Ne mora 2012, moze i 2011 i 2010.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Head je napisao/la:Skin'o,instaliro i krakev'o.Kren'o da udjem pojavi mi se ovo.![]()
nemam nigdje fajl editor data.darknes001 je napisao/la:samo drug ubaci u editor data taj falj,i po pokretanju nove sezone samo oznaci ikonicu na taj fajl, i to je to, ja igram 12 sa novim transferima, od ljeta, uglavnom nasa liga super u zelji ima kerla i bekric, imate raznih foruma pa se tu registrujte i skidajte slike dresova igraca,grbove i ostale dodatke za fm, ima jako dobri stvari
onda napravi taj fajl "editor data" i onda ubaciHead je napisao/la:nemam nigdje fajl editor data.darknes001 je napisao/la:samo drug ubaci u editor data taj falj,i po pokretanju nove sezone samo oznaci ikonicu na taj fajl, i to je to, ja igram 12 sa novim transferima, od ljeta, uglavnom nasa liga super u zelji ima kerla i bekric, imate raznih foruma pa se tu registrujte i skidajte slike dresova igraca,grbove i ostale dodatke za fm, ima jako dobri stvari
Znaci tek sam instalir'o,nemam nikakav patch,nista...
http://www.pes-serbia.com/threads/27698 ... -by-Pero91" onclick="window.open(this.href);return false;xinxee je napisao/la:kad ides "NEW GAME",moras onda aktivirati taj fajl Editor Data files,staviti onu kvakicu...
ps: Koji update pokusavas instalirat? ja mislim da update radjen za verziju 2012,2013 nije validan za verzije 2008,2009 itd.mislim da je u tome fazon...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.