Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kakav je ovo raspad covjece...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Al faul kod prvog gola
**** vas otac nesposobni.
**** vas otac nesposobni.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Al opet nakon prve dobrovoljne izmjene raspad sistema
Kako invalid ox udje raspade se sve. Sta drugo i ocekivati kad su ti na klupi saqiri origi ox...
Thiago najveca prevara
Kako invalid ox udje raspade se sve. Sta drugo i ocekivati kad su ti na klupi saqiri origi ox...
Thiago najveca prevara
Cuva Bog Zelju svog!
How to ruin weekend 101.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
**** vas i var i sudije umrle raspale i ox i klop
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Nece Kabak ni kraj posudbe docekati kako je krenuo.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Nemoj izvrsit izmjene nikad vise oct
Bukvalno kloppov bvb scenario, frajer se pogubio. Sve pocinje s furstracijama protiv Big Sama i kritike na racun protivnika jer je igrao 6 4 0 formaciju
Poslije tekme idu internet ratnici milner i wijnaldum
We will go again

Bukvalno kloppov bvb scenario, frajer se pogubio. Sve pocinje s furstracijama protiv Big Sama i kritike na racun protivnika jer je igrao 6 4 0 formaciju
Poslije tekme idu internet ratnici milner i wijnaldum
We will go again
Vidi shaqiria ušao ne može duel dobit 
Klopp out
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Joj sto me zivcira kad se ide na teren nesto pozdravljat grlit cestitat a sad ces s njima u istu svlacionicu i bus koji k. Niko od igraca da pokaze neku reakciju totalna qrcubolja.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 13 feb 2021, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I da mi neko kaze da VVD nine najbolji igrac lige, lik je sve držao
Misterija mi je kako smo skupili 40 bodova do sada.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
U 7 minuta se "ozbiljan" tim raspao. Pa to se na terminu ne desi dan vas ****
Mustafija ste dzaba propustili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa i jeste dječica. Taman završili i 11, pisati "Klopp out" nakon prve titule u 30 godina i osvojene LP je sramno. Ispoštovati čovjeka do kraja sezone, osim ako dobrovoljno ne ode, a onda neka čelnici porazgovaraju sa njim i vide šta i kako. Realno, u pitanju je nevjerovatan splet okolnosti kroz čitavu ovu sezonu.
Bit će inspirativnih citata po instagramu. Majku li im nesposobnu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo se ovdje mogu opravdavati ovakve sramote i traziti milion izgovora. Lost the plot, nek ispostuje i ode na kraju sezone. Fakat ce dopustit da kakav Leicester il West Ham ispred njega na kraju zavrse
A vjerujem da se Salahu i slicnim bas provodi sezona u LE. Povrede krive, Alisson, djeca u odbrani, vezni u odbrani, svi krivi samo Klopp nije
Poceo mu raspad protiv Big Sama mrtvog, sramota i jadno. Treba ga do kraja ugovora drzat cisto na osnovu stare slave.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Finn je napisao/la: ↑13 feb 2021, 15:34Pa i jeste dječica. Taman završili i 11, pisati "Klopp out" nakon prve titule u 30 godina i osvojene LP je sramno. Ispoštovati čovjeka do kraja sezone, osim ako dobrovoljno ne ode, a onda neka čelnici porazgovaraju sa njim i vide šta i kako. Realno, u pitanju je nevjerovatan splet okolnosti kroz čitavu ovu sezonu.
Realno, ne znam ima li ijedna pobjeda ove sezone da nije zaslužena, a neki porazi su se mogli izbjeći. Dosta diskutabilnih situacija protiv Liverpoola također. Uz malo sreće ove sezone bismo bili drugi.
Tješi me što City ne bismo stigli i da smo odigrali skoro perfektnu sezonu nakon silnih povreda.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.