Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Vezni red sve mrtvo, nemas napadaca, imas crnog golmana. Tesko da ovo moze bolje...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad vidim da je Zorzinjo vrati odmah iste sekunde odbrani dodje mi da iskopam oci sebi
- wadethegreat
- Kontakt:
Tako je vadi ga i ubaci ovog hadalja Americkog j ebem li vam obojici pleme.
Ne mogu dva pasa vezati joj poludicu majke mi.
Ne mogu dva pasa vezati joj poludicu majke mi.
Evo Broje, bar nek ima napadac na terenu, pa kakav god. Jedino Pulisik jos moze sa Mountom i Havertzom po mrtvilu...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovdje nije toliko kvalitet upitan koliko igra tih "kvaliteta", nije dovoljno za 3 boda. Nije problem izgubiti a bio si kao lav, ovo jednostavno kao da strajkaju Tuchela, nema igre, nema igre nema igre...
Ponosni smogovac!
- wadethegreat
- Kontakt:
Upravo. Grob te **** ne mozemo stisnuti Southampton a gubimo. Ovo je katastrofa nerado to kazem ali uskoro se trese stolica Tuchelu.
Dok ce ovi hadalji igrati i kod nekog drugog.
Gledao sam skoro sve ekipe u premijer ligi ove sezone i mi ubedljivo najgori fudbal igramo,tuhel mnogo lose radi svoj posao.
Ja sam to rekao prije nego je sezona krenula, jer sam znao da ce on ispastati ovaj period ne igranja kvaliteta, nisu osvojili lp jer imaju lijepe zube, nego je bio kvalitet i maunta i haverca, a sad su nidje veze
Ponosni smogovac!
- Pensioner26
- Kontakt:
Što bih volio da se borimo za opstanak ove sezone. Džaba se nadati nečemu kad ne možemo meda.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sta se desava sa Mountom sta je ovo krvare mi oci.
\Pa gdje zelja kad vec ne znate gdje ista.
\Pa gdje zelja kad vec ne znate gdje ista.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nemam sta reci j ebem im svima majku u p icku usta.
**** vas otac retardirani.
Kontao sam ici u Zagreb al **** te to pu **** jedni.
**** vas otac retardirani.
Kontao sam ici u Zagreb al **** te to pu **** jedni.
Od prvog dana na klupi Tuchela pa do današnjeg dana igra na postavljenu odbranu nije napredovala ni 1%...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 30 avg 2022, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Bez ideje, bez muda, bez zivota ikakvog. Tušel nek se zapita na sta ovo lici, jer na ekipu iz top 4 sigurno ne. Ni top 6, ruku na srce. Mount i Havertz osim debilnih frizura, jos debilnije partije pruzaju. Po 5 tekmi odigrali, bez ikakvog ucinka..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
U pravu je Zogli..igramo baš loš fudbal,negledljiv spor,užasno nepovezan.Sve i jedna linija nam izgleda totalno nepovezano,raštimano...Ovo večeras mi je puno gore i lošije nego protiv Leedsa .Fizički smo baš loši,nepripremljeni,..i ono što me čudi..da mi već godinama igramo bez pravog napadača..mi od Drogbe i Coste nemamo igrača koji će dati 20+ golova.Drugo ne daje se lova za igrače koji imaju 30 i više godina..za mene je Kulibali totalni promašaj..jer je čovjek dao najbolje u Napoliju je kao što smo mi Hazardu uzeli sve i dali ga u Real ..ako daješ lovu daj mladog čovjeka pa i ako nije vrh postoji mogućnost da ga izgradiš .
- Pensioner26
- Kontakt:
Tuchelu mijenjaj nešto, yebemu mrtvu igru i postavku, i Jorginha mrtvog…I prokletog Loftus-Cheeka od kojeg nema meda. Stavi Kovačića s jednom nogom i Broju svako od početka. I kljukaj yebenim paracetamolima Jamesa da igra, jer nam je to glavni igrač. I još nešto, stavi 3.eg golmana malo na gol, ne bi li ova 2 došla iole pameti.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 30 avg 2022, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nemam rijeci stvarno.
Sterling po 3 igraca na njemu jer znaju da jedini nesto moze.
Ovo ostalo sve receno necu ni spominjati Mounta i Havertza.
Ako mu ne pocne Broja sljedecu treba ga upucati u nogu odmah j ebali ga ovi manekeni.
Izgledamo kao ekipa sa sredine tabele.
Neorganizacija izgledamo u odbrani kao sto smo izgledali pod Lampardom.
Silva i Cucurella jedino na nesto licili.
Koulibaly uzasan sa loptom u nogama.
Azpija smo trebali nabiti nogom u Barsu j ebo ga Azpi.
Jorginho isto.
Sta ocekivati protiv West hama osim jos nervoze.
Svadjam se sa trebom sa kerom sam sa sobom j ebem li vam sve usta.
Sterling po 3 igraca na njemu jer znaju da jedini nesto moze.
Ovo ostalo sve receno necu ni spominjati Mounta i Havertza.
Ako mu ne pocne Broja sljedecu treba ga upucati u nogu odmah j ebali ga ovi manekeni.
Izgledamo kao ekipa sa sredine tabele.
Neorganizacija izgledamo u odbrani kao sto smo izgledali pod Lampardom.
Silva i Cucurella jedino na nesto licili.
Koulibaly uzasan sa loptom u nogama.
Azpija smo trebali nabiti nogom u Barsu j ebo ga Azpi.
Jorginho isto.
Sta ocekivati protiv West hama osim jos nervoze.
Svadjam se sa trebom sa kerom sam sa sobom j ebem li vam sve usta.
Nisu mu valjali ni abraham,lukaku,werner,sve zivo prodate ne moze nadje napadaca za sebe,ma nece ga trpi ovaj amer jos mu ispunjavao zelje koga da kupuje tako da jos par losih rezultata i ode svaba.
Da se ne lažemo Tuchel ne zna organizovati napadačku igru svoje ekipe i to je sva priča. Sumnjam da će mu Boehly dati otkaz u toku sezone, ali je izgledno da će ga dobiti na kraju sezone ako ne izbori mjesto koje vodi u LP u sljedećoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.