NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 16:23

bosnaa99 je napisao/la:nema vise para od cimosa i odmah problemi nastupili tek sada se vidi ko je bio alfa i omega zvijezde, slovenci sada imaju uvid za svaku marku koju posalju ;)
prvo ne salju slovenci nama pare nego mi njima :mrgreen:
javi se po nagradu sto si nam to rekao
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 09 jun 2013, 16:27

D€LUX je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Ima tamo negdje moj post, da mi niste dragi zbog igraca jer nisam nacionalista al umjesto da se da momcima sa ovih prostora ne kazem muslimanima vec bh drzavljanima jer mozda nekad bude neko reprezentativac da se gura ovaj BH Nogomet ionako smo da prostite u kur.cu ... a gle ti u njih spiska trenera! brate da vi niste ratovali protiv samih sebe , pa necete muslimana za trenera... pa doveli ste sportskog iz srbije :D jedini musliman koji se ja mislim mogao naci u srbiji :) al ovaj komentar da Borac i Slavija nemaju ovakav spisak je najjaci... Bgm dolazio sam na neke vase utakmice , fina carscija , fini ljudi , al klub vam iz dana u dan ode u pm... koji ste nacionalisti sta vi to imate protiv muslimana :lol: :lol: :lol: :lol:
sta ces stari kad nam trener musliman koji je bio glavni kandidat uz ovog novog hoce duple pare.
daj ba brate pa ima i jeftinijih varijanti al da ste vi doveli bar vladu capljica ajd ... vec ti pricas ko da ste murinja doveli , a ja onog lika znam po frizuri vazda smjesan bio inace prije nikad cuo za njega... u vas je problem onaj sportski direktor frajer pravi malu srbiju u gradaccu ...al mislim da vam je ovo zadnja sezona u PL ,iskreno no hard feelings. nema fadila , nema pojacanja , kad se vidi ko je dosao za trenera lik samo vodio u seniorskom nogometu Leotar znaci da se pripremate za ispast...
šta drugo i očekivat od šošona..ko o čemu,šošoni o patrijotizmu i nacionalizmu..znamo da bi vi volili da Zvijezda ispadne iz lige i da PL čine ekipe od Baščaršije do Čengić Vile..
OFK Gradina Srebrenik

bosnaa99
Kontakt:

Post Postao/la bosnaa99 » 09 jun 2013, 16:31

vidi se ko kome salje pare druze ovih dana se bas vidjelo

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 09 jun 2013, 17:21

bosnaa99 je napisao/la:vidi se ko kome salje pare druze ovih dana se bas vidjelo
Pojma vi nema te ....

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 09 jun 2013, 18:24

bosnaa99 je napisao/la:vidi se ko kome salje pare druze ovih dana se bas vidjelo
jesil se to bgt registrovo da bi nam to rekao? pa odmah da ti kazem ne salje cimos iz slovenije pare vamo vec obrnuto. cimos u Gradačcu pravi najvecu zaradu cimosu i za pogon u Gradačcu zainteresovano je vise kupaca koji sad posluju sa cimosom ali ovi nisu budale da prodaju pogon koji im najvise zarade donosi tako da te sad molim da razguliš s teme

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 jun 2013, 18:57

Po tom tvom misljenju ispade da Cimos gradacac krade pare od cimosa iz slovenije

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 21:18

vidim neki misle da se gasimo zato sto nam je budzet smanjen za ovu sezonu.samo da se zna da smo opet i po budzetu medu 8 ekipa sigurno.malo ce se pametnije raditi i sve ce biti dobro.nasa mlada ekipa od prosle sezone bice sigurno uigranija i iskusnija od ove sezone.ordagic adam diata susic jahic mus moranjkic uz par pojacanja bice tvrd orah svim ekipama.

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jun 2013, 21:28

astra1922 je napisao/la:vidim neki misle da se gasimo zato sto nam je budzet smanjen za ovu sezonu.samo da se zna da smo opet i po budzetu medu 8 ekipa sigurno.malo ce se pametnije raditi i sve ce biti dobro.nasa mlada ekipa od prosle sezone bice sigurno uigranija i iskusnija od ove sezone.ordagic adam diata susic jahic mus moranjkic uz par pojacanja bice tvrd orah svim ekipama.
Mislim da ste u problemu Astra-vjerovatno ce doci par igraca iz Leotara i okolice jer više nema para ,mada ih kod vas i nije nešto i bilo,jedino vas može CVIK spasiti koliko-toliko ali mislim da vam KAPIC može dosta da pomogne jer je kod nas FENOMENALNO ODIGRAO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 21:32

nismo pabizo prijatelju .pogledaj samo molim te za razliku od mnogih klubova nasa zvijezda ima budzet i gotove pare.ako me razumijes.kod nas se igracima isplacuje sve sto je dogovoreno..mi se pokrivamo koliko smo dugi i sve to ispostujemo dobijemo licencu za evropu za razliku od nekih nasih velikana..zvijezde ce biti u premijer ligi jos puno godina akobogda.a kapic se nesto napuhao na direktora izgleda kasne neke pare igraci nezadovoljni

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 09 jun 2013, 21:33

Stvarno mi zao ovih jadnika sto misle da zbog ovog slucaja vezanog za cimos misle da ce nasa Zvijezda past nisko! Pa ljudi moji zvijezda jos uvijek ima 2 jaka sponzora mimo Cimosa koji ce biti sponzor jos dosta vremena jer je vezan ugovorom! Zvijezda ima stabilan budzet za razliku od vecine klubova u Pl. koji nemaju pojma kako izgurati sezonu po pitanju finansija a kamoli da znaju velicinu budzeta! Da razocaram dusmane Zvijezda je jos uvijek medju top 5 klubova u PL po pitanju finansija! Neki misle i ako ode Cimos da nam prestoji krah, e pa ovaj klub vode pametni i nekorumpirani ljudi koji su u krajnjem slucaju predvidjeli odstupanje nekog sponzora da klub ostane stabilan!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 09 jun 2013, 21:42

Kvota je napisao/la:Stvarno mi zao ovih jadnika sto misle da zbog ovog slucaja vezanog za cimos misle da ce nasa Zvijezda past nisko! Pa ljudi moji zvijezda jos uvijek ima 2 jaka sponzora mimo Cimosa koji ce biti sponzor jos dosta vremena jer je vezan ugovorom! Zvijezda ima stabilan budzet za razliku od vecine klubova u Pl. koji nemaju pojma kako izgurati sezonu po pitanju finansija a kamoli da znaju velicinu budzeta! Da razocaram dusmane Zvijezda je jos uvijek medju top 5 klubova u PL po pitanju finansija! Neki misle i ako ode Cimos da nam prestoji krah, e pa ovaj klub vode pametni i nekorumpirani ljudi koji su u krajnjem slucaju predvidjeli odstupanje nekog sponzora da klub ostane stabilan!
kvota objasnio.ljudi misle sada nece biti za kifla :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 09 jun 2013, 21:47

pabizo je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:vidim neki misle da se gasimo zato sto nam je budzet smanjen za ovu sezonu.samo da se zna da smo opet i po budzetu medu 8 ekipa sigurno.malo ce se pametnije raditi i sve ce biti dobro.nasa mlada ekipa od prosle sezone bice sigurno uigranija i iskusnija od ove sezone.ordagic adam diata susic jahic mus moranjkic uz par pojacanja bice tvrd orah svim ekipama.
Mislim da ste u problemu Astra-vjerovatno ce doci par igraca iz Leotara i okolice jer više nema para ,mada ih kod vas i nije nešto i bilo,jedino vas može CVIK spasiti koliko-toliko ali mislim da vam KAPIC može dosta da pomogne jer je kod nas FENOMENALNO ODIGRAO,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ti Cviletov retardusu kako tebi objesniti da je taj gospodin sebi zatvorio vrata u Zvijezdi za sva vremena ! Kad vec nije moguce ovako objasniti zbog tvog maloumnog mozga dodji da ti nacrtam valjda ti pomogne i da sam na tvom mjestu vise bi se brinuo za Olimpc jer imate smo jednog sponzora koji svaki tren moze dignut ruke od vas dali zbog zdravstvenih razloga ili mu se jednostavno digne i NEMA VAS NI NA MAPI ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jun 2013, 23:42

Kvota je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Ti Cviletov retardusu kako tebi objesniti da je taj gospodin sebi zatvorio vrata u Zvijezdi za sva vremena ! Kad vec nije moguce ovako objasniti zbog tvog maloumnog mozga dodji da ti nacrtam valjda ti pomogne i da sam na tvom mjestu vise bi se brinuo za Olimpc jer imate smo jednog sponzora koji svaki tren moze dignut ruke od vas dali zbog zdravstvenih razloga ili mu se jednostavno digne i NEMA VAS NI NA MAPI ;)
Okle,ti hajvane znas koliko mi sponzora imamo -Nas babo je ZDRAV KO DREN ------pliva,roni,puca harpunom po morskim špiljama -naucio bolan skijat na vodi -ma svašta nešto,,,,,,,,dolazi odmoran iz Australije u Sarajevo.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 10 jun 2013, 00:45

Ma odlicno care i vjeruj da mi je drago jos samo da se naucite da kad vam se kaze dosadan si da poslusas jer stvarno jesi! Iza kraj pozdravi mi cvileta i cuvaj ga moze ti zatrebat !

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 jun 2013, 11:29

Može li info za Srđana Savića kakav je kod vas bio??

Pozdrav!

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 jun 2013, 11:36

Dobar igrač, dobar pregled igre, može sa loptom šta hoće, kreativan, možda za nijansu spor, ali njegova pozicija to pretjerano i ne traži. Veoma često se nalazi u gol šansi ili je sam kreira, a bogami veoma često je znao i sa distance da uputi dobar šut od kojih su mnogi završili u mreži. Problem mu je to što mora uvijek da razgovora sa sudijom i da mu nešto on još doobjasni.....

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 10 jun 2013, 11:44

Hvala druže za info! Veliki pozdrav!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 10 jun 2013, 11:48

Zuk3E je napisao/la:Dobar igrač, dobar pregled igre, može sa loptom šta hoće, kreativan, možda za nijansu spor, ali njegova pozicija to pretjerano i ne traži. Veoma često se nalazi u gol šansi ili je sam kreira, a bogami veoma često je znao i sa distance da uputi dobar šut od kojih su mnogi završili u mreži. Problem mu je to što mora uvijek da razgovora sa sudijom i da mu nešto on još doobjasni.....
Sve ovo sto je ovaj naveo je tacno, samo sto to rijetko pokazuje..... i ovo da prica sa sudijom je tacno, ja bih jos dodo da je u zadnje vrijeme poceo pravo pametovat i saigracima tako da ponekad izazove nervozu i na terenu i na tribinama al otom potom 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 12:00

Tkanton je napisao/la:
Zuk3E je napisao/la:Dobar igrač, dobar pregled igre, može sa loptom šta hoće, kreativan, možda za nijansu spor, ali njegova pozicija to pretjerano i ne traži. Veoma često se nalazi u gol šansi ili je sam kreira, a bogami veoma često je znao i sa distance da uputi dobar šut od kojih su mnogi završili u mreži. Problem mu je to što mora uvijek da razgovora sa sudijom i da mu nešto on još doobjasni.....
Sve ovo sto je ovaj naveo je tacno, samo sto to rijetko pokazuje..... i ovo da prica sa sudijom je tacno, ja bih jos dodo da je u zadnje vrijeme poceo pravo pametovat i saigracima tako da ponekad izazove nervozu i na terenu i na tribinama al otom potom 8-)
vjerovatno je zato i zavrsena saradnja sa njim

Nova sezona nova nafaka

ZvijezdaZ
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaZ » 10 jun 2013, 12:14

astra1922 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Stvarno mi zao ovih jadnika sto misle da zbog ovog slucaja vezanog za cimos misle da ce nasa Zvijezda past nisko! Pa ljudi moji zvijezda jos uvijek ima 2 jaka sponzora mimo Cimosa koji ce biti sponzor jos dosta vremena jer je vezan ugovorom! Zvijezda ima stabilan budzet za razliku od vecine klubova u Pl. koji nemaju pojma kako izgurati sezonu po pitanju finansija a kamoli da znaju velicinu budzeta! Da razocaram dusmane Zvijezda je jos uvijek medju top 5 klubova u PL po pitanju finansija! Neki misle i ako ode Cimos da nam prestoji krah, e pa ovaj klub vode pametni i nekorumpirani ljudi koji su u krajnjem slucaju predvidjeli odstupanje nekog sponzora da klub ostane stabilan!
kvota objasnio.ljudi misle sada nece biti za kifla :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Pa i nece biti za kifla, sta mazes ljudima oci bolan bolan..bez Cimosa i sa direktorom Pestalicom na celu, Zvijezdi se ne pise dobro, svako drugacije razmislajnje je budalastina, raspitajte se malo ljudi. A ti Kvota jesi li ti za koga mislim da jesi, nemoj se kriti ;) ?

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.