NK Vitez

Signore
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la Signore » 05 apr 2014, 14:56

Kojim poslom se bavi vas predsjednik? Sta drzi? Cega je vlasnik? Ili je to obicni covjek koji okolo skuplja sponzore i tako se bori za klub?

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 05 apr 2014, 15:05

To je poslovan čovjek koji drži lanac trgovina"CM".Časno i pošteno stekao sve za razliku od drugih?! :oops:
Ovo je još jedna prilika da se zahvalimo našim lokalnim političarima i "TAJKUNIMA" što nam i dalje uništavaju grad i čiji je moto:tuđe hočemo svoje nedamo!!
Godine prolaze jubav ostaje...

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 05 apr 2014, 15:13

white1950 je napisao/la:To je poslovan čovjek koji drži lanac trgovina"CM".Časno i pošteno stekao sve za razliku od drugih?! :oops:
Ovo je još jedna prilika da se zahvalimo našim lokalnim političarima i "TAJKUNIMA" što nam i dalje uništavaju grad i čiji je moto:tuđe hočemo svoje nedamo!!

Drzi lanac trgovina ''CM'' daleko poznat u Bih i sire,drzi Ovnak ,auto salon i jos bog zna sta :) posten covjek,stekao sve radom a ne kradom kao velika vecina,cijenjen veoma od strane ljudi.imao tesku operaciju raka,uspjesno operiran i razumijem ga.covjek daje svoje pare,nema veliku potporu ostalih mocnika sto se financija tice,jos mu je ovo stres.. uglavnom covjek je klub iz ponora doveo u najjaci rang,borio se da se stadion krene praviti i sad konacno kad je gotov,slijedi mu sminkanje sad.treba da nam se desi propast.ostali tajkuni samo svoje dupe gledaju,a pun ih klinac mocnih ima.samo kad Fis pogledas,drzi ga najbogatiji covjek u BIH! ali jbg :/ valjda ce sve dobro biti. dobiti olimpika dns i ostali smo i ligi! :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

volimVITEZ

Post Postao/la volimVITEZ » 05 apr 2014, 15:24

white1950 je napisao/la:To je poslovan čovjek koji drži lanac trgovina"CM".Časno i pošteno stekao sve za razliku od drugih?! :oops:
VITEZ do vranjske..... WHITE ti si tajkun viteski,pa tako pomozi,a nemoj druge da prozivas.....najlakse druge optuzivati,a nista da uradis kao pojedinci....izvadi malo ispod jastuka i eto nam rjesenja za buducnost....VITEZ do kamenjača... :opaopa: :opaopa: :opaopa:

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 05 apr 2014, 15:28

Da se svi ugledaju na mene i pomognu koliko ja sljedeće godine bi igrali Ligu Šampiona(protiv Hajduka,Liverpoola...)a kako stvari stoje opet ćemo izgleda na play station samo moći zaigrati :x
Godine prolaze jubav ostaje...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 apr 2014, 15:50

FanVitez je napisao/la:

Drzi lanac trgovina ''CM'' daleko poznat u Bih i sire,drzi Ovnak ,auto salon i jos bog zna sta :) posten covjek,stekao sve radom a ne kradom kao velika vecina,cijenjen veoma od strane ljudi.imao tesku operaciju raka,uspjesno operiran i razumijem ga.covjek daje svoje pare,nema veliku potporu ostalih mocnika sto se financija tice,jos mu je ovo stres.. uglavnom covjek je klub iz ponora doveo u najjaci rang,borio se da se stadion krene praviti i sad konacno kad je gotov,slijedi mu sminkanje sad.treba da nam se desi propast.ostali tajkuni samo svoje dupe gledaju,a pun ih klinac mocnih ima.samo kad Fis pogledas,drzi ga najbogatiji covjek u BIH! ali jbg :/ valjda ce sve dobro biti. dobiti olimpika dns i ostali smo i ligi! :D
Hvala na odgovoru, a i @white1950. Inace, kupujem si ponekad neke preparate u CM-u :mrgreen: I sad znam kako je Juriceva zena dobila posao tu :mrgreen:

Zanima me zasto ostali mocnici ne zele uloziti u klub? Kod nas u Zepcu su sve vece firme bile sponzori. Tim ulaganjem u sport stjeces i povlastice, imas neka odbijanja od poreza il tako nesto. Vitez je jedna od najrazvijenijih opcina u BiH, mozda i najrazvijenija, ne znam jesam li igdje vidio toliki broj firmi, a dovoljan je i sam Fis da ulozi neke novce u vas klub i mozete se boriti za prvaka bez ikakvih problema.

Sretno vam danas.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 05 apr 2014, 18:18

Cestitke na pobjedi
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 05 apr 2014, 19:36

Mokroguz je napisao/la:Cestitke na pobjedi
Reko sam ja :) Hvala :)

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 06 apr 2014, 11:52

ljudi moji ako Vlatko ostane i ovi nasi gospodarstvenici malo poguraju Vitez naravno finansijski mi smo dogodine ako BOG da u Europi i na nasem stadionu malo tko ce da otkine bod

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 06 apr 2014, 13:15

Moze li neki komentar na igru i pojedince iz Olimpika?
Ocito je da su odigrali bez muda ali me zanima dali je se neko nesto posebno istakao da je vrijedan komentarisanja?
Sto se tice pobjede Viteza,cestitke i sretno u nastavku prvenstva.Jako kvalitetan i nezgodan sastav sto ste dokazali u mnogo utakmica ove sezone pa cak i u dvomecu sa Olimpikom.Pozz
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 06 apr 2014, 15:00

arhimed89 je napisao/la:Moze li neki komentar na igru i pojedince iz Olimpika?
Ocito je da su odigrali bez muda ali me zanima dali je se neko nesto posebno istakao da je vrijedan komentarisanja?
Sto se tice pobjede Viteza,cestitke i sretno u nastavku prvenstva.Jako kvalitetan i nezgodan sastav sto ste dokazali u mnogo utakmica ove sezone pa cak i u dvomecu sa Olimpikom.Pozz
Evo imam komentirat suđenje koje je bilo grozno.
Igra Olimpica bila je solidna uz puno simuliranja u drugom poluvremenu. Imali su dobrih i opasnih prilika i nisu iskoristili uspavanost Viteza u 2.pol. Ugl odlična igra ali Vitez puno bolji ;)
Pozz iz Viteza

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 06 apr 2014, 17:01

Smriko: Bolje igramo pod imerativom pobjede

Nogometaši Viteza su u okviru 25. kola BHT Premijer lige ugostili ekipu sarajevskog Olimpica. U prvih 15 minuta Vitez je došao do velike prednosti od 2:0, golovima Kapetana i Smrike.

Jasmin Smriko je u 13. minuti izašao sam pred Hamzića, te ga lijepo lobovao sa vrha šesnaesterca. Upravo sa Smrikom smo razgovarali nakon utakmice.

"Iskren da budem za nas ovo nije neočekivana pobjeda, Olimpic jeste jedna od boljih ekipa u ligi, pogotovo gledajući individualni kvalitet njihovih igrača, ali isto tako smo znala da kada igramo "kući" u Zenici možemo svakoga pobijediti, što smo i pokazali u skoro svim utakmicama. Samo nas je pobjeda zanimala, ušli smo dobro u utakmicu, dali na početku dva gola, u zadnjih par minuta prvog poluvremena smo malo pali, primili gol, ali smo do kraja utakmice spretno sačuvali prednost", izjavio je za SportSport Jasmin Smriko.

Jasmin je nakon nekoliko utakmica ponovo počeo tresti protivničke mreže.

"Zadnjih par utakmica sam imao nekolika prilika koje nisam iskoristio, ali sam igrao dobro tako da sam znao da će gol doći. Eto to se danas i desilo iako sam mogao dati još jedan, ali bitno je da je 'pročepilo' hvala Bogu", rekao je fudbaler Viteza.

Naš sagovornik, prvi napadač Vitežana u sljedećem kolu protiv Mladosti se nada da će njegova ekipa odigrati jednu kvalitetnu utakmicu i ubilježiti prva tri gostujuća boda, iako su pobjede u gostima za Vitez u dosadašnjem dijelu sezone još uvijek misaona imenica.

"Mladosti idemo rasterećeni, što se pokazalo da nama nikako ne odgovara. Puno bolje igramo pod imperativom pobjede", kazao je Jasmin Smriko.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 apr 2014, 14:07

Isaković: Prezadovoljan sam u Vitezu, tim čine kvalitetni igrači

Aladin Isaković je trenutno jedan od najboljih strijelaca u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.
Iako je sezonu u Travniku započeo kao zadnji vezni, zatim igrao i na poziciji štopera, nenadano se našao u napadu i počeo nemilosrdno tresti protivničke mreže. U dresu Travnika je postigao pet golova.

U zimskom prelaznom roku Isaković je pojačao ekipu Viteza i nastavio gdje je stao u Travniku. Do sada je postigao dva gola za tim koji je najprijatnije iznenađenje Premijer lige BiH. Kako ističe za naš portal Isaković je prezadovoljan u redovima novog kluba.

''Zaista prezadovoljan sam od kako sam došao u Vitez. Atmosfera je sjajna među nama igračima, a stručni štab, i uprava rade na velikom nivou i zbog toga mi bilježimo dobre rezultate''.

Dobri rezultati Vitez nisu iznenađenje

Naš sagovornik smatra da dobre igre Viteza nisu iznenađenje jer klub čine igrači koji imaju mnogo premijerligaškog iskustva, a uprava je obezbjedila fenomenalne uslove za rad.

''Iako nas mnogi smatraju za najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela Premijer lige ja mislim da to nije tako. Mi smo ekipa koja ima sjajne uslove za rad, jedino je hendikep što ne igramo u Vitezu. Tim čine kvalitetni igrači koji imaju mnogo premijerligaškog iskustva, predvođeni smo sjajnim trenerom i mislim da do kraja sezone možemo dodatno popraviti plasman na tabeli''.

Isaković vjeruje kako Vitez u narednoj sezoni ukoliko nastavi sa ovakvim radom, te zadrži postojeći igrački kadar može napraviti mnogo više nego u premijernom nastupu u društvu najboljih fudbalskih klubova u Bosni i Hercegovini.

''Vjerujem da Vitez u narednoj sezoni može mnogo više nego je to bio slučaj ove godine. Ukoliko nastavimo sa rezultatima i radom kao do sada, te ako ostane ovaj igrački kadar na okupu siguran sam u još bolji rezultat naredne sezone. Što se mene lično tiče prezadovoljan sam ovdje i ne razmišljam o promjeni sredine. Najbitnije je da ne bude povreda a sve ostalo će doći'' izjavio je za ****.ba, Aladin Isaković najbolji strijelac Viteza u dosadašnjem dijelu sezone.
TH 1950

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 07 apr 2014, 16:27

Slike stadiona,tribine gotove :D Cekaju se stolice kao i ograde za tribine,pa da se krene s postavljanjem :)

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
TH 1950

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 apr 2014, 16:33

Svaka čast, fino napreduje stadion. Kad sam zadnji put bio tu tamo na istočnoj strani gdje ona betonska ograda moglo se provući ispod i nisam nikad plaćao ulaznicu za onaj memorijalni turnir. :mrgreen: Nadam se da će sve ispast kako treba i sretno vam dalje, nemoguće mi je kao Zeničaninu ne gotivit ekipu u kojoj igra pola nekadašnjeg Čelika. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 apr 2014, 16:46

Ima li kakva slika stadiona iz "ptičije persperktive" ?
I da li će biti krov na nekoj od tribina ?

Inače fino sve to izgleda oko Viteza, zdrav fudbalski projekat, dobar trener.
Po meni ste najveće i najprijatnije iznenađenje ove sezone iako ste cijelu sezonu odigrali kao gosti.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 07 apr 2014, 22:58

FanVitez je napisao/la:Slike stadiona,tribine gotove :D Cekaju se stolice kao i ograde za tribine,pa da se krene s postavljanjem :)

Evo to su te fotke sto sam sliko imate na ovoj stranici sve
https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... 7830127866" onclick="window.open(this.href);return false;

@Singore evo ti fotke :)
Stadion napreduje samo u zadnje vrijeme nisam vidio neki napredak ..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 apr 2014, 00:00

GixUltras1947 je napisao/la: @Singore evo ti fotke :)
Objavio sam ja na temi rekonstrukcije danas prije nego su se ovdje pojavile slike :mrgreen: Fino napreduje, ali sam razocaran oni izlazom na teren. Ako je bio problem stavit ga na sredinu onda bolje da ga nisu ni pravili.

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 08 apr 2014, 09:50

Signore je napisao/la:
GixUltras1947 je napisao/la: @Singore evo ti fotke :)
Objavio sam ja na temi rekonstrukcije danas prije nego su se ovdje pojavile slike :mrgreen: Fino napreduje, ali sam razocaran oni izlazom na teren. Ako je bio problem stavit ga na sredinu onda bolje da ga nisu ni pravili.
A tu ti je inace bio izlaz. Mislim da je to zbog pozicije zgrade pa zato ..

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 08 apr 2014, 16:09

Znam da je bio, bio sam vise puta na stadionu, ali sam se nadao da ce napraviti normalan na sredini ako sad rade sve ispocetka i ako ce i nove svlacionice radit.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.