FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RK Gradacac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RK Gradacac » 28 apr 2009, 09:42

emchoz je napisao/la:Izbušite ih prezidenteu ne igračima, ionako jedva sastavljaju kraj s krajem...
A imaju za pijanki do jutarnjih sati, za to se ima...
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2009, 13:14

emchoz je napisao/la:Izbušite ih prezidenteu ne igračima, ionako jedva sastavljaju kraj s krajem...
uzmi noz pa busi ;)
Dobili su plate u cetvrtak,sad imaju razloga da ih trose 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 28 apr 2009, 13:25

Ma nisu gume krive, treba njih malo (igrače)............ :D :D :D
SAMO ŽELJO

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2009, 13:46

lenovo je napisao/la:Ovih dana u NK Zeljeznicar pusu neki cudni vjetrovi, spominje se uveliko povratak Zuje i Nijaza u svojstvu predsjednika i direktora kluba, spominje se i povratak Amara Osima sto je malo nerealno a kao druga opcija i mnogo realnija za trenera Kemal Alispahic a ko sto nas narod kaze ono sto se prica il je bilo il ce biti...
BOZE CUVAJ ZELJU!
A znate li ista od ovog sto pise u novom casopisu SPORT CENTAR, navodno ce biti ulozeno 5 miliona maraka u rekonstrukciju Grbavice, valjda istocna tribina..I ima li negdje na forumu tema vezana za ovaj novi casopis..novi sam, pa sry..

pozdrav!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 28 apr 2009, 13:57

RK Gradacac je napisao/la:
A imaju za pijanki do jutarnjih sati, za to se ima...
neka neka pocelo je pocelo... busi busi hahahaha :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2009, 14:10

tanzla je napisao/la:
lenovo je napisao/la:Ovih dana u NK Zeljeznicar pusu neki cudni vjetrovi, spominje se uveliko povratak Zuje i Nijaza u svojstvu predsjednika i direktora kluba, spominje se i povratak Amara Osima sto je malo nerealno a kao druga opcija i mnogo realnija za trenera Kemal Alispahic a ko sto nas narod kaze ono sto se prica il je bilo il ce biti...
BOZE CUVAJ ZELJU!
A znate li ista od ovog sto pise u novom casopisu SPORT CENTAR, navodno ce biti ulozeno 5 miliona maraka u rekonstrukciju Grbavice, valjda istocna tribina..I ima li negdje na forumu tema vezana za ovaj novi casopis..novi sam, pa sry..

pozdrav!
Ako ti nije problem samo napisi taj dio vezan za tu investiciju,iako prosto sumnjam da ima ista od toga :!:
btw.nikad cuo za taj casopis :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2009, 14:13

Pa to je novi sportski sedmicnik..danas je izasao prvi broj, sad cu prekucati tekst..sec

eo prepricacu tekst ukratko..

**** navodno saznaje da ce uskoro poceti izgradnja istocne tribine i rekonstrukcija zapadne tribine stadiona Grbavice, valjda je vec pokrenuta inicijativa oko izgradnje,a projekat bi trebao kostati oko 5 miliona maraka..Namjera je da pored Zelje, na Grbavici uskoro zaigra i reprezentacija BIH.Planira se da kapacitet bude oko 20.000 ..u ovaj poduhvat ukljucili su se mnnogi, a jedan od glavnih zagovornika je potpredsjednik vlade FBIH Mirsad Kebo. "Istina je da smo imali sastanak sa potpredsjednikom vlade FBIH Kebom,na prijemu su prisustvovali ljudi iz Gradske uprave, nacelnik opstine Novo Sarajeo Nedzad Koldzo, i direktor Zavoda za planiranje i razvoj Kantona Sarajevo Said Jamakovic" rekao je Samir Ahmedbegovic.. to bi uglavnom bila srz teksta..ako je ovo tacno, jedan od mojih zivotnih snova ce biti ispunjen..mada cisto sumnjam..
Zadnja izmjena: tanzla, dana/u 28 apr 2009, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 28 apr 2009, 14:18

Sutra u Banja Luku ! :D

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 28 apr 2009, 14:38

nije sutra, sutra je leotar!!:D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2009, 14:39

FC BAYERN je napisao/la:Sutra u Banja Luku ! :D
to lagano biciklom jel :D u subotu je brate ma bice LUDILO :!:
@tanzla hvala na textu :!:

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 28 apr 2009, 15:12

BOZE CUVAJ ZELJU!
nije nerealno da se osim vrati...jarane jesi gledo neku noc emisija bila i on kao gost, lik svaku tekmu gleda na grbavici...i ja mislim da bi se on mogao vratiti!!

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 28 apr 2009, 16:46

lopta je okrugla je napisao/la:
spaha je napisao/la:ZELJO GUBI 2:0,BRUKA
A sto ce biti bruka?Daj ljudi prestanite biti kratkog pamcenja i probudite se iz sna,sve je korumpirano pa tako i ova fasisticka liga,negoduje se par dana poslije zavrsenog kola i onda svi pocinju davati prognoze za slijedece kolo i zaborave kakva je ovo liga,i pored toga sto imamo dosta kloceva u ekipi,700 dana bez pobjede na strani-to vise nije samo stvar igraca,to je u vecini zasluga sto igramo u kriminalnoj,TOROVSKOJ ligi,sta ce mi jedna pobjeda sa gostovanja kada znas da opet neces pobjediti 20 kola jer nema ni jedne druge lige na svijetu kao sto je ova, gdje ekipe koje se bore za opstanak(gle cuda,samo kada igraju kuci)-redovno pobjedjuju ekipe iz sredine i samog vrha prvenstvene tabele.....u svakoj drugoj ligi(osim nase i liga iz regiona),timovi iz vrha ponekad kiksaju kod kuce,kazem ponekad jer ti timovi imaju jak igracki kadar i kiksaju uglavnom zbog "loseg dana",tj.desi im se da podbace u igri,podcijene protivnika,fulaju dosta sansi,gle cuda -kod nas se to nikad ne desi,vec cesto mozes da cujes da je napravljen preokret iako je domacin igrao sa igracem manje,dalje,timovi koji se grcevito bore za opstanak-redovno u "nasoj" ligi(bolje receno privatnoj ligi lopova iz saveza i pojedinih kriminalaca iz sjene,kriminalaca iz vecine premijerligaskih uprava)pobjedjuju ekipe koji imaju jaci igracki kadar,koji su bolje plasirani na tabeli itd itd......kada su te ekipe koje se bore za opstanak "toliko jake" zasto onda i na strani ne pobjedjuju,ne mogu da pobjede jer nemaju kvaliteta,jer i onim protiv kojih igraju-sudije ako zatreba navlace onoliko koliko treba i tako ukrug.........

Slažem se da je sve korumpirano, al brate željo je toliko loš da ne bi ni u drugoj ligi ove kukuruz države mogli pobjediti ikoga na strani.

Ova liga nikom ne treba, nikom ne treba, nikom ne treba... jer je, jer je cijela prodana, cijela prodana...!!!!!

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 28 apr 2009, 17:04

Željo je počeo da propada kako se ova liga oformila!!!

Uglavnom ako se napravi istok repka će imati najbolju moguću podršku u državi...

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2009, 17:44

emchoz je napisao/la:Željo je počeo da propada kako se ova liga oformila!!!

Uglavnom ako se napravi istok repka će imati najbolju moguću podršku u državi...
Mo's mislit da naprave istok i zapad u visini sjevera, tj. da ravnomjerno spoje te tribine, i natkriju jug.. :D

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 28 apr 2009, 17:50

tanzla je napisao/la:

Mo's mislit da naprave istok i zapad u visini sjevera, tj. da ravnomjerno spoje te tribine, i natkriju jug.. :D
Ej care ja bi istog dana umro od srece :roll:
010 ISN'T JUST A CODE

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2009, 17:57

Ma i ja bih..a nije da se to nije moglo uraditi dosad..i nije da ne moze..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 apr 2009, 18:09

RK Gradacac je napisao/la:
tanzla je napisao/la:

Ej care ja bi istog dana umro od srece :roll:
ja mislim da bi takav party bio da bu CUM imao pune ruke posla :D
al hajmo se vratiti u realnost,ide izborna godina a samim time i bruka nekih obecanja,ovo je jedno od njih 100%,jer je opcina Novi Grad dosta izjednacena kad se pogledaju nacelnici proslih godina,malo SDP,malo SDA,sad je pitanje ko ce vece **** posrat' u predizbornoj kampanji,te koliko muha ce **** privuci,ja dok ne cujem od bukija(vjecnika u opstini)da se radi na tome ne vjerujem u ovo pa makar New York Times to napisao,tako je bilo i za reflektore :!:

Sutra protiv Leotara opet bruka povrijeđenih "dama",niko nezna u kakvom ce sastavu istrcati,ali kao da je bitno :roll:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 28 apr 2009, 18:42

Pusti nas ba da mastamo loma :D

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 28 apr 2009, 22:51

tanzla je napisao/la:

karta bi bila 1150 maraka :D
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

bongi
Kontakt:

Post Postao/la bongi » 28 apr 2009, 23:22

pratim Zelju od kraja rata,svaku pobjedu dozivljavam kao ponovno rodjenje,svaki poraz kao smrt...Nikad se ovako ruzno nisam osjecao kao ove sezone,pa kad odes na utakmicu ne znas sta da radis od tuge,,ne mozes vidjeti 3 pasa da se odigraju kako treba,ljudi moji ovo je tuzno ali ovakav zelljo uopste ne zasluzuje da igra ovu ligu....a jos pored svega je najtuznije kad vidis da onakva ekipa koja ne zna 3 pasa odigrati ima onakvo navijanje svojih navijaca,navijanje koje nema ni jedna evropska ekipa...MANIJACI svaka cast i place mi se na sta smo spali,pa zar niko nema od ovih guzonja da voli Zelju pa da ga digne u visine,mi hocemo da igramo ponovo polufinala pa i finala najjacih evropskih takmicenja kao i nekad,VESELO NAM S TOBOM NEKAD BIJESE DOK JE OSIM PREDVODIO PLAVE,TAD SMO BILI NA VRHUNCU SLAVE...VOLIM TE ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, knoa, Levin i 47 gostiju.