Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
#Preseason #starts #tonight ... #ready

Shaw has said he wants to get young guys: Harris, Green, Nurkic and Q lots of mins in preseason.
idemo jusufeee, veceras 20ak minuta i neki skromni dabl dabl 
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- ultrassa1921
- Kontakt:
Ne boji se ući u duele što će svakako biti veliki plus za njega u NBA. Prvu treba steći malo iskustva, no svakako da očekujem da se razvije u vrhunskog igrača koji će se igrati na evropskim prvenstvima sa protivnicima.
Ako ga povrede zaobidju, uz pravilan razvoj i trening napravice bolju karijeru od Mirze...ultrassa1921 je napisao/la:najdrazi nas kosarkas meni iskrenoo,svaka cast Teli ali..
Ja u Nurkicu vidim novog Vladu Divca,
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Dobro vece raja.Cekal se Juka ? Gdje su oni standardni sa Mirzine teme od prosle sezone

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bilo bi dobro da Juka I Mirza igraju u istoj ekipi .
Naravno da se čeka, 
Jos se samo Nihadov prelazak u NBA ceka pa da sa uzivancijom gledamo nasa tri ubijedljivo najbolja kosarkasa u najboljoj kosarkaskoj ligi!
Sretno Juka!
Sretno Juka!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
tu smoBihac96 je napisao/la:Dobro vece raja.Cekal se Juka ? Gdje su oni standardni sa Mirzine teme od prosle sezone![]()
Yeben termin za pocetak,ali eto
Nihad je mogao igrati već u NBA, no i sam je izjavio da nije potpuno spreman za taj izazov, te da će ostati još u Evropi.
Tanki ste nešto na prvom okupljanju 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
U 4 je, sutra idu i prva predavanjaCashMan je napisao/la:Tanki ste nešto na prvom okupljanju
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- ZeljoHercegovina
- Kontakt:
Ma tu smo, valja izdrzat jos 2 sataCashMan je napisao/la:Tanki ste nešto na prvom okupljanju
FK Zeljeznicar ---- BiH Reprezentacija
ti si tu, znaci ne smijem ni u sebi opsovatCashMan je napisao/la:Tanki ste nešto na prvom okupljanju
idemo jufkaaaaaaaaaaaaaaaa

Duga je sezona pred nama
Tolerantnija s moje strane u svakom slučaju 
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Tolerancija
To sad na svaku drugu psovku ide ban, nije više na prvu
To sad na svaku drugu psovku ide ban, nije više na prvu
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.