Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2010, 18:04
Probisvjet je napisao/la:Mi makar znamo da smo najbolji fudbalski klub u Tuzli.
U slucaju FK Sarajeva,
vi ste drugi u Sarajevu poslije Želje! Ipak je Željo daleko ispred vas! To je klub kojeg postujem odmah poslije FK Slobode! Sve sto su osvojili su zasluzili na zelenom terenu! FK Šipad ima ipak iza sebe politiku i ljudi iz stranke koji pripaze na njih!

hahaha...pa sad...drugo je sto je vama drazi seljo al rec da je veci od sarajeva jbg brate...i to daleko

.......cinjenica je da je sarajevo po svemu najveci klub u drzavi pa voljeli il ne voljeli
ULICAMA GLAVNOG GRADA..BORDO-BIJELA BOJA VLADA
eto sad i to znate

Zadnja izmjena:
sarajlija89, dana/u 12 mar 2010, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
faba
-
Kontakt:
U slucaju FK Sarajeva, vi ste drugi u Sarajevu poslije Želje! Ipak je Željo daleko ispred vas! To je klub kojeg postujem odmah poslije FK Slobode! Sve sto su osvojili su zasluzili na zelenom terenu! FK Šipad ima ipak iza sebe politiku i ljudi iz stranke koji pripaze na njih!

HA HA HA HA!
J.ebiga i politika i sve, al opet najuspjesniji i najtrofejniji bh klub.Imas dokumentovano na prethodnim stranama.
@harry_90
Izadjite negdje osim intertota, pa cemo baciti koju pricu.Do tad niste kompetentni da pricate o nasim blamažama u evropi..Doduse vise ne mozete ni u ITOTO.hahahahaha.
-
samo rajvosa
-
Kontakt:
Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 18:07
U slucaju FK Sarajeva, vi ste drugi u Sarajevu poslije Želje! Ipak je Željo daleko ispred vas! To je klub kojeg postujem odmah poslije FK Slobode! Sve sto su osvojili su zasluzili na zelenom terenu! FK Šipad ima ipak iza sebe politiku i ljudi iz stranke koji pripaze na njih!

ahaha ajde nek su i veci a nisu,al opet vidim nemozete sebe da hvalite pa na druge predjete kompleksi su cudo!
-
harry_90
-
Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Mi makar znamo da smo najbolji fudbalski klub u Tuzli.
U slucaju FK Sarajeva,
vi ste drugi u Sarajevu poslije Želje! Ipak je Željo daleko ispred vas! To je klub kojeg postujem odmah poslije FK Slobode! Sve sto su osvojili su zasluzili na zelenom terenu! FK Šipad ima ipak iza sebe politiku i ljudi iz stranke koji pripaze na njih!

hahaha...pa sad...drugo je sto je vama drazi seljo al rec da je veci od sarajeva jbg brate...i to daleko

.......cinjenica je da je sarajevo po svemu najveci klub u drzavi pa voljeli il ne voljeli
eto sad i to znate

To pisi po vasoj temi ,te izmisljotine pisi tamo a ne ovdje kvarit temu

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
samo rajvosa
-
Kontakt:
Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 18:10
Svake godine evropa,svake godine uspjesi u istoj,SVAKE GODINE PUNO SRCE
-
harry_90
-
Kontakt:
samo rajvosa je napisao/la:Svake godine evropa,svake godine uspjesi u istoj,SVAKE GODINE PUNO SRCE
A ti brate nikako da sidjes sa teme Slobode.
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2010, 18:12
harry_90 je napisao/la:sarajlija89 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Mi makar znamo da smo najbolji fudbalski klub u Tuzli.
U slucaju FK Sarajeva,

eto sad i to znate

To pisi po vasoj temi ,te izmisljotine pisi tamo a ne ovdje kvarit temu

pa sami je sebi kvarite poredeci na vasoj temi sarajevo i selju

vrati se gore pa vidi

ja sam se samo nadovezao

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
harry_90
-
Kontakt:
Samo sam rekao da mi je drazi od Sarajeva,nista vise,a vidim samo pisete po nasoj temi haman vam draga Sloboda.
-
arapinho1
-
Kontakt:
ee moj jarane.....prvo razmisli sta ces napisati pa tek onda napisi!!
uvijek su seljaci(doslje)navijali za torpedo jer misle ime grada pa cu ja za njih navijat!!naravno osim vratnika
prave sarajlije su uvijek za ZELJU navijale
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
-
Esii TM87
-
Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Mi makar znamo da smo najbolji fudbalski klub u Tuzli.
U slucaju FK Sarajeva,

eto sad i to znate

Zeljo je u EX YU bio najomiljeniji klub to znaju i ptice na grani...a sto se tice toga,ko je veci klub glupo je raspravljati sa torpedovcima.Zeljo je najveci posebno zbog ovakvih radnji koje nas nisu pratile kroz historiju,dok kitari malo,malo pa hajmo za zeleni sto,tu smo najjaci...

1921-2011
-
samo rajvosa
-
Kontakt:
Postao/la samo rajvosa » 12 mar 2010, 18:21
harry_90 je napisao/la:Samo sam rekao da mi je drazi od Sarajeva,nista vise,a vidim samo pisete po nasoj temi haman vam draga Sloboda.
Ma uredu dodjem samo da procitam nesto na vasoj temi vidim vrijedjanja i omalovazavanja naseg tima,razna pljuvanja itd. pa se samo nadovezem! Eto uredu je svi BH timovi igraju svake godine u evropi kao mi,svi su uspjesniji eto uredu je necemo vise! A sto se tice ovo ko za koga navija pogledajte ko je vodja Zelje haha sve ce vam jasno biti neki Tica!
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 12 mar 2010, 18:21
U slucaju FK Sarajeva,

eto sad i to znate

Željo je dogurao najvise od klubova iz BiH u evropskim takmicenjima! Jel tako? Ako je tako nema se sta pricati! Sto se tice navijaca Zelje i FK Sarajeva velika je razlika! U Hordama je mnogo dosljaka-ljaksaca, dok kod Manijaka situacija nije takva! Moze se primjetiti i po komentarima i po nivou pismenosti i pa i

slifa.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sarajlija89
-
Kontakt:
Postao/la sarajlija89 » 12 mar 2010, 18:24
arapinho1 je napisao/la:ee moj jarane.....prvo razmisli sta ces napisati pa tek onda napisi!!
uvijek su seljaci(doslje)navijali za torpedo jer misle ime grada pa cu ja za njih navijat!!naravno osim vratnika
hahaha...vi i vasi stereotipi....pusti bolan to..isto ko sto mi kazemo da seljaci za zelju navijaju jer je radnicki klub i blizi im je zbog tog...ko sto i jest...cuj seljaci za sarajevo..e svasta...a vratnik kao i skoro sve mahale starog grada su pitari vecinom kao i centar grada...sto se da vidjeti na dan derbya dovoljno je proc gradom da se ne lazemo,vi tek dole od grbavice ste u vecini i to je to ...da ne kvarim temu moro sam odgovorit...treba bit samo realan i proc carsijom na dan derbya
GRAD JE NAS

-
drop
-
Kontakt:
samo rajvosa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Samo sam rekao da mi je drazi od Sarajeva,nista vise,a vidim samo pisete po nasoj temi haman vam draga Sloboda.
Ma uredu dodjem samo da procitam nesto na vasoj temi vidim vrijedjanja i omalovazavanja naseg tima,razna pljuvanja itd. pa se samo nadovezem! Eto uredu je svi BH timovi igraju svake godine u evropi kao mi,svi su uspjesniji eto uredu je necemo vise! A sto se tice ovo ko za koga navija pogledajte ko je vodja Zelje haha sve ce vam jasno biti neki Tica!
Šta ismijavas covjeka preko foruma.
Sakrio si se iza tastature i nesto imsijavaš covjeka , pa reci mu to uživo ako smijes, a naravno da ne smiješ vec možeš srati i tipkati sakriven iz monitora.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
harry_90
-
Kontakt:
samo rajvosa je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Samo sam rekao da mi je drazi od Sarajeva,nista vise,a vidim samo pisete po nasoj temi haman vam draga Sloboda.
-
arapinho1
-
Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:arapinho1 je napisao/la:ee moj jarane.....prvo razmisli sta ces napisati pa tek onda napisi!!
hahaha...vi i vasi stereotipi....pusti bolan to..isto ko sto mi kazemo da seljaci za zelju navijaju jer je radnicki klub i blizi im je zbog tog...ko sto i jest...cuj seljaci za sarajevo..e svasta...a vratnik kao i skoro sve mahale starog grada su pitari vecinom kao i centar grada...sto se da vidjeti na dan derbya dovoljno je proc gradom da se ne lazemo,vi tek dole od grbavice ste u vecini i to je to ...da ne kvarim temu moro sam odgovorit...treba bit samo realan i proc carsijom na dan derbya
GRAD JE NAS

evo ja kao PRAVI SARAJLIJA(porijeklo od starog sarajevskog age)normalno navijam za Zelju kao i citava moja mahala!+stanujem u srcu Starog grada
"Nikad neću, majko, bez Bosne živjeti,Bosnu ću služiti, za Bosnu umr'jeti.Neću nikad k'o vazal nikom služiti,Ja sam bosanski sin i njen ću ostati!
-
drop
-
Kontakt:
heheh miševa ,sad nešto pominju momke a u stvarnom životu bježe ko ludi kad ih vide cccc
Pa smiješ li mu to reci licno?? naravno da ne smiješ...atletski klub HZ,najbolja prolazna vremena ostvaruju po Vilsonovom.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
harry_90
-
Kontakt:
drop je napisao/la:
heheh miševa ,sad nešto pominju momke a u stvarnom životu bježe ko ludi kad ih vide cccc
Pa smiješ li mu to reci licno?? naravno da ne smiješ...atletski klub HZ,najbolja prolazna vremena ostvaruju po Vilsonovom.
Ja neznam zasto se taj momak Tica proziva,kakve veze ima prezime(ako mu je prezime) dobro je rekao drop smijes preko foruma,reci momku u lice,ako cete o ovom raspravljat imate 2 temen Zeljo i sarajevo.
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
to je pjesma s tribinee.......e sad ko se tu nadje uvrijedjen jbg... a to za bjezanje.....ma ok...samo pazite nemojte u kafice ulaziti

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.