KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Dubravko
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la Dubravko » 20 nov 2012, 15:05

Cska nije impresivan al mi putujemo i bez Lea u Moskvu :(
Nek nam je Bog na pomoći,, Gordić me nije oduševio,štaviše....... :roll:
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 20 nov 2012, 15:32

Dubravko je napisao/la:Cska nije impresivan al mi putujemo i bez Lea u Moskvu :(
Nek nam je Bog na pomoći, Gordić me nije oduševio,štaviše....... :roll:
Volio bih znati sta si ti toliko ocekivao od njega pa te nije odusevio?! A iz ovog tvog 'stavise' ispada da je totalno suprotno od odusevljenja, tj. da te je silno razocarao.

Po meni, itekako je zadovoljio. Stigao je prije par dana, nema ni pet postenih treninga, a zadnjih 5-6 minuta je odigrao na visokom nivou, i bio jedan od najzasluznijih sto je iscupana ova pobjeda. Odbranu je igrao sasvim korektno, pa cak i vise od toga, sigurno kontrolisao loptu, ubacio 7 poena za 16 minuta, od cega jedan bitan ulaz i tri vazna bacanja, a dao je i asistenciju Gordonu za ono vazno polaganje pred kraj.

A zasigurno ce biti jos i bolji. Mozda ne za 35 minuta protiv CSKA u Moskvi, ali od njega to ne treba ni ocekivati.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 20 nov 2012, 16:24

Dubravko je napisao/la:Cska nije impresivan al mi putujemo i bez Lea u Moskvu :(
Ma ne treba vam Bog, trebaju vam samo suci kao što ste ih imali juće u Ljubljani....

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 20 nov 2012, 17:07

iskratel je napisao/la:
Ma ne treba vam Bog, trebaju vam samo suci kao što ste ih imali juće u Ljubljani....
Koju li si ti utakmicu gledao, burazeru dragi?!

Partizan 33 faula, Olimpija 26. Partizan 26 slobodnih bacanja, Olimpija 31. Tehnicka svirana Gordonu umjesto Blazicu.

A da ostavimo sudije po strani, imas i sljedece: Olimpija imala losiji procenat suta, Olimpija imala manje skokova, Olimpija promasila 11 slobodnih bacanja, Olimpiju prije Partizana u Ljubljani uzeli i Cedevita i MZT Skopje, Olimpija u posljednjih 20 utakmica protiv Partizana ima jednu ili dvije pobjede.

Sudije kreteni...

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 nov 2012, 17:49

vladedivac je napisao/la:
iskratel je napisao/la:
Koju li si ti utakmicu gledao, burazeru dragi?!

Partizan 33 faula, Olimpija 26. Partizan 26 slobodnih bacanja, Olimpija 31. Tehnicka svirana Gordonu umjesto Blazicu.

A da ostavimo sudije po strani, imas i sljedece: Olimpija imala losiji procenat suta, Olimpija imala manje skokova, Olimpija promasila 11 slobodnih bacanja, Olimpiju prije Partizana u Ljubljani uzeli i Cedevita i MZT Skopje, Olimpija u posljednjih 20 utakmica protiv Partizana ima jednu ili dvije pobjede.

Sudije kreteni...
Za poraz uvjek treba naći alibi,a najbolji alibi su sudije...Pa ako ikoga sudci "ne maze" u ovoj ligi to je Partizan,što,ko ovu ligu prati od njenog osnivanja,dobro zna...Ko je kriv Olimpiji što maši 12 slobodnih bacanja?Partizan je bio bolji,snalažljiviji u završnici i zasluženo slavio jer je čitav meč vodio,i bio konkretniji...Uostalom ,Olimpija je navikla na poraze od crno-belih,tako da im ovaj nije sigurno teško pao :D
Mens sana in corpore sano.

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 20 nov 2012, 19:54

vladedivac je napisao/la:
Nek nam je Bog na pomoći, Gordić me nije oduševio,štaviše....... :roll:
Volio bih znati sta si ti toliko ocekivao od njega pa te nije odusevio?! A iz ovog tvog 'stavise' ispada da je totalno suprotno od odusevljenja, tj. da te je silno razocarao.

Po meni, itekako je zadovoljio. Stigao je prije par dana, nema ni pet postenih treninga, a zadnjih 5-6 minuta je odigrao na visokom nivou, i bio jedan od najzasluznijih sto je iscupana ova pobjeda. Odbranu je igrao sasvim korektno, pa cak i vise od toga, sigurno kontrolisao loptu, ubacio 7 poena za 16 minuta, od cega jedan bitan ulaz i tri vazna bacanja, a dao je i asistenciju Gordonu za ono vazno polaganje pred kraj.

A zasigurno ce biti jos i bolji. Mozda ne za 35 minuta protiv CSKA u Moskvi, ali od njega to ne treba ni ocekivati.
Nije me razočarao ali za ambicije koje mi imamo bojim se da je Gordić prosjek i da nam on ne može puno pomoći.Volio bi da griješim,al jednostavno na osnovu ove dvije prve partije (bez obzira na sve) nisam nešto presrećan viđenim... Možda sam ja perfekcionista ili ćorav,ali jednostavno mislim da je bilo boljih rješenja,pa makar i onog Miljenovića da smo ostavili. To je naravno samo moje mišljenje.... A ovo nisu sezone kada se igra isključivo bazira na centrima,dakle očekuje se da plej itekako u skoru doprinese....

Iskratel osim paradoksa da navijaš za Maribor a voliš Olimpiju, volio bi čuti gdje su to sudije navukle Partizanu??? U kome segmentu košarkaške igre???
Olimpija je naša redovna mušterija....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 nov 2012, 20:18

Gordic je za pare sa kojima raspolazemo najbolje moguce resenje.

"Domaci" je igrac,razume sta znaci igrati u Partizanu i nece imati krize tipa kurcobolje ili nostalgije za nekom svojom domovinom(citaj USA).
Jako dobar plej koji je siguran u prenosu lopte,solidan sut i ulaz(ovde je po meni bolji od Lea,koji vise voli miss match situacije ledjima da igra zbog visine).Uz sve navedeno pravi je pit bull sto se tice igre u odbrani,a takav nam treba(videlo se kako ozbiljne ekipe napadaju Torija,koji konstitucijom nije mogao nista da brani).

Nerealno je ocekivati da u prve 2 utakmice pokaze maximum,jer je relativno nov u klubu,ne zna akcije i jos traje uvodjenje u sistem.Ali ono sto je pokazao protiv Olimpije me raduje itekako,ima mali stofa itekako,a to se videlo jos dok je igrao u Buducnosti.Davna je on zelja Vujosevica

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 nov 2012, 20:21

Gordić ekipi kao što je Partizan može da nabije fantastičan ritam u oba pravca...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 20 nov 2012, 22:14

Ma solidno je Gordić odigrao protiv Olimpije..sigurno će biti bolji i korisniji od Tomasa..kako u napadu,tako i u odbrani...Sigurno neće uzalud gubiti lopte,a što je već neko spomenuo ovde,lik ima i ulaz,u odnosu na Tomasa koji nije 3 puta ušao pod koš protivnika...Dok se još malo uigra i biće koristi od njega..

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 21 nov 2012, 00:14

Prva prilika za Gordićev kvalitet je nikad lepša - Moskva.... Videćemo koliko u ovom trenutku on zaista može dati,ja ne sumnjam da će dečko itekako napredovati i dobro odmeniti onda kada Dule odmara Lea... Očekujem da i Danilo dobije dosta dobru minutažu u odnosu na ovu koju trenutno ima.... Nisam neki optimista po pitanju konačnog rezultata u Moskvi al najbitnije da se ne dese nove povrede,jer nas ove jeseni nekako prate.... a onda imamo bitnu tekmu sa Cedevitom,pa onda ono glavno - Ritas....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 21 nov 2012, 00:49

underPFC je napisao/la:Prva prilika za Gordićev kvalitet je nikad lepša - Moskva.... Videćemo koliko u ovom trenutku on zaista može dati,ja ne sumnjam da će dečko itekako napredovati i dobro odmeniti onda kada Dule odmara Lea... Očekujem da i Danilo dobije dosta dobru minutažu u odnosu na ovu koju trenutno ima.... Nisam neki optimista po pitanju konačnog rezultata u Moskvi al najbitnije da se ne dese nove povrede,jer nas ove jeseni nekako prate.... a onda imamo bitnu tekmu sa Cedevitom,pa onda ono glavno - Ritas....
Sjajna prilika za njega....Treba samo rasterećno odigrati taj meč ;) Imam dobar osjećaj da bi se mogla ponoviti 2009. kada smo ih zadnje kolo dobili u Moskvi(Tepić;Lazme,Novica,Tripko...)...Danilu je ova godina biti ili ne biti..ili će biti od njega igrač ili ne...Mora malo više zrelosti pokazati,gotivim ga i volio bih da uspije...Cedevita je dobra ,ali i provikana ekipa...ništa oni posebno nisu i uvjeren sam u pobjede protiv njih i Lijetuvosa... ;)

Sjećaš li se ove legende? 8-) slika

Šta bi sa njim,jel završio karijeru?Nikad neću zaboraviti kad je Ciboni utrpao oko 40 koševa u EL :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 nov 2012, 01:32

Fredi Haus... Ubica dečijeg lica... Uvijek nasmijan kad zakucava.... Davao je i Zvezdi sa Rakočevićem 40+ poena.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 21 nov 2012, 10:53

Dubravko je napisao/la:
Iskratel osim paradoksa da navijaš za Maribor a voliš Olimpiju, volio bi čuti gdje su to sudije navukle Partizanu??? U kome segmentu košarkaške igre???
Nema to kod nas u Sloveniji, kao u Srbiji gdje postoju skoro u svim sportovima samo Partizan i Crvena Zvezda, pa se navija samo za jednog od njih.

Maribor je Maribor i nema tu drugih klubova, a za Olimpiju se "navija", kada igra protiv klubova iz drugih zemalja. Znam, da je to nekima težko shvatiti, ali tako ti je to.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 21 nov 2012, 12:18

djoleprijedor je napisao/la:
underPFC je napisao/la:Prva prilika za Gordićev kvalitet je nikad lepša - Moskva.... Videćemo koliko u ovom trenutku on zaista može dati,ja ne sumnjam da će dečko itekako napredovati i dobro odmeniti onda kada Dule odmara Lea... Očekujem da i Danilo dobije dosta dobru minutažu u odnosu na ovu koju trenutno ima.... Nisam neki optimista po pitanju konačnog rezultata u Moskvi al najbitnije da se ne dese nove povrede,jer nas ove jeseni nekako prate.... a onda imamo bitnu tekmu sa Cedevitom,pa onda ono glavno - Ritas....
Sjajna prilika za njega....Treba samo rasterećno odigrati taj meč ;) Imam dobar osjećaj da bi se mogla ponoviti 2009. kada smo ih zadnje kolo dobili u Moskvi(Tepić;Lazme,Novica,Tripko...)...Danilu je ova godina biti ili ne biti..ili će biti od njega igrač ili ne...Mora malo više zrelosti pokazati,gotivim ga i volio bih da uspije...Cedevita je dobra ,ali i provikana ekipa...ništa oni posebno nisu i uvjeren sam u pobjede protiv njih i Lijetuvosa... ;)

Šta bi sa njim,jel završio karijeru?Nikad neću zaboraviti kad je Ciboni utrpao oko 40 koševa u EL :D
Kako se neću sjećati takvog lafa i borca,takve legende.... Verovatno uz Veselog i McCalleba najbolji strani igrač u srpskoj košarci ikada.... Sećam svih onih pobeda i svih njegovih partija,bio je univerzalaca kakvih je malo tada bilo,umeo je praktično sve,imao sjajan šut,odlično kucanje,prodor,ma sve.... I dan danas čuvam majicu iz sezone 2003 sa njegovim potpisom.... Koliko me pamćenje služi 2011 je potpisao za Dnipro,ali nije se i naigrao,povreda ga je omela i prekinuo je karijeru..... Jedan jedini... u srcu zauvek.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 21 nov 2012, 13:35

iskratel je napisao/la:
Dubravko je napisao/la:
Nema to kod nas u Sloveniji, kao u Srbiji gdje postoju skoro u svim sportovima samo Partizan i Crvena Zvezda, pa se navija samo za jednog od njih.

Maribor je Maribor i nema tu drugih klubova, a za Olimpiju se "navija", kada igra protiv klubova iz drugih zemalja. Znam, da je to nekima težko shvatiti, ali tako ti je to.
Ok to sam shvatio a sad bi nam detaljno i argumentovano mogao reći kako su to sudije navlačile Partizanu na meču sa Olimpijom,ali argumentovano! Jer dođeš na temu i onda opališ jednu takvu neistinu i kad te pitamo kako je to sudijska trojka navlačila Partizanu nemaš odgovora?!

p.s. Ljudi zna li se išta kada bi Bogdanović mogao na teren?

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 nov 2012, 13:42

djoleprijedor je napisao/la:

jel ovo fred house sto je u tau-u igrao poslije?
Za zivot cijeli!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 21 nov 2012, 13:44

to je taj,i glavom i bradom... igrao i u Ritasu,Azovmashu,Lokomotivi,Pamesi....;)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 nov 2012, 17:14

Masina od igraca. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 21 nov 2012, 17:30

retro sve si time rekao... ;)

Ali ja kao grobar i neko ko voli košarku nikada neću zaboraviti onu našu generaciju Ilievski,Čubrilo,Petrović,Đokić,Glintić,Koprivica,Čanak,Radošević,Tomašević,Kovač,Drobnjak.. to se ne zaboravlja. 8-)

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 22 nov 2012, 11:21

Dubravko je napisao/la:retro sve si time rekao... ;)

Ali ja kao grobar i neko ko voli košarku nikada neću zaboraviti onu našu generaciju Ilievski,Čubrilo,Petrović,Đokić,Glintić,Koprivica,Čanak,Radošević,Tomašević,Kovač,Drobnjak.. to se ne zaboravlja. 8-)
" " $ $ " " " " & 20. " ;) - & " ".

$ " са "," ? ? " Ерцег,' ? " $.
" & " ' пуно ? $ ? ? $,$ & " не " пуно " " $ се " " о својој $...' је важно & - се $ " " са пуно - " ", " је $ ? - " $ - % јер је у $ пуно " $ & " $,а ово " ? " " на ? & поена...' " " " ". - ".

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.