Rek'o samrigotina je napisao/la:Ne padas nikom na koljena otkad njega nema? Padni meni ljubaviSabinho je napisao/la:rigotina je napisao/la:pa smorili ste bola više, daj boga ti otvori im onu temu zeljo vs sarajevo ionako su je samo oni citali![]()
Nemoj da se qrcis, ufur'o se kako nema pastrmke.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Rek'o samrigotina je napisao/la:Ne padas nikom na koljena otkad njega nema? Padni meni ljubaviSabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
. Carapojapankasti.
a ti si ovo 100%, seljo
goveđigulašmajka
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Rek'o samrigotina je napisao/la:Ne padas nikom na koljena otkad njega nema? Padni meni ljubaviSabinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
. Carapojapankasti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Pa ponavlja se i vrti to frajer iz dana u dan,nemoj mu zamjeriti,ovo je neka teska teska bolest,zrinjski je trofejniji od nas,modrica je veci klub,evo sad i zeljo da je prvi u kadetimamiden je napisao/la:Mitoman Level 99bagrcavi je napisao/la:A Željo prvak u junirskoj kategoriji, u kadetskoj takođe, prije par dana osvojili turnir pored Zvezde, Maribora, Šturma, Rijeke, ove mlađe kategorije isto tako razvaljuju. Jak lobi nema šta, pozivati djecu iz šampionskih selekcija![]()
Kakva bolan Sloboda, jedini dobar proizvod je Said, a i on je kratko bljesno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jbm ti razvali nas Zeljeznicar, uzese nam Ordagica i Govedaricu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Je li to onaj momak sto je imao bas tesku povredu?Chinaglia je napisao/la:kad je u pitanju škola Slobode, Tarik Okanović je bio jedan od najboljih igrača PL, al' on je bio neozbiljan, igrao za raju i zanemarivao taktikumeni lično bolji i od Saida, iako nisu ista pozicija, al' kakva je to igračina bila
velemajstor, ljubimac Tušnja
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Jbm ti razvali nas Zeljeznicar, uzese nam Ordagica i Govedaricu![]()
ZZ
arelinho je napisao/la:Je li to onaj momak sto je imao bas tesku povredu?Chinaglia je napisao/la:kad je u pitanju škola Slobode, Tarik Okanović je bio jedan od najboljih igrača PL, al' on je bio neozbiljan, igrao za raju i zanemarivao taktikumeni lično bolji i od Saida, iako nisu ista pozicija, al' kakva je to igračina bila
velemajstor, ljubimac Tušnja
**** lom je imo, al imo je i pticu u glavi, pricaju stariji navijaci, mi s utakmice u Under (klub) dole Oka sjedi i pije pivu za šankom, kad prije nikom nije jasno
Nullius in verba
Re: RE: Re: RE: Re: PL prepucavanja
Prava. Cujem da je na skupstini odluceno da se ime mijenja iz fk velez u fk sumeca tabletaotorinolaringologija je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Rek'o samrigotina je napisao/la: Ne padas nikom na koljena otkad njega nema? Padni meni ljubavi![]()
![]()
. Carapojapankasti.
![]()
dobra
goveđigulašmajka
Rigotina mozes ti i bolje baa potrudi se malo 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Probisvjet
- Kontakt:
Jedno od drazih gostovanja mi je na stadionu "Djuro Salaj". Tu kao gost uvijek mozes biti u vecini.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Probisvjet je napisao/la:Jedno od drazih gostovanja mi je na stadionu "Djuro Salaj". Tu kao gost uvijek mozes biti u vecini.
Velez-Olimpic, gledalaca 50
Nullius in verba
- Probisvjet
- Kontakt:
Sa nestrpljenjem ocekujemo imena novih koje zeljo zeli. kuknjava
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čekamo Ibaneza da dovedu 
Nullius in verba
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Momak govori istinu sto postoProbisvjet je napisao/la:Jedno od drazih gostovanja mi je na stadionu "Djuro Salaj". Tu kao gost uvijek mozes biti u vecini.
Jednom samo i bili. Vise Apachi iz Srebrenika puta gostovali kod nas u 3-4 sezone druge i prve lige nego oni u 60 godina
Apachi vas šiju grob te yebo
Pa vas šiju Škutori po posjeti na domaćem terenu, borite se sa moćnim Olimpikom za prestižnu titulu 15-og kluba po posjetiotorinolaringologija je napisao/la:Momak govori istinu sto postoProbisvjet je napisao/la:Jedno od drazih gostovanja mi je na stadionu "Djuro Salaj". Tu kao gost uvijek mozes biti u vecini.![]()
![]()
![]()
Jednom samo i bili. Vise Apachi iz Srebrenika puta gostovali kod nas u 3-4 sezone druge i prve lige nego oni u 60 godina![]()
![]()
![]()
![]()
I za drugo mjesto u Mostaru sa moćnim Braniteljem
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 24 jun 2015, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
- Probisvjet
- Kontakt:
Cujem da se stadion "Djuro Salaj" renovira.
Smanjuju kapacitet za 75% radi boljeg ugodjaja i atmosfere.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ovaj pastrmka bas puko,jbtotorinolaringologija je napisao/la:Momak govori istinu sto postoProbisvjet je napisao/la:Jedno od drazih gostovanja mi je na stadionu "Djuro Salaj". Tu kao gost uvijek mozes biti u vecini.![]()
![]()
![]()
Jednom samo i bili. Vise Apachi iz Srebrenika puta gostovali kod nas u 3-4 sezone druge i prve lige nego oni u 60 godina![]()
![]()
![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
otorinolaringologija
- Kontakt:
Brato žitebje geno srapo vas zicagu. Eto manijaka popišaše vas posred Tuzle. Dzabe vama i stadion od 60 000 kad vam svak po mozgu daje. Najpickastijs sredina u drzavi. Nigdje ne smijete. Sramots ste žešća. Uvlacite se robiji hordama i zrinjevcima. Smjesni vazda biliProbisvjet je napisao/la:Cujem da se stadion "Djuro Salaj" renovira.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
aaaaa,nedo Bog nikomotorinolaringologija je napisao/la:Brato žitebje geno srapo vas zicagu. Eto manijaka popišaše vas posred Tuzle. Dzabe vama i stadion od 60 000 kad vam svak po mozgu daje. Najpickastijs sredina u drzavi. Nigdje ne smijete. Sramots ste žešća. Uvlacite se robiji hordama i zrinjevcima. Smjesni vazda biliProbisvjet je napisao/la:Cujem da se stadion "Djuro Salaj" renovira.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.