BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko bodova ocekujete u dvomecu protiv Slovacke ?

6 bodova
266
55%
4 boda
109
23%
3 boda
51
11%
2 boda
3
1%
1 bod
17
4%
0 bodova
38
8%

Ukupno glasova: 484

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 sep 2013, 22:23

adisice je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Daaaaaaaaaaaaaaaj još koju dugu loptuuuuuuuuu :evil: :evil: :evil:
tako smo igrali kad je ćiro bio selektor...jbg nostalgija :mrgreen:
Kaže uvaženi selektor napadači zakazali, a ljudi nisu dobili dvije upotrebljive lopte tokom čitave utakmice. Samo bih volio znati u šta je on večeras gledao. :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 06 sep 2013, 22:23

Iznervira se pošteno. Valjda se iskupe u Žilini. Gore ne može. Inače nam opet sljeduje taj prokleti baraž.

Ključ za poraziti našu reprezentaciju su duge visoke lopte. Riješiš to i dobio si utakmicu. Slovaci uradiše upravo to.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 06 sep 2013, 22:23

J.e.b.em im majku svima,,,,,je.b.EM im sve mrtve,,djeko je.b.em ti oca,,,zavrsili ste

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 06 sep 2013, 22:23

**** te Visca jos jednom,**** te i Stevanovic
1946

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 06 sep 2013, 22:24

Definitivno najveci krivac Sušic koji je **** od trenera, koji ima izjave na nivou nego balvca. Cjelo prvo poluvrjeme po desnoj strani slovaci rade sta hoce kloc na poluvremenu ne poduzima nista, Misimovic ne može meda on ga mjena u 80i nekoj. Stvanovic pa taj decko nije odigrao vise od 7-8 mjeseci prvenstvenu utakmicu a ocekujemo da unese neku živost, Višća buhh pa sad gledam kontam da dečko igra u prvoj turskoj ligi ono momak "trese" mreze po drugoj turskoj ligi i ocekujemo Brazil sa takvim igracima ma daj molim vas
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 sep 2013, 22:24

Usput hebem mater ovim jadnim Grcima, opet će se provuči sa 1:0, fakini. I protvi Slovaka su se provukli :evil:
U novi boj ...

Rios

Post Postao/la Rios » 06 sep 2013, 22:24

Apsolutno zasluzena pobjeda Slovacke,mi nismo bili ni sjena one repke koja je razbila Grcku..Nijednog trena nismo stvorili pritisak,falilo nam je energije,ideje u igri..Bilo je tu itekako igraca koji su debelo podbacili na celu sa Misimovicem cija je izmjena morala doci puno prije,mozda cak i na poluvremenu..
Ne mogu se oteti dojmu da je ova Slovacka podcjenjena,od Papeta pa dalje..
Takodjer,molim Allaha dz.s. da ovo nije nas mentalitet da podbacimo kad najvise treba..
Pravo lice cemo vidjeti u Slovackoj i dobiti odgovor na mnoga pitanja.. :|
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 06 sep 2013, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 06 sep 2013, 22:24

" onclick="window.open(this.href);return false;

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 06 sep 2013, 22:24

Nikad mi nece jasno biti,kako Salihovic kad god ubacuje uspije prebaciti sve igrace,pa da bar jednom slucajno nekog pogodi,ma ni to.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 06 sep 2013, 22:25

pape je rizikovao,sa jako cudnom formacijom,u kojem su 2 stopera.I medunjanin ostajalii nazad,a bekovi igrali ofanzivno,pjanic I miske uzasno ofanzivni.sve je to bila meka za kontre slovaka,I to se vidjelo odmah.
Uredu rizikovao je,fulio je ,kriv je,jer igrao napadacki a mi sanse imali nismo,sto je najtuznije,jer se vidjelo da.nasi ae ne snalaze.
Definitivno safet se kockao I zijanio,necu ga pljuvati,nek sad stisnu muda u slovackoj,I nek izvade ovo.
Mada ja mislim da je sad polako krenulo ono nase prokleto bosnsko pacersko sto nas prati,I da bog da da mi dobijemo u slovackoj,mislim dasmo zasrali dobro,ali ako dobiju onda ce svima dokazat da je samo bio los dan.
Bice tesko ,bas smo se doveli u tesku situaciju
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 sep 2013, 22:25

Dzeko jako los nocas. :|

Nije imao ni jednu pravu priliku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 06 sep 2013, 22:25

Nije prvi nit zadnji poRAZ, desava se. Sada je pitanje kakva ce biti reakcije vec slijedeca tekma..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 06 sep 2013, 22:26

Dzeko katastrofa,Ibisevic katastrofa, Salihovic nije ni upola igrac kakav je bio prije

Susic umjesto da vadi Misketa i ubaci Rahimica u momentima kad smo ocigledno pali on ubacuje Viscu umjesto Vrsajevica i pravi jos veci propuh u odbrani.

Ubacuje Stevanovica koji sa ovakvom formom ne bi mogao igrati ni u Zelji. Sad mi je jasno zasto ni u Elcheu ne moze ni na klupi biti. A Hajrovica zadnjeg ubacuje koji je u super formi.

Totalno totalno promasene izmjene...
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 06 sep 2013, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 06 sep 2013, 22:26

ne znam za vas ljudi ali ja vise ne mogu ovo gledati, nemam snage za iduci baraz opet, mlad sam i mladi smo mi da gubimo zivce konstantno na ovim stvarima, nista se ne mjenja, svaki ebeni put smo tako blizu i tako daleko :cry:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 06 sep 2013, 22:26

Realno... Trebalo je biti 0:3 na kraju, jer su nas Slovaci silovali na svim pozicijama. Bez zadnjeg veznog igrati protiv Slovaka je ravno samoubistvu. Podrzavam te Pape ali ovo ide tebi na dusu. Mozda ti izbrise taj cinicni osmijeh sa lica i natjera da dvaput razmislis prije nego sto dajes onakve izjave na press konferenciji.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 06 sep 2013, 22:27

*p!p!t@* je napisao/la: Kaže uvaženi selektor napadači zakazali, a ljudi nisu dobili dvije upotrebljive lopte tokom čitave utakmice. Samo bih volio znati u šta je on večeras gledao. :roll:
Pa on napadačima zove sve ofanzivne fudbalere, to valjda znaš. Htio je reći i rekao je da je zakazao napad, ofanzivni dio.

______
Ovi što psuju... to je haman posljedica rata, ratne traume. :roll:

I meni je krivo, al' dokle god ima teoretske šanse valja biti pribrano, mirno, staloženo, puni vjere. Svi smo otpisali Slovake, a vidite kakav povratak u utrku napraviše.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 06 sep 2013, 22:27

svi su podbacili,veza nam je ta koja treba kreirat a to nije radila, ali najmanje krivi za poraz su vrsajevic i visca
a interesantno da lulic koji je kao najbolji igrac lazia s loptom na VI a centrirat nemoguca misija,salihovic takodje
prevagu trebaju donijet ovi iz liga 5 a to nisu napravili,a klupa nemoze uniejt svjezinu i sto se pokazalo s USA

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 06 sep 2013, 22:27

Uvijek moze gore....

Bit ce nama ganjati rezultat protiv Lihtenstajna,samo se nadam da nam nece trebat za baraz nego za SP.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 sep 2013, 22:28

Kad se sjetim nekih komentara ovdje kako ćemo biti nosioci u Brazilu. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 06 sep 2013, 22:28

Celtic je napisao/la:Nikad mi nece jasno biti,kako Salihovic kad god ubacuje uspije prebaciti sve igrace,pa da bar jednom slucajno nekog pogodi,ma ni to.
Taj frajer ima najgori centasut na svijetu, najjaci je mit o njegovoj ultrapreciznoj ljevici a krampa ce prije iz slobodnog udarca zabiti sa 30 metara u raslje nego sto ce pogoditi saigraca svojim centarsutom koji obicno zavrsi na zadnjem redu tribina.

Misimovic je proslost ba frajer igra u Kini a alfa i omega, vuce se ko neki rekreativac njegovo je proslo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.