pametnice, po cemu si to zakljucioadnan_nanda je napisao/la:ma i nezanima nju jel neko budan,ona samo zeli da bude u centru paznjebayer 04 je napisao/la:lejla je napisao/la:imal iko budan??
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- RK Gradacac
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:10 droga koje ne biste trebali konzumirati dok vozite
http://****/file/767685/eh27sh43op.html
010 ISN'T JUST A CODE
- adnan_nanda
- Kontakt:
ma zensko ko zensko,to vam je u krvilejla je napisao/la: pametnice, po cemu si to zakljucio
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
ja koja li te je tako napatila, pa zamrzi ljepsi poladnan_nanda je napisao/la:ma zensko ko zensko,to vam je u krvilejla je napisao/la: pametnice, po cemu si to zakljucio
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru 
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
tax je napisao/la:lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru
Didier Drogba
Didier Drogba
- bistrikboy
- Kontakt:
Hoce da digne popularnost na dernekutax je napisao/la:lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bistrikboy je napisao/la:Hoce da digne popularnost na dernekutax je napisao/la:lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru
ima l igrupa ovog portala na fejsu
Zadnja izmjena: tax, dana/u 27 sep 2009, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
hehe.. varas se,,, ja na dernek ne ulazim, stid me rec da sam registrovanabistrikboy je napisao/la:Hoce da digne popularnost na dernekutax je napisao/la:lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru
i slika je radi dresa, ne radi mene,,,
Didier Drogba
Didier Drogba
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja bas kad sam vidio sliku rek'o "vidi dobrog dresa j.ebote"lejla je napisao/la:hehe.. varas se,,, ja na dernek ne ulazim, stid me rec da sam registrovanabistrikboy je napisao/la:Hoce da digne popularnost na dernekutax je napisao/la:lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- rob do bagro
- Kontakt:
Lejlo moja bas ti fino stoji taj dres na tebilejla je napisao/la:hehe.. varas se,,, ja na dernek ne ulazim, stid me rec da sam registrovanabistrikboy je napisao/la:Hoce da digne popularnost na dernekutax je napisao/la:lejla ba kakve su to provokativne slike na avataru![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
chuj ti njih

reci im adojocker123 je napisao/la:chuj ti njih![]()
Didier Drogba
Didier Drogba
-
DoKlE_ViShe
- Kontakt:
brate pronadji siiku na netu is tavi je i ti na avatar hahahha istu onakvu kao i kod lejle
o cemu ti??DoKlE_ViShe je napisao/la:brate pronadji siiku na netu is tavi je i ti na avatar hahahha istu onakvu kao i kod lejle
Didier Drogba
Didier Drogba
- RK Gradacac
- Kontakt:
Lejla je musko zvani Mukiol
... to jest to mu je prvi nick na ovom forumu.
010 ISN'T JUST A CODE
jao pa kako si me prokonto...RK Gradacac je napisao/la:Lejla je musko zvani Mukiol... to jest to mu je prvi nick na ovom forumu.
Didier Drogba
Didier Drogba
leeeeeeeeki !
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
- RK Gradacac
- Kontakt:
De ba dijete drago mani se gluposti...lejla je napisao/la:jao pa kako si me prokonto...RK Gradacac je napisao/la:Lejla je musko zvani Mukiol... to jest to mu je prvi nick na ovom forumu.
010 ISN'T JUST A CODE
mani se ti mene,,,RK Gradacac je napisao/la:De ba dijete drago mani se gluposti...lejla je napisao/la:jao pa kako si me prokonto...RK Gradacac je napisao/la:Lejla je musko zvani Mukiol... to jest to mu je prvi nick na ovom forumu.
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.