La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 18:38

Sta ovo niko nista ne pise pred pocetak sezone. :) Znate li vi da ona pocinje danas. :? :lol:

Misljenja sam da ce se titula odlucivati izmedju Reala i Barce i to u El Classicu.Mislim da je Primera jedina liga gde se prvak odlucuje u velikom derbiju.Ali jednostavno konkurencije nema.I Atletico,i Valencia i Sevilla su kvalitetne lige ali ipak mnogo ispred dvojca.
Kada bih trebao birati izmedju Barce i Reala,ipak blagu prednost dajem Realu,upravo iz onog razloga koji je i Mourinho rekao a to je da je Barca vec formirana ekipa,uigrana sto je najbitnije.Realu je ovo sve novo sada,misljenja sam da igra nece biti ni blizu igre koju je igrao pod Pellegriniem.Iskreno ni Real ni Barcu nisam preterano gledao u pripremama,ustvari Real nisam nikako,a Barcu sam gledao samo protiv repke sampionita Koreje.
Valencia je ove sezone prodala nositelje igre Villu i Silvu,doveli su neke igrace koji su kvalitetni to se mora reci ali mislim da oni ne mogu naslediti Davida x2,i dalje Sismisi imaju kvalitetnu ekipu ali oni bi po nekoj mojoj racunici trebali zavrsiti oko 5. mesta
Atletico smem reci nikada jaci,odlicno odradjen prelazni rok,imaju kvalitetnog trenera i mislim da ako bude iko mogao zapretiti dvojcu to su oni,i mislim da oni zavrsavaju 3-4.
Sevilla me razocarala protiv Brage,gledao sam tekme nisu oni toliko lose odigrali koliko su glupo ispadali kod golova,jeste da je onaj prvi gol u Bragi bio neregularan i u tome mogu traziti alibi ali oni moraju mnogo bolje.Jaku ekipu pravo imaju predvodjenu kapitenom i jednim od boljih golmana Primere Palopom,zatim odlicnim krilom Navasom,pa napadacima Fabianom i Kanouteom,pa Diego Capel,pa najnovija akvizicija Caceres...oni ce biti konkurenti za te pozicije koje vode u LP.
Ne treba izostaviti ni Villarreal koji je po meni odigrao dve strasne tekme protiv Dnepra,Jeste da Belorusi nisu olicenje kvaliteta ali pristup igri je za pohvalu,mogu i oni pomutiti svima racune pogotovo na El Madrigalu.

Sto se tice borbe za opstanak nisam gledao nikoga od ovih ekipa iz donjeg doma na pripremama,ali ovako na prvi pogled mi se cini da bi Racing konacno mogao ispasti,Sporting i Hercules.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 28 avg 2010, 19:07

@Devil sezona pocinje kad RM i Barca pocnu :mrgreen: sala..
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 22:01

Malaga-Valencia veoma dobra tekma ,1:3 pobeda Sismisa,dva gola Joaquina i jedan Adutiz,gol za Malagu dao Gonzales.
Dobra partija Valencie koja ipak moze i mora jos bolje igrati.Malaga sa druge strane igrala dok je igrao i Quincy,cim je on izgubio snagu pala je i igra Malage koji istina i nije bila Bog zna sta.

Evo upravo pocinje Levante-Sevilla.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2010, 22:05

Ne vjerujem da ce se titula odlucivati u El Clasicu al eto :roll: Ath bilbao slavio golom Lorentea u Alicanteu za domacine nisu nastupili nova pojacanja Valdez i Sarr 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 28 avg 2010, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 22:15

Kako glup penal napravio Cigarini. :lol: i Ruben pogadja za 1:0 za Levante.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2010, 22:16

Sevilla gubi od Levantea :roll: Nema od njih ove godine nista...
Cestitke sismisima, pokazali su da mogu bez Silve i Ville
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 22:17

1:1 konko nakon suta Navasa,lopta od stativu odbija se do Konka i to je 1:1,odlicna tekma za sada.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 avg 2010, 22:26

Dobro se sjetio da ubaci Negreda u prvih 11 ..
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 22:32

Poklon penal za Sevillu,koji Negredo realizuje za 1:2.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 28 avg 2010, 22:33

Devil je napisao/la:Poklon penal za Sevillu,koji Negredo realizuje za 1:2.
Vamos Levante! :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 avg 2010, 23:58

Dobra tekma u Levanteu upravo zavrsena.Sevilla slavila sa 1:4 golovima Konko 2x,Renato i Negredo,jedini gol za domace dao Ruben.
Sevilla odigrala dobru tekmu,ne sa punom snagom to je evidentno.Levante 4 suta u okvir gola od toga jedan penal a dve lopte su jedva stigle do gola,eto koliko su bili opasni.Konko tekma karijere siguran sam u to.Evo gledam ga vec nekih 3-4 sezone i odavno ga nisam video u boljem izdanju,ne samo zbog golova vec i zbog markiranja,trcanja ma sve je odlicno uradio.Takodje Jesus Navas odlican lik u 90-oj povuce trk kakav neki nebi uspeli ni na kraju poluvremena,odlicna partija i njega.A ovaj Sevillin stoperski dvojac Fazio-Escude,strasno treba dati nagradu onome ko njih uspe da prebaci loptom.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 29 avg 2010, 00:34

Ma nije los ovaj Konko,naprotiv.Pogotovo je dobar u defanzivi,a evo zabi i 2 gola veceras :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 avg 2010, 00:34

Bio je red da odigra taj Konko jednu pravu tekmu :roll: obzirom da je placen 8-9 miliona 8-) Dobro je da su favoriti krenuli s pobjedama sad jos Atletico sa Sportingom da vidimo kako ce odigrati nedavno su nas satrali u Huelvi na Colombino turniru 3-1 :oops:

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 avg 2010, 12:53

hoce li biti prenos ove sezone na mrezi plus :?:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 avg 2010, 13:24

-Barcelona- je napisao/la:hoce li biti prenos ove sezone na mrezi plus :?:

Biće, ali opet kao i svake godine, najviše barcinih i realovih tekmi. :roll:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 29 avg 2010, 13:34

HAha tako je, kad god ide tekma, Barca ili Real s nekim. Stvarno nije fer za navijace i simpatizere ostalih španskih timova.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 29 avg 2010, 13:44

alan_kardec je napisao/la:

kako onda veceras nema nista :roll:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 29 avg 2010, 13:44

Nece nikoga prenositi,jedno 14 put govorim :mrgreen: otkazala im je ta neka agencija i ostali su bez prenosa za sada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 avg 2010, 13:49

Kako cu samo bez Priganice gledati utakmicu :)
"da vas nezamaram previše podacima o Ronaldu ali svi znamo osnovne podatke....da je počeo karijeru u Sporting Gijonu :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 29 avg 2010, 14:12

miky_hz je napisao/la:

Nece nikoga prenositi,jedno 14 put govorim :mrgreen: otkazala im je ta neka agencija i ostali su bez prenosa za sada

Ja kako pročitah prije neki dan u onom avazovom dodatku za pregled programa, mreža plus će prenositi realove i barcine tekme najviše. Možda se nešto promjenilo u međuvremenu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.