sjecas se price da smo jedini igraci Bosnie koji ce 100% igrati u repkiA_d_0 je napisao/la:Eo sad uzeh i sve iz pocetka procitah. Kad se samo sjetimo tih prepucavanja na pocetku igranja i nezanimljive lige. A danas pfff, strasno, svako svakog moze pobjedit, frka trka ma prejako.Zadnji post sam napisao jos dok sam igrao u Bosnii al eto predjoh u Zmaj i predobro je ovdje. Neznam jesam li najplaceniji BH igrac ikad (50 miliona) al to je sasvim nevazno. Iskreno se nadam da ce nam i te reprezentacije srediti pa da ko ljudi igramo.
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
ako ima bek neki da mu treba klub Hairlije traze igraca.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kako se necu sjecat. Repke ovo ono nigdje repki sada ni s glave. Al eto. Znas onu: Bilo je to dobro vrijeme.....Italia je napisao/la:sjecas se price da smo jedini igraci Bosnie koji ce 100% igrati u repkiA_d_0 je napisao/la:Eo sad uzeh i sve iz pocetka procitah. Kad se samo sjetimo tih prepucavanja na pocetku igranja i nezanimljive lige. A danas pfff, strasno, svako svakog moze pobjedit, frka trka ma prejako.Zadnji post sam napisao jos dok sam igrao u Bosnii al eto predjoh u Zmaj i predobro je ovdje. Neznam jesam li najplaceniji BH igrac ikad (50 miliona) al to je sasvim nevazno. Iskreno se nadam da ce nam i te reprezentacije srediti pa da ko ljudi igramo.![]()
imal sta novo 
Ima to da sam dobio ban radi tebe i tvog suigraca, nadam se da si sad zadovoljan, ne mogu da vjerujem da opravdavas njega i njegovo ponasanje, to dokazuje da nisi nista bolji od njega.Italia je napisao/la:imal sta novo
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
obojica ste dobili ban.. ne opravdavam sto vas zove "izbjeglice", ali to je uvredljivo isto koliko sto ti njemu pricas kretenu, debilu, majmune i tako.. a da je meni cilj da samo vas banujem ne bi Dobry imao 4 bana, a Chiellini 5 sa moje strane.. 
Jeste li spremni za vecerasedo3majka je napisao/la:Ima to da sam dobio ban radi tebe i tvog suigraca, nadam se da si sad zadovoljan, ne mogu da vjerujem da opravdavas njega i njegovo ponasanje, to dokazuje da nisi nista bolji od njega.Italia je napisao/la:imal sta novo
Slavite li valentinovo
Someone's mouth said paint them all red.
mi slavili titulu 
Vi se ne javljajte, ubili smo vas a primimo3 golatarikz je napisao/la:Jeste li spremni za vecerasedo3majka je napisao/la:Ima to da sam dobio ban radi tebe i tvog suigraca, nadam se da si sad zadovoljan, ne mogu da vjerujem da opravdavas njega i njegovo ponasanje, to dokazuje da nisi nista bolji od njega.Italia je napisao/la:imal sta novo
Slavite li valentinovo?
Danas smo pobjedili Red Bull sa 1:0, gol je postignut u 89.46. minuti a nas golman nije dodirnuo lopte.
Zmaj ponovo prvak, po treci put za redom, cestitam Zmajecki a Kamikaze konacno nekog pobjedile
ima li kakav CD da je raspolozen da dodje 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Jos jednom i ovdje da cestitam Balkanu . A kirba , nevjerujem , ako nadjem kojeg , javicu ti 
cestitajte i JuveBalkanu jer cete nas gledati u evropi

Tražim ekipu, SM i najbolji asistent ekipe (Hajduk - 14 asistencija) i u top 5 asistenata lige...
Daniel Pacheco
Daniel Pacheco
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
http://forum.footballidentity.com/defau ... 27730&p=93Carlo je napisao/la:Tražim ekipu, SM i najbolji asistent ekipe (Hajduk - 14 asistencija) i u top 5 asistenata lige...
Daniel Pacheco
Ovdje se javi, a ne bi bilo lose ni da se javis direktno managerima, jer neki ni ne prate forum
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Evo stavio sam, hvalaguber90 je napisao/la:http://forum.footballidentity.com/defau ... 27730&p=93Carlo je napisao/la:Tražim ekipu, SM i najbolji asistent ekipe (Hajduk - 14 asistencija) i u top 5 asistenata lige...
Daniel Pacheco
Ovdje se javi, a ne bi bilo lose ni da se javis direktno managerima, jer neki ni ne prate forum. Jos ti je od mene preporouka da pokusas u 2. ligi, jer objektivno mislim da si malo slab trenutno za prve, ali ko zna
, probaj nemas sta izgubiti i sretno u pronalasku kluba
.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
[quote="bavarian_bk"][/quote]
Pa sta bi
Je-bo ovo, sad i daffy morati gledati europu sa novim karakterom
jer ce i njega uskoro likvidirati
ipak nije lijepo koristiti vise karaktera a uz to se zamjeriti sa drugarima sa FID-a.

Pa sta bi
Je-bo ovo, sad i daffy morati gledati europu sa novim karakterom
ukoliko mene banuju banovat ce i tebe.. jer si ti jedina osoba na citavom fidu koja je usla na moj karakter sa drugog komp-a osim mog.. tako da za daffy-a ne brini..edo3majka je napisao/la:Pa sta bibavarian_bk je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Je-bo ovo, sad i daffy morati gledati europu sa novim karakterom![]()
![]()
jer ce i njega uskoro likvidirati
![]()
![]()
ipak nije lijepo koristiti vise karaktera a uz to se zamjeriti sa drugarima sa FID-a.
![]()
![]()
- senad_flamin
- Kontakt:
Nisam znao da je ovako zarazna igra...
Jbt cijeli dan provedem na FIDU vise nego na fejsu...
Mada u posljednje 2 utakmice imao sam probleme sa igrom zbog konekcije
Nezz sad razmisljam o prelasku u neku ligu pr. ENG jer tamo tekma pocinje 21:45 h..
mada mi se ne svidja ta liga,ipak najljepse u ovim nasim ligama SRB,CRO,BIH
Jbt cijeli dan provedem na FIDU vise nego na fejsu...
Mada u posljednje 2 utakmice imao sam probleme sa igrom zbog konekcije
Nezz sad razmisljam o prelasku u neku ligu pr. ENG jer tamo tekma pocinje 21:45 h..
mada mi se ne svidja ta liga,ipak najljepse u ovim nasim ligama SRB,CRO,BIH
-RIVALDO-
Tanki ste svi svakako........

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- samir_tm87
- Kontakt:
jes vako milina kad si cist i kad ti ne mogu nista 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.