Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Miroslav Stevanović
Steta samo sto je Husejinovic povrijedjen, do sada bi sigurno uletio u rep.
Sreca je u tome sto imamo tu sada Hajrovica, inace bi bilo... 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Steva nista,s tim da ako budu Visca,Zaha i Fejzic onda komotno moze i Stevo,realno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Visca je barem pokazao da nesto zna protiv Argentine... A Zahirovic je u Slovackoj zatvorio Weiss, dok ga je "cuvao" Speed Demon ono je bilo ocajno, kao na sokeru ga levatio 
Husejinovića umjesto Steve 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jeli se udebljao u kakvom je stanju nakon povrKaunas je napisao/la:Husejinovića umjesto Steve
Bolje ipak treca spanska liga od druge turske.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Eh, ne mogu a da se ne sjetim legendarnog finala Kupa UEFA iz 2001. godine, Deportivo Al. - Liverpool 4:5.
Mislim da za Stevu ovo riješenje i nije toliko loše ako se uzme u obzir koliko malo je igrao zadnjih godinu dana, dobro je da ga je neko uopšte htio dovesti. Nadam se da će napokon zaigrati redovno.
Mislim da za Stevu ovo riješenje i nije toliko loše ako se uzme u obzir koliko malo je igrao zadnjih godinu dana, dobro je da ga je neko uopšte htio dovesti. Nadam se da će napokon zaigrati redovno.
Zadnja izmjena: SalePD, dana/u 31 jan 2014, 19:33, ukupno mijenjano 1 put.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Omerbavarac je napisao/la:Druga liga.
Ako nista, barem ce igrati.
Sretno Steva.
ne vidim zašto ne bismo mogli imati i igrača iz drugog ranga lige Španije.
Eldin Hadzic 22g igra, krilni napadac i najbolji strijelac kluba pa niko nista o njemu ono on igra u drugoj spanskoj ligi
Visca dobija poziv
Zadnja izmjena: ZutiMrav, dana/u 31 jan 2014, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
smrsao, ustalio se u prvi tim, igrao odlicno i onda se desila povreda nazalostZutiMrav je napisao/la:Jeli se udebljao u kakvom je stanju nakon povrKaunas je napisao/la:Husejinovića umjesto Steve![]()
Znam ali bojim se da se opet udebljao zbog ove nove povr.Bosniacum Lilium je napisao/la:smrsao, ustalio se u prvi tim, igrao odlicno i onda se desila povreda nazalostZutiMrav je napisao/la:Jeli se udebljao u kakvom je stanju nakon povrKaunas je napisao/la:Husejinovića umjesto Steve![]()
Najjače je to što u nedjelju Alaveš dočekuje Cordobu koja je isto početkom januara bila zainteresovana za Stevanovića. Ne vidim razloga da Steva ne bude u rosteru već u nedjelju.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Steva igra sto posto na SP
I bice mi veoma drago da zaigra 
Sto jarane, odmah bi pola foruma pocelo pljuvati po covjeku, pogotovo forumasi sa jedne teme. (Fazon bolji Zeba, ovaj, onaj)Head je napisao/la:Eh da se Guza nije povrijedio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ja stvarno ne znam više šta imate protiv višće ? pa šta ako igra tamo gdje igra, njegov klub iduće godine vjerovatno ulazi u superligu, jedan od najboljih igrača svog kluba, skoro svaku utakmicu odlično odigra. ne znam čemu tako plitko razmišljanjeZutiMrav je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Druga liga.
Sretno Steva.
Eldin Hadzic 22g igra, krilni napadac i najbolji strijelac kluba pa niko nista o njemu ono on igra u drugoj spanskoj ligi
Visca dobija poziv
Odlazi Safete.
kada sam vidio "deportivo", pomislio sam na deportivo iz la korunje, međutim s obzirom na trenutno stanje oba kluba su približno ista..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
samo sto je jedan prvi na tabeli, drugi ispada iz druge ligeviKK je napisao/la:kada sam vidio "deportivo", pomislio sam na deportivo iz la korunje, međutim s obzirom na trenutno stanje oba kluba su približno ista..
Pa ko ce imati nesto protiv njega druze ne igra on za sebe nego za rep. BIH.AeGon099 je napisao/la:ja stvarno ne znam više šta imate protiv višće ? pa šta ako igra tamo gdje igra, njegov klub iduće godine vjerovatno ulazi u superligu, jedan od najboljih igrača svog kluba, skoro svaku utakmicu odlično odigra. ne znam čemu tako plitko razmišljanjeZutiMrav je napisao/la:Omerbavarac je napisao/la:Druga liga.
Sretno Steva.
Visca dobija poziv
A to sto je recimo na SP preko ledja drugoligaski suparnika, igraca bekova itd.. hajd da je on tamo neko cudo pa ono redovno lomi ledja pa hajde
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Biti golman u njemackoj pa cak u drugoj ligi je uspjeh! Nemate pojma koje golmane ova drzava proizvodi.drummer je napisao/la:Steva nista,s tim da ako budu Visca,Zaha i Fejzic onda komotno moze i Stevo,realno.
daleko od toga da ih proizvodi ova država. ali da, imamo ekstra golmane.MaksuzBaksuz je napisao/la:Biti golman u njemackoj pa cak u drugoj ligi je uspjeh! Nemate pojma koje golmane ova drzava proizvodi.drummer je napisao/la:Steva nista,s tim da ako budu Visca,Zaha i Fejzic onda komotno moze i Stevo,realno.
Steve što se tiče - super vijest! sa srećom!
Zadnja izmjena: teferič, dana/u 31 jan 2014, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
neki to očito ne znajuMaksuzBaksuz je napisao/la:
Biti golman u njemackoj pa cak u drugoj ligi je uspjeh! Nemate pojma koje golmane ova drzava proizvodi.
15.10.2013.