KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: KK Bosna Royal
Da je Gvozdic ostao, bila bi to setnja ligom uz 100 posto pobjeda na domacem terenu. Problem su visoki igraci, Bosna je tu vjerovatno najslabija u nekom trouglu sa Splitom i Krkom. Za razliku od visokih pozicija, Bosna je na bekovskim pozicijama najaca. Obavezno do pocetka ABA2 dovesti jos jednog kvalitetnog centra.
Sto se tice Ludwisburga, to je drugi svijet za vecinu ABA ligasa, a ne samo za Bosnu. Izuzetno su atletski mocni, nemoguca misija je pred Bosnom.
Sto se tice Ludwisburga, to je drugi svijet za vecinu ABA ligasa, a ne samo za Bosnu. Izuzetno su atletski mocni, nemoguca misija je pred Bosnom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
krkazirado80 je napisao/la:A po cemu si to zakljucio, po pripremnim utakmicama? Ako si ispratio, vidio si da je Aco rotirao svih 12 igraca, da li mislis da ce tako da bude i u takmicarskim utakmicama, ja mislim da nece..
Sto se tice ostalih ekipa u aba2, osim Dinamika, nisam nesto siguran da ima mnogo jacih rostera od naseg..
? са SM-N910C уз - &
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Evo i @nermin74 ti je odgovorio, uzela nas Krka bez Dimeca i to u Skenderiji, moraš uzeti u obzir da je i njima to pripremna utakmica, pa ni oni nisu igrali sa 100% snage, tako da tu nema opravdanja. U svim ostalim utakmicama isto živa patnja i svakako moraš uzeti u obzir da nam je trener totalni početnik, što će biti dodatna otežavajuća okolnost.nerminh74 je napisao/la:krkazirado80 je napisao/la:A po cemu si to zakljucio, po pripremnim utakmicama? Ako si ispratio, vidio si da je Aco rotirao svih 12 igraca, da li mislis da ce tako da bude i u takmicarskim utakmicama, ja mislim da nece..
Sto se tice ostalih ekipa u aba2, osim Dinamika, nisam nesto siguran da ima mnogo jacih rostera od naseg..
? са SM-N910C уз - &
Postujem...samo sto su oni poceli pripreme 11.08. a mi 22.08., a skoro dve sedmice u pripremnom periodu je puno. Ako si bio na utakmici, verovatno si primjetio da su nasi djelovali tromo u odnosu na Krku, sto je svakako uticaj faze priprema u kom se ekipe nalaze...
Da ne duzim, smatram da Krka, ima veoma pristojan roster za ovaj nivo takmicenja, i u svakom slucaju skuplji od naseg, ali nikako toliko kvalitetniji koliko se ovde potencira.
? са SM-N910C уз - &
Da ne duzim, smatram da Krka, ima veoma pristojan roster za ovaj nivo takmicenja, i u svakom slucaju skuplji od naseg, ali nikako toliko kvalitetniji koliko se ovde potencira.
? са SM-N910C уз - &
Trebali su samo da naprave jaci roster od prosle godine a oni ni to nisu uspjeli, + su ostali bez dobrog trenera i stavili pocetnika.
Pa napravili su jaci, a JEFTINIJI, roster nego prosle...
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
Mislis da je jeftiniji? Ne znam bas, posebno zbog ova dva amerikanca. A mislim da je jaci roster nego prosle, samo sto je za 20% slabija ekipa opcenito zbog promjene na trenerskoj poziciji.zirado80 je napisao/la:Pa napravili su jaci, a JEFTINIJI, roster nego prosle...
? са SM-N910C уз - &
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
I što je još važnije ove godine igramo ABA 2 ligu koja je za ovu našu kontejner ligu NBA, o ovom FIBA kupu da ne govorimoirfo je napisao/la:Mislis da je jeftiniji? Ne znam bas, posebno zbog ova dva amerikanca. A mislim da je jaci roster nego prosle, samo sto je za 20% slabija ekipa opcenito zbog promjene na trenerskoj poziciji.zirado80 je napisao/la:Pa napravili su jaci, a JEFTINIJI, roster nego prosle...
? са SM-N910C уз - &

Po meni je upitno da li je Bosna jaca i od Zrinjskog, a kamoli nesto drugo. Unutrasnja linija je losija nego proslogodisnja i tu im generalno fali bar jos jedan kosarkas. Vanjska linija je jaca, ali je upitno koliko ove godine moze Ikonic, a i sa ovim Amerikancima se jos nista ne zna. Na stranu sto nemaju nijedno klasicno nisko krilo i sto je trener vjerovatno za tri klase losiji od Gvozdica. Da je ostao on i jedan od dvojice Delalic/Josilo, plus Sejfic, ja bih se kladio da bi bez prevelikih problema uzeli ovu ABA2 ligu, a ovako je sve upitno.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ima li kavih novosti vezano za Sejfića, zna li iko?
Hoće li iko prenosit ovo 

Promocija kao da i ne igraju sutra.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ludwisburg je u generalnoj probi, prije par dana pobjedio Istanbul BBSK desetak razlike. S obzirom da su Turci ozbiljna ekipa, lose nam se pise. Bice podvig ako Bosna sutra pobjedi, mislim da su bilo kakva ocekivanja oko prolaska u domenu zestoke naucne fantastike.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Niko sretniji od mene da iznenade ali bojim se da su ovi puno jaci i da bi moglo biti i +20
Sve pripremne utakmice su dobili, neke cak i po 30 razlike. Za mene ce svaki poraz manji od 10-tak razlike biti kao pobjeda, bas nismo imali srece prilikom zrebanja. Da je Aco pametan, pa usporiti igru maksimalno, igrati na mali broj poseda, tako bar necemo izgubiti velikom razlikom..
? са SM-N910C уз - &
? са SM-N910C уз - &
Ne znam vala kako Bosna može do pobjede, al' hajde eto vidjet ćemo sve sutra.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hoce bit nekog prenosa?
Treba otici pogledati svakako, sanse su minimalne, ali da se vidi gdje je Bosna sada i na sta sve to lici.
Bitno je da se kosarka vraca, i bolje ici korak po korak, a ne kao 2004-2007 brz uspon pa onda bolan i dug pad od kojeg se i dan danas oporavlja,
Bitno je da se kosarka vraca, i bolje ici korak po korak, a ne kao 2004-2007 brz uspon pa onda bolan i dug pad od kojeg se i dan danas oporavlja,
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zar stvarno niko ovo ne prenosi 

Slusao sam jucer neki Krupalijin intervju od 20-ak minuta, Sejfic se nigdje ne spominje, tako da je to vjerovatno zavrsena prica. Ja, takodjer, ne mogu da vjerujem da niko ne prenosi ovu utakmicu. Ne znam kako ocekuju da privuku navijace, ako ljudima prvenstveno preko tv-a nece prikazati ono sto rade, jer 95% ljudi iz ove drzave ne zna ni da Bosna postoji. Nezainteresovanost uprave kluba, plus nezainteresovanost sarajevskih TV kuca i na kraju dobijes da jednu takvu utakmicu niko ziv ne prenosi. Traze da im se placa RTV taksa, a nece da ti obezbijede prenos utakmice iz njihovog grada. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.