Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Rusilac
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Rusilac » 10 okt 2014, 14:44

Ulaznice za utakmicu protiv Belgije sam jutros poklonio djeci iz komsiluka,pitanje j hoce li i oni htjeti ici.

Neka im prevarantski roditelji pune kasu,ja vise ne.Do normalizacije.

Volim te BiH.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 okt 2014, 14:46

Ma ubicemo nimet u njima nocas :opaopa: :bih:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 14:47

Koja je ovo sramota yebote..narodu srce kuca za ovu reprezentaciju, a Germanija nam je uspjela i to malo radosti ogaditi..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 10 okt 2014, 14:49

Zelim da uzmemo tri boda ,samo mi je to bitno a selektor i igre oko reprezentacije me nikad nisu interesovale yebe mi se za susicem isto ko i za svim njegovim prethodnicima bitna mi je dobrobit reprezentacije i njeni rezultati i ako cemo napredovati nek u prvih 11 bude isto toliko Susica nije me briga ali ako cemo pusit od Kipra i ne pobijedimo barem jednu od ove dvije onda noga bez ustezanja.. :bih: :bih: :bih: :bih:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 okt 2014, 14:50

Ajax je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Sta bi sa Prcicem ?

Do jucer se radi njega nebo i zemlja okretali sto nije pozvan a sad ga niko ne spominje u sastav ? Nije valjda od super talenta francuske lige pao vama strucnjacima u ocima ? ili ga jos nema na Fifa igrici pa niste ga isprobali ?

Isto kao i za Hadzia. Nekad su svi napadali Susica zasto ga ne zove, a sad :D

Hocu reci, mi smo narod apsurda :kafa:
Svugdje na svijetu se pozove desetak igraca kroz neki vremenski period i zadovolje 2,3,4 igraca kako gdje. I to se proglasi kao veliki uspjeh jer si pojacao konkurenciju u svom timu. NIGDJE na svijetu ( osim kod Papeta ) ne vazi teorija da ako pozoves i isprobas naprimjer 10 igraca da ih bas svih 10 mora zadovoljiti i da moraju dobivati pozive iako u prvih par utakmica nisu zadovoljili. To neradi niko ziv. NIGDJE na svijetu se ne kritikuju navijaci koji su zeljeli neko novo lice isprobati jer nikad ne mozes biti 100% siguran. Potpuno legitimno i kako Pape voli da kaze "logicno" je da se pozivaju i prizivaju novi igraci puno normalnije nego da se ne pozivaju. Nenormalno je da ako igrac ne zadovolji njega se jos dalje poziva umjsto da se isproba neko drugi igrac. Hadzica se je pozivao u trenutku kada NIJE bilo Besica i kada je igrao u boljoj formi za svoj klub.
to ti je vrla doktrina "u reprezentaciju se tesko ulazi ali jos teze izlazi" tako da su neki igraci ni krivi ni duzni jos u toj prici. realno ni sunjic ni vranjes, a posebno ova germanija opcija nisu za reprezentacije ali mag nista nije uradio da pokusa pojacati ta mjesta. a da u 5 godina nije nasao za shodno da nadje nekoga ko bi bio 3 napadac pa sada samim time i nemamo alternativu je za haga.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 10 okt 2014, 14:53

Svugdje na svijetu se pozove desetak igraca kroz neki vremenski period i zadovolje 2,3,4 igraca kako gdje. I to se proglasi kao veliki uspjeh jer si pojacao konkurenciju u svom timu. NIGDJE na svijetu ( osim kod Papeta ) ne vazi teorija da ako pozoves i isprobas naprimjer 10 igraca da ih bas svih 10 mora zadovoljiti i da moraju dobivati pozive iako u prvih par utakmica nisu zadovoljili. To neradi niko ziv. NIGDJE na svijetu se ne kritikuju navijaci koji su zeljeli neko novo lice isprobati jer nikad ne mozes biti 100% siguran. Potpuno legitimno i kako Pape voli da kaze "logicno" je da se pozivaju i prizivaju novi igraci puno normalnije nego da se ne pozivaju. Nenormalno je da ako igrac ne zadovolji njega se jos dalje poziva umjsto da se isproba neko drugi igrac. Hadzica se je pozivao u trenutku kada NIJE bilo Besica i kada je igrao u boljoj formi za svoj klub.[/quote]

to ti je vrla doktrina "u reprezentaciju se tesko ulazi ali jos teze izlazi" tako da su neki igraci ni krivi ni duzni jos u toj prici. realno ni sunjic ni vranjes, a posebno ova germanija opcija nisu za reprezentacije ali mag nista nije uradio da pokusa pojacati ta mjesta. a da u 5 godina nije nasao za shodno da nadje nekoga ko bi bio 3 napadac pa sada samim time i nemamo alternativu je za haga.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 10 okt 2014, 14:55

Kakv crni Wales!? Da navijam protiv svoje zemlje? Šta vam je ljudi?

Ne podržavam Sušića ali da gledam kako mi zemlja gubi samo da bi on otišao? Ne. Isto kao što majka ne može "isključiti" ljubav prema svome djetetu, tako i ja ne mogu navijati protiv svoje zemlje.

Uostalom, vrlo je vjerojatno da će nas Belgija poniziti u Zenici, posebno ako nam ostane ovakva zadnja linija, tako da će nakon te sramote priučeni selektor svejedno morati odstupiti.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 10 okt 2014, 14:57

Nemogu vjerovati da mi za dva sata provedena vani niko nije spomenuo vecerasnju utakmicu :o
Zvuci nevjerovatno ali je nazalost ziva istina da nam je selektor ubio volju za reprezentacijom.
Pape ljubi te brat napusti nas :pray: :pray:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 10 okt 2014, 14:58

U Zenici danas ulazim u kafic da rezervisem mjesto za veceras, kad dode lik da stavi zastave, da malo atmosferu podigne, od 5 zastava niti jednu nije okrenuo kako treba :lol:
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 10 okt 2014, 14:59

Clutch je napisao/la:Koja je ovo sramota yebote..narodu srce kuca za ovu reprezentaciju, a Germanija nam je uspjela i to malo radosti ogaditi..
ne moze mi je ogaditi sve dok ima Dzeke,Pjanica,Begovica,Vede itd itd..Ni protiv momaka iz Germanije nemam nista, momci se trude, jednostavno nemaju kvalitet i vjerovatno su svjesni da ne zasluzuju ni poziv a kamoli mjesto u prvih 11, ali moze ugroziti sanse za prolazak na EP i pokvariti jednu zlatnu generaciju, ipak nadam se da se to nece dogoditi

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 10 okt 2014, 14:59

IDEMO PO POBJEDU ABD ABD :bih: :bih:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 10 okt 2014, 15:00

rodjenisa je napisao/la:Nemogu vjerovati da mi za dva sata provedena vani niko nije spomenuo vecerasnju utakmicu :o
Zvuci nevjerovatno ali je nazalost ziva istina da nam je selektor ubio volju za reprezentacijom.
Samo da se na tren ubacim, citam komentare i tako je slicno stanje u regiji. Ali cak i ovdje mislim da Susic nije glavni problem, ko ga je postavio i ko ga drzi jos, to je pitanje. I mozda ce sutra opet postavit neku neznalicu pa ti sad gledaj...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 okt 2014, 15:01

Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bale.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 10 okt 2014, 15:04

phily je napisao/la:Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bale.
Sasvim solidna ekipa. Da su Allen i Ramsey tu bili bi i favoriti protiv Safetovog izbora.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 10 okt 2014, 15:06

mirzatele je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Koja je ovo sramota yebote..narodu srce kuca za ovu reprezentaciju, a Germanija nam je uspjela i to malo radosti ogaditi..
ne moze mi je ogaditi sve dok ima Dzeke,Pjanica,Begovica,Vede itd itd..Ni protiv momaka iz Germanije nemam nista, momci se trude, jednostavno nemaju kvalitet i vjerovatno su svjesni da ne zasluzuju ni poziv a kamoli mjesto u prvih 11, ali moze ugroziti sanse za prolazak na EP i pokvariti jednu zlatnu generaciju, ipak nadam se da se to nece dogoditi
Nije to to buraz, nema više onog žara, euforije, iščekivanja..
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 okt 2014, 15:07

phily je napisao/la:Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bejli, Hadzic.
Ispravio sam ti post.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 okt 2014, 15:07

rodjenisa je napisao/la:Nemogu vjerovati da mi za dva sata provedena vani niko nije spomenuo vecerasnju utakmicu :o
Druzis se sa pogresnim ljudima... Mene ubi' nervoza od jutros, gore mi je nego prije Argentine :bih:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 10 okt 2014, 15:08

http://sportsport.ba/tifo/navijaci-bih- ... gol/142541" onclick="window.open(this.href);return false;

Aferim za momcinu od 0,35. :salut:
Priziva Cimirota. :bow:

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
1946

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 10 okt 2014, 15:08

Donnie Darko je napisao/la:
phily je napisao/la:Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bejli, Hadzic.
Ispravio sam ti post.
:urnebes:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 okt 2014, 15:08

Samo nek ne dodaju u prvim minutama loptu Anelu, mozda Velsani ne znaju da je kloc. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 10 okt 2014, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Sveti i 10 gostiju.