NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Pobjeda Ravensa 20-10. Teška je bila tekma, ali pobjeda je zaslužena. Odbrana je odlično odradila posao. Ed Reed je presjekao 2 dodavanja, a linebackeri su imali kontrolu nad Hllisom. Play off je osiguran i u zadnjem kolu se nadamo porazu Steelersa da bi mogli uzeti diviziju i izbjeći WC-tekmu.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
joj sad ovaj 3th down nadam se da ce poceti da ide u nasu korist... inace unistio nas je tokom ove utakmice zaista 
evo odbranili smo se ponovo na 3th down bravo bravo
, samo ispucase loptu sad na nasih 5 yardi u pm... sad cemo opet gledat samo da odemo malo vise da je dobro ispucamo i mi ebiga
... tesko cemo proci njihovu odbranu odavdje jer je rizicno
evo odbranili smo se ponovo na 3th down bravo bravo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh sad ce secondary biti na iskusenju ove zadnje dvije minute, ako mi ne uzmemo sad 1down, ali cisto sumnjam da hocemo, jer nas je cilj izgleda smao otici malo dalje, pa je ispucati sto vise.... Cutler nije jos bacao odavdje, ali nadam se da ce pokusati bacit sada za 1 down, ali nadam se da nece biti neki los ucinak sa izgubljenom loptom i vjerovatno se toga i boji u ovom trenutku...ipak odbrana Jetsa je jako dobra , tako da je puno rizicno u ovom trenutku to raditi kada imas prednost.... ako izgubimo kostat ce nas onaj profulani FG
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Cilj je samo bio potrošiti vrijeme ili time outove od Jetsa. Sad je biti ili ne biti . Odbrana Bearsa ili napad Jetsa?SaltCityAttack je napisao/la:eh sad ce secondary biti na iskusenju ove zadnje dvije minute, ako mi ne uzmemo sad 1down, ali cisto sumnjam da hocemo, jer nas je cilj izgleda smao otici malo dalje, pa je ispucati sto vise.... Cutler nije jos bacao odavdje, ali nadam se da ce pokusati bacit sada za 1 down, ali nadam se da nece biti neki los ucinak sa izgubljenom loptom i vjerovatno se toga i boji u ovom trenutku...ipak odbrana Jetsa je jako dobra , tako da je puno rizicno u ovom trenutku to raditi kada imas prednost.... ako izgubimo kostat ce nas onaj profulani FG
EDIT:
Odbrana Bearsa ipak. Čestitke na pobjedi Salty.
Veoma interesantne utakmice na nekoliko stadiona. Prije svih ona u Green Bayu. Trenutno je 14-14 nakon što je u početku izgledalo da će Packersi otpuhati Giantse sa terena.
Uzbudljivo je i u Oacklandu. Manning je upravo doveo Coltse u vodstvo od 17-13.
Uzbudljivo je i u Oacklandu. Manning je upravo doveo Coltse u vodstvo od 17-13.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh tu sam sada hladne glave nakon pobjede Bearsa
...ofanzivno smo odigrali ove zadnje dvije utakmice i to je iznenadnjenje...ponovo skoro 40 poena i to protiv odbrana kakvu ima Minesota i Jets zaista ohrabruje....odbrana ebiga me brinula pravo u onom drugom periodu......u nastacku utkamice odbrana je ipak odigrala deosta dobro, ali ponovo je bilo tih onih kratkih pasova i 3th down koji nas je unistavao....Cutler je pokazao koliko vrijedi danas i ja mu skidam kapu....jedinu gresku je napravio, kada nije bacio onu loptu na end zon na nasoj polovini i dozvolio je da ga obore i nakon toga smo izbili loptu na svega 33 yarda na svojoj polovini i Jetsima smo dozovlili lagani TD....sve ostalo je odradio perfektno i postigao je ta 3 duga td koji su bili 40-50+yardi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- randy_moss
- Kontakt:
Patriotsi imaju home field advantage. Trcali smo preko 200 yardi.
Green Ellis dominira! Woodhead je zakon!
Green Ellis dominira! Woodhead je zakon!
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sta se ovo ne moze gledati online Packersi?... jer ovdje prenose Coltse i Houston na TV te dvije utakmice i pokusavma online gledati Packerse, medjutim daje mi informaciju d aje link zarzen virusom na onoj stranici ebiga... imal koja stranica druga da se gleda sem atdhe.com?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
49 ersi - Rams 17 - 25
toooo,,imamo sanse
toooo,,imamo sanse
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- randy_moss
- Kontakt:
probaj ustream i livehunter upises na google i otvoris prvo sto otvori.SaltCityAttack je napisao/la:sta se ovo ne moze gledati online Packersi?... jer ovdje prenose Coltse i Houston na TV te dvije utakmice i pokusavma online gledati Packerse, medjutim daje mi informaciju d aje link zarzen virusom na onoj stranici ebiga... imal koja stranica druga da se gleda sem atdhe.com?
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
Probaj http://www.myp2p.eu ili http://www.ilemi.comSaltCityAttack je napisao/la:sta se ovo ne moze gledati online Packersi?... jer ovdje prenose Coltse i Houston na TV te dvije utakmice i pokusavma online gledati Packerse, medjutim daje mi informaciju d aje link zarzen virusom na onoj stranici ebiga... imal koja stranica druga da se gleda sem atdhe.com?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
izgleda da ce zvg STL,SEATTLEA ,CARDINALSA mjenjati i pravila u NFL... pa ebo to kad u polay off nece otici Packersi ili Giantsi koji su za 20 poena bolji od sve tri ekipe....mislim meni je drago sto STL ide u play off, ali sto nije objektivno nije ebiga..imat ispot .500 i otici u play off ebiga neznam sta da ti kazem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sljedeće hefte pada odluka u Seattleu. Igrate kod njih i pobjednik uzima diviziju i ide u doigravanje.amEl_rooB je napisao/la:49 ersi - Rams 17 - 25![]()
toooo,,imamo sanse
I ja mislim da bi trebalo ubaciti pravilo da se ne može u doigravanje sa negativnim omjerom, čak i ako se uzme divizija.SaltCityAttack je napisao/la:izgleda da ce zvg STL,SEATTLEA ,CARDINALSA mjenjati i pravila u NFL... pa ebo to kad u polay off nece otici Packersi ili Giantsi koji su za 20 poena bolji od sve tri ekipe....mislim meni je drago sto STL ide u play off, ali sto nije objektivno nije ebiga..imat ispot .500 i otici u play off ebiga neznam sta da ti kazem
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ebiga jarane nije fer prema onim ekipama koje ulazu novce i zbog njihove teske divizije se neplasiraju u play off, a ovi dole koji su objektivno losi za ni manje ni vise jedno 4 TD, odu u polay off...Sad Bearsi dali lovu 90m za Peppersa ili Jetsi toliko love dali da dovedu pojacanja, kako bi parirali Patriotsima i onda takve ekipe ne mogu otici u play off, a odu te koje nisu ulagale... znaci prema njima to nije nikako fer ebiga.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pogledaj ovaj tekst koji je u vezi plata i salary capa o kojem smo neki dan diskutirali. Interesantno je ko ima najskuplju ekipu.SaltCityAttack je napisao/la:pa ebiga jarane nije fer prema onim ekipama koje ulazu novce i zbog njihove teske divizije se neplasiraju u play off, a ovi dole koji su objektivno losi za ni manje ni vise jedno 4 TD, odu u polay off...Sad Bearsi dali lovu 90m za Peppersa ili Jetsi toliko love dali da dovedu pojacanja, kako bi parirali Patriotsima i onda takve ekipe ne mogu otici u play off, a odu te koje nisu ulagale... znaci prema njima to nije nikako fer ebiga.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8 ... apped-year
Taktičar je napisao/la:Sljedeće hefte pada odluka u Seattleu. Igrate kod njih i pobjednik uzima diviziju i ide u doigravanje.amEl_rooB je napisao/la:49 ersi - Rams 17 - 25![]()
toooo,,imamo sanse
Tako je,ja mislim da smo prvu mi dobili,nadam se da cemo i ovu
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Manning opet poceo bacati INT, evo vec dva bacio, al i da dobijemo i da izgubimo nista ne mjenja, samo ne smijemo kiksati sljedecu divizijsku tekmu kuci protiv Titansa, sad bodrim Chargerse kojim ne ide dobro...
Evo upravo Manning bacio treci TD u ovoj tekmi, i osigurali smo pobjedu.... Hajmo SDC !
Kakvi su idioti ovi Chargersi **** ja sebe. Pa bore se za PO i razbije ih levatska ekipa Cinncinati koja je davno izgubila sve sanse....
Evo upravo Manning bacio treci TD u ovoj tekmi, i osigurali smo pobjedu.... Hajmo SDC !
Kakvi su idioti ovi Chargersi **** ja sebe. Pa bore se za PO i razbije ih levatska ekipa Cinncinati koja je davno izgubila sve sanse....
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
U AFC sve jasno, osim prvog mjesta u AFC South gdje mi pobjedom protiv slabasnih Titansa idemo u PO. Znaci sve je jasno, dok u NFC je mnogo zanimljivije....
Evo tabele i PO parova:
1. New England Patriots
2. Pittsburgh Steelers
3. Kansas City Chiefs (osim ako ne izgube od Raidersa kuci, sto je jako tesko)
4. Indianapolis Colts (osim ako Chiefsi ne izgube od Raidersa kuci, sto je jako tesko)
5. Baltimore Ravens
6. New York Jets
wc round:
Kansas City Chiefs - New York Jets
Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
Nadam se da ce ipak Chiefsi izgubiti od Oaklanda kuci, jer mi isli na fekalije
A oni na Ravense, ako ne, jedva cekam duel protiv Takticara i ponavljanje 2006. 
Evo tabele i PO parova:
1. New England Patriots
2. Pittsburgh Steelers
3. Kansas City Chiefs (osim ako ne izgube od Raidersa kuci, sto je jako tesko)
4. Indianapolis Colts (osim ako Chiefsi ne izgube od Raidersa kuci, sto je jako tesko)
5. Baltimore Ravens
6. New York Jets
wc round:
Kansas City Chiefs - New York Jets
Indianapolis Colts - Baltimore Ravens
Nadam se da ce ipak Chiefsi izgubiti od Oaklanda kuci, jer mi isli na fekalije
GB na proste faktore Giantse...
A nevjerovatna borba ce biti za wc u NFC, cak 4 tima za 2 mjesta, od toga 3 imaju isti omjer (GB, NYG i TB)
Evo kako stoje stvari u borbi za wc:
1. New Orleans 10-5 (sada imaju 10-4, ali realno je za ocekivati da ce na gostovanju kod Falconsa izgubiti)
2. Green Bay 9-6
2. New York Giants 9-6
2. Tampa Bay 9-6
week 17:
New Orleans - Tampa Bay
Washington - New York Giants
Green Bay - Chicago
Dakle, kad bi TB uzela Saintse, NYG Redskinse i GB Bearse sto je vrlo moguce da se desi, sve 4 ekipe bi imale isti omjer i onda bi nastala totalna zbrka u kojoj bi Bog zna ko dobio ta dva mjesta u POu, ali ako Saintsi ne dopuste iznenadjenje onda ce odlucivati duel GB - Chicago odlucivao u za drugi wc, GB bi pobjedom otisao u PO cak u slucaju da NYG dobije (tada bi imali isti omjer, uz bolji medjusobni duel GBa, danas ih uzeli 45:17).. Stvarno opca zbrka, sve je moguce...
EDIT: Ovde su se bombe bacale:
Rodgers 404 yd 4 TD BEZ INT !!!!
Manning 301 yd 2 TD 4 INT
Kakav povratak Rodgersa, ma ja bi sad dao wc Packersima... Vidim ih u SB !
A nevjerovatna borba ce biti za wc u NFC, cak 4 tima za 2 mjesta, od toga 3 imaju isti omjer (GB, NYG i TB)
Evo kako stoje stvari u borbi za wc:
1. New Orleans 10-5 (sada imaju 10-4, ali realno je za ocekivati da ce na gostovanju kod Falconsa izgubiti)
2. Green Bay 9-6
2. New York Giants 9-6
2. Tampa Bay 9-6
week 17:
New Orleans - Tampa Bay
Washington - New York Giants
Green Bay - Chicago
Dakle, kad bi TB uzela Saintse, NYG Redskinse i GB Bearse sto je vrlo moguce da se desi, sve 4 ekipe bi imale isti omjer i onda bi nastala totalna zbrka u kojoj bi Bog zna ko dobio ta dva mjesta u POu, ali ako Saintsi ne dopuste iznenadjenje onda ce odlucivati duel GB - Chicago odlucivao u za drugi wc, GB bi pobjedom otisao u PO cak u slucaju da NYG dobije (tada bi imali isti omjer, uz bolji medjusobni duel GBa, danas ih uzeli 45:17).. Stvarno opca zbrka, sve je moguce...
EDIT: Ovde su se bombe bacale:
Rodgers 404 yd 4 TD BEZ INT !!!!
Manning 301 yd 2 TD 4 INT
Kakav povratak Rodgersa, ma ja bi sad dao wc Packersima... Vidim ih u SB !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.