Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
Sloga U , Igman , Bigeste , Sloga Lj , Kamešnica , Turbina .Čudno razmišljanje , tvoj Klis sigurno ne spada u te ekipe s obzirom na vijesti kakve sam dobio ovih dana i s obzirom na silne penale dosudjene u vašim utakmicama . Ali vjerovatno nisi upoznat sa višim rangovima gdje je mnogo više kradje , prodaje utakmica , 3 za 3 i tako to . Navedi mi primjere tih " prodaja " ili štimanja i tako to
možda griješim ali gledao sam par utakmica ( možda 4 - 5 ) i nije bilo večeg broja gledatelja. Protiv Troglava da a ostalo manje - puno manje . Zadnja što sam gledao protiv Igmana 10 ljudi je bilo a tu sam bar očekivao dosta ljudi zbog visokog poraza u prvom dijelu sezone .
Grudejasta je napisao/la:ne znam sto svi govore da je ovdje bolje sto se tice sudjenja i stimanja a samim tim i regularnosti takmicenja....nego u vecim rangovima....po meni je to cista glupost....i to sirokih razmjera....
prvi bi ja mogo pocet nabrajt neregularnosti od timova koje pratim...al necu....jer znam da ostali nedaju na svoje...pa ce ispast svi ostali ok...sem ovog sloge mozda![]()
kamo srece da je ovdje sve kako treba.....opet ponavljam nek neko stavi u post samo ime tima koji je cist od svega samo ove sezone.....(da nije kupio,prodo,imo sudacku pomoc il nesto slicno)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
hahahahahha a jesi ih nabrojo....
cuj moj klis...odakle ti to
igman je pustio bigestama to svi znaju....odmah ta 2 prekrizi
sloga posusju....odma i nju prekrizi
............
moze ovako do sutra....
a tacno je grude su postene.....nisu pristale prodat klisu zato sto im nije dao koliko su trazili....tacno je Posteni ste
............
moze ovako do sutra....
a tacno je grude su postene.....nisu pristale prodat klisu zato sto im nije dao koliko su trazili....tacno je Posteni ste
turbina je trazila samo da se plate troskovi sudaca.....da pusti klisu....ovi nisu ni za to imali
znaci i turbina je postena kao i grude.....
znaci i turbina je postena kao i grude.....
reci jednu utakmicu di su Grude kupile, krale ili tako nešto?jasta je napisao/la:hahahahahha a jesi ih nabrojo....
............
moze ovako do sutra....
samo jednu
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ne mogu to rec....jer i ne znam....a realno ove godine im i nije trebalo....
cuo sam da ste trazili klisu pare....koje ovi nisu mogli dat...tako da je niste prodali jer vam se nie isplatilo....a jel to postenje???? Ako jeste onda cudna definicija istog.
prodati je isto sto i kupit...il pokusat prodat kao i pokusat kupit
cuo sam da ste trazili klisu pare....koje ovi nisu mogli dat...tako da je niste prodali jer vam se nie isplatilo....a jel to postenje???? Ako jeste onda cudna definicija istog.
prodati je isto sto i kupit...il pokusat prodat kao i pokusat kupit
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
samo da ispravim jednu stvar.. turbina je na dan utakmice trazila duplo vise para od troskova sudaca...
-
remistarmo
- Kontakt:
ovdje ni FBI nezna ko sto neki znaju.A okle samo sve to znate.
-
torcida medugorje
- Kontakt:
da se ovu ligu proceslja policija svi bi klubovi u nizem rangu zavrili 
1950 <3
hahaha....torcida to je to 
cuj odakle mi to da si ti iz Klisa ili okolice .Svaki tvoj post je u vezi tog kluba . Igman nije prodao Bigestama , trener a i dobar prijatelj koji igra stopera tog kluba su mi to rekli .Ozbiljni ljudi.Nije im se dalo , ovi se povukli i na kontru zabili 2 puta .I šta uostalom vi pričate o poštenju kad u zadnjih 7 utakmica dobili ste toliko i penala uz puštenu utakmicu od strane Višića .
neznam šta ste zapeli za stadion Klisa. ipak je ovo predzadnji rang takmičenja. ja bih uveo da PL i prva liga moraju imati stadion i tribine a ne iove niže lige. ipak je ovo ametrski nivo natjecanja. pa i prva liga je amaterska. ja bih izbacio i kotizacije jer ipak je ametrski nivo i svako ko želi da igra lopte ja bih mu to omogućio. sad naravno PL i prva liga je ozbiljnije takmičenje i tu bi uveo neke stvari ali ipak je ovo druga liga...
-
nagibuzbrdica
- Kontakt:
hehe a jeste zapeli za jadni klis pa ljudi nisu incident nikakav napravili
kakvi crni penali... sto to ih nisu svirali jesenas... nisu jer klis nije mogao doci do gola a sad po utakmici napravi 5 zicera... nego sad svi na kupres da pogledamo utakmicu sezone... i da vidimo svi skupa ko su ti deckici... a nas par koji koristimo ovog nagiba smo direktni sudionici ove lige pa tako imamo tacnije informacije od FBI-a, a sto se tice stadiona..klisu ne odgovara ovaj iz posusja ili tomislava igraci budu zadivljeni istim i izgube se na terenu haha
-
remistarmo
- Kontakt:
citat sa stranice foruma HNK Sloga
http://www.hnksloga.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
G_7330: klis nije dobio nijednu utakmicu pošteno.
G_8114: Klis-Stolac 1:0 iz kaznenog udarca koji je dosudio brat od trenera Klisa Elvir Čilić u 93' min. susreta. Gdje je sada komitet za normalizaciju da ovo vidi i da kazni sluzbene osobe
http://www.hnksloga.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;
G_7330: klis nije dobio nijednu utakmicu pošteno.
G_8114: Klis-Stolac 1:0 iz kaznenog udarca koji je dosudio brat od trenera Klisa Elvir Čilić u 93' min. susreta. Gdje je sada komitet za normalizaciju da ovo vidi i da kazni sluzbene osobe
- badblueboylivno
- Kontakt:
Također, a već sam o tome pisao, su domaći na utakmici Klis - Višići ušli sucima (trojka iz Livna) u svlačionicu na poluvremenu. Klis je dobio 2-1 golom duboko u drugom dijelu.
Upravo zbog takvih stvari taj se klub, odmah po ulasku u ovu ligu, predstavio u jako lošem svjetlu i neće moći imati simpatije ostalih pratitelja nogometa na tom nivou.
Upravo zbog takvih stvari taj se klub, odmah po ulasku u ovu ligu, predstavio u jako lošem svjetlu i neće moći imati simpatije ostalih pratitelja nogometa na tom nivou.
Hayley <3
-
torcida medugorje
- Kontakt:
glupo je o tome pricat kad svi znamo da je svaki klub u ligi bar jednu utakmicu kupio pa i moje brotnjo je utakmice kupovalo (stolac,sloga ljubuski),ma stela ima u citavom svjetu sto bi onda nasa liga bila izuzetak, i neznam sto ste se dovezali jadnog klisa momci igraju i bore se kolko mogu ,a vi ih napadatejasta je napisao/la:hahaha....torcida to je to
1950 <3
Imaš li dokaz da su kupljeni Stolac i Sloga Ljubuškitorcida medugorje je napisao/la:glupo je o tome pricat kad svi znamo da je svaki klub u ligi bar jednu utakmicu kupio pa i moje brotnjo je utakmice kupovalo (stolac,sloga ljubuski),ma stela ima u citavom svjetu sto bi onda nasa liga bila izuzetak, i neznam sto ste se dovezali jadnog klisa momci igraju i bore se kolko mogu ,a vi ih napadatejasta je napisao/la:hahaha....torcida to je to
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- slogauskoplje
- Kontakt:
eto i vi ste cvijeće, sram te i stid bilo međugorac! Di ćeš reć da ste kupili utakmicuGrdan je napisao/la:Imaš li dokaz da su kupljeni Stolac i Sloga Ljubuškitorcida medugorje je napisao/la:glupo je o tome pricat kad svi znamo da je svaki klub u ligi bar jednu utakmicu kupio pa i moje brotnjo je utakmice kupovalo (stolac,sloga ljubuski),ma stela ima u citavom svjetu sto bi onda nasa liga bila izuzetak, i neznam sto ste se dovezali jadnog klisa momci igraju i bore se kolko mogu ,a vi ih napadatejasta je napisao/la:hahaha....torcida to je to,ili vjeruješ pričama sa foruma i sloginog chata
.
Sloga Uskoplje
ne kažem da nismo kupovali,ali ne mogu se reći imena protivnika ako nema dokaza
,neka nam rekne iznos,mjesto isplate itd
.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.