča nismo imali čemu nadati.
Ma i da dobijemo Italiju nema nama EP preko kvalifikacija. Nek malo mijenja, rotira i čekamo Ligu Nacija i da preko toga izborimo EP. Makar nas tu neka luda sreća prati, valjda nastavi tako. A iskreno čisto sumnjam tako kad ispadnemo i iz Lige Nacija zahvaliti se Robertu i tražiti novog selektora.
Svaki napad i akciju doslovno kao da poradjamo, pogotovo sa ova 3 lucidna fudbalska majstora u veznom redu.
Golman nam je blentav, stoperi gorostasi koji su spori i tromi, bekovi su nam stoper i Civic (ne trebaju dodatni epiteti za Civica), u veznom redu 3 defanzivna vezna, desno solidni Višća koji ima svoje limite, lijevo jučer očajni Duljević i u napadu Dzeko oko kojeg su bila sinoć uvijek makar 2 igrača. A kako i ne bi kad niko drugi ne igra. Nismo ekipa za EP. Očito ne i za ovaj prošireni format.
Protiv Italije se Pjanic vraća pa makar imamo šanse za bod, veće nego protiv Finske. Makar možeš nekim čudima držati utakmicu neizvjesnom i nadati se nekom slobodnjaku ili nekoj lopti koja će proći kroz odbranu do Dzeke. Protiv Finske se mi i prije početka meča nismo imali čemu nadati.
Ma i da dobijemo Italiju nema nama EP preko kvalifikacija. Nek malo mijenja, rotira i čekamo Ligu Nacija i da preko toga izborimo EP. Makar nas tu neka luda sreća prati, valjda nastavi tako. A iskreno čisto sumnjam tako kad ispadnemo i iz Lige Nacija zahvaliti se Robertu i tražiti novog selektora.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sve potpisujem od početka do kraja, samo sam mišljenja da Šehić uopšte nije loš golman.Madal je napisao/la:Očekivan kiks protiv Finske. Patimo se svaku utakmicu, uključujući onu protiv Armenije, i sinoć to nije bilo toliko loše (tj. i mi i Finska smo očajni) ali Duljević promaši par zicera, stigne kazna s druge strane, otvorimo se i odmah primamo drugi gol.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ma parkirati autobus ispred gola i pokusati uzeti bod, to bi nam bilo ravno senzaciji.
Mislim cim se otvorimo i krenemo ih napadati da ce nas kazniti sa 2-3 gola.
Poslije svega opet na Ilidzu na pivu i kolace.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 09 jun 2019, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Koji autobus ? Onaj kroz koji je Pukki vec 2 puta prosaodinoze je napisao/la:Ma parkirati autobus ispred gola i pokusati uzeti bodo, to bi nam bilo ravno senzaciji.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ma vratiti i ove sa prijeda nazad, zabraniti im da prelaze polovinu terena. Sinoc Dzeko imao radijus kretanja 10 metara i kilu i pol slina.Ponos Torina je napisao/la:Koji autobus ? Onaj kroz koji je Pukki vec 2 puta prosaodinoze je napisao/la:Ma parkirati autobus ispred gola i pokusati uzeti bodo, to bi nam bilo ravno senzaciji.
Poslije svega opet na Ilidzu na pivu i kolace.![]()
Nažalost jedina istina je da je naša ‘domaća’ reprezentacija bez dijaspore ekipa za peti evropski šešir. Ljudi ne znaju ni osnove fudbala što je i očekivano s obzirom sa dolaze iz bosanske premijer lige. To se sve više može vidjeti kada više nema Ibiševića, Lulića i ostalih a na njihovom mjestu Duljević, Ćivić, Sarić... pa Duljević je igrač za Njemačku treću ligu, ovaj Sara je nekim čudom stalno guran u reprezentaciju a kvaliteta nema ni za NK Rudeš. Realno sa domaćim talentima nemamo šta tražiti ni na jednom prvenstvu i to je bolna istina.DrFilgud je napisao/la:Mi vec sada zivimo tu "buducnost". Dzeko je na 50% onog Dzeke od prije 2 i vise godina. Moguce da se oprosti poslije ovih kvalifikacijaVucevich je napisao/la:Sve više se bojim da nećemo našu repku gledati na nekom turniru još dugo vremena... kada se pogleda domaća liga, mlade reprezentacije, 'talenti', savez, onda sve dosta crno izgleda...
Ovo nam je bila kao neka zadnja šansa da to uradimo i već sad su šanse minimalne.
Sa izostankom Pjanica, ono sto smo sinoc gledali je nasa buducnost. Cak ni Pjanic nece moci da nas izdigne iznad trece europske lige.
Uzevsi u obzir savez i selektore s kakvima imamo posla, realan je nivo Estonije, bez pretjerivanja.
U domacoj ligi problema nema, jer nema ni fudbala.
- ASD
- Kontakt:
BiH nikada nije imala kvalitet za nekog prvenstva, i ono sto smo se plasirali na SP trebamo se zahvaliti FIFA-i na nakaradnim pravilima uvoza igraca.
To su cinjenice.
To su cinjenice.
Ma znaju to sve i igraci zato i dodzu opijati po Ilidzi.
Kontaju svakako se necemo plasirati, koji cemo qurac u trening centru hajmo mi na Ilidzu u hotel pa cemo lagano krenuti sa pivama a zavrsiti sa zestokim sve uz zvuke turbofolka.
Kontaju svakako se necemo plasirati, koji cemo qurac u trening centru hajmo mi na Ilidzu u hotel pa cemo lagano krenuti sa pivama a zavrsiti sa zestokim sve uz zvuke turbofolka.
-
Nerminovic
- Kontakt:
''Jedino je Nerminovic **** Finsku i to bukvalno''
- @Bosnacium Lillium, 2019'

- @Bosnacium Lillium, 2019'
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
A jesu oni Srbi loši, šta je ono onako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
U generaciji sa SP smo imali 0.5 domacih igraca u prvih 11. Tesko cemo ponovo imati toliko srece, sto znaci da cemo se tesko kvalifikovati negdje.Vucevich je napisao/la: Nažalost jedina istina je da je naša ‘domaća’ reprezentacija bez dijaspore ekipa za peti evropski šešir. Ljudi ne znaju ni osnove fudbala što je i očekivano s obzirom sa dolaze iz bosanske premijer lige. To se sve više može vidjeti kada više nema Ibiševića, Lulića i ostalih a na njihovom mjestu Duljević, Ćivić, Sarić... pa Duljević je igrač za Njemačku treću ligu, ovaj Sara je nekim čudom stalno guran u reprezentaciju a kvaliteta nema ni za NK Rudeš. Realno sa domaćim talentima nemamo šta tražiti ni na jednom prvenstvu i to je bolna istina.
Pogotovo sa kafanskim selektorima i savezom.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Veceras party kod Pjanica, sutra ujutro se očekuje futing i lagane vježbe, a navečer posjeta nekoj đelateriji da se isproba talijanski đelato i ostale poslastice i naravno da se uporedi sa baklavom i hurmasicama koje su bile na meniju tokom priprema na Ilidži.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A Pjaniću su ponjeli baklava i hurmašica.Wandelanoite je napisao/la:Veceras party kod Pjanica, sutra ujutro se očekuje futing i lagane vježbe, a navečer posjeta nekoj đelateriji da se isproba talijanski đelato i ostale poslastice i naravno da se uporedi sa baklavom i hurmasicama koje su bile na meniju tokom priprema na Ilidži.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!