FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Tarpi do bagro
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tarpi do bagro » 21 okt 2010, 13:31

aS_Roma je napisao/la:povrijedjen je bio .. a, nije ni u formi niti bi mogao izdrazati. Valjda ce doci sebi tamo tek onaj dio al et ;)
Ma joj valjda.....Nemamo klupe nikako
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 21 okt 2010, 13:42

**** klupu buraz, mi nemamo trenera. Volim Sarajevo više od sebe ali moram priznati da Mirza nema pojma i on nam je pred ovaj derbi najveća slabost. Onaj brkan - krkan sa smrdavice će da ga nadmudri ko; bekana. Samo se bojim onog standardnog scenarija sa smrdavice: mi napadamo i dobro igramo a onda smrduljci iz nekakve kontre ili otpadka zabiju gol, teško bi se izvadili poslije. Sa njima treba oprezno a prilika će biti, u to ne sumnjam, i iz takvih situacija im ga treba zabiti a onda slavlje do zore. NEGO SVI NA SMRDAVICU U NEDJELJU PA DA IM POKAŽEMO KO JE BOLJI.

LONG LIVE THE F.C. Sarajevo

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 21 okt 2010, 13:46

kole78 je napisao/la:****š klupu buraz, mi nemamo trenera. Volim Sarajevo više od sebe ali moram priznati da Mirza nema pojma i on nam je pred ovaj derbi najveća slabost. Onaj brkan - krkan sa smrdavice će da ga nadmudri ko; bekana. Samo se bojim onog standardnog scenarija sa smrdavice: mi napadamo i dobro igramo a onda smrduljci iz nekakve kontre ili otpadka zabiju gol, teško bi se izvadili poslije. Sa njima treba oprezno a prilika će biti, u to ne sumnjam, i iz takvih situacija im ga treba zabiti a onda slavlje do zore. NEGO SVI NA SMRDAVICU U NEDJELJU PA DA IM POKAŽEMO KO JE BOLJI.

LONG LIVE THE F.C. Sarajevo
Ma treba nam i klupa....Treba pustiti Mirzu jos malo,ako izgubi na derbiju otkaz mu dati........Nadamo se da cemo biti bolji i da nam smrduljci nece dati go iz kontre,treba lagano krenuti i niposto ne smijemo srljati.Nadajmo se da ce sve dobro proci po nas..Nek nam bog pomogne.

MOJ GRAD,MOJ KLUB !!!
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 okt 2010, 13:58

Mirza dobro vodi ekipu volio ga il ne volio imas rezultat i vidis,ali mi imamo na njega pik od pocetka i stalno se forsira prica oko toga da mu se da noga,ali prosla su ta mahalska vremena i Blekic nije budala da trenera mjenja u sred sezone

Ovo nam je najbolji pocetak lige od one sampionske godine pa vi vidite,iako manje vise svi pricaju da je ova ekipa na papiru losija od prethodnih,a eto opet za sada ima najbolje rezultate pa vi vidite imali Mirza veze sa tim ili nema...znaci ako je ekipa losija od prethodnih,ako je trener losiji od prethodnih kako onda teren i tabela pokazuje drugacije...nemoj da sami sebe skacemo usta nema potrebe

Po pobjedu :!:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 14:16

miky_hz je napisao/la:Mirza dobro vodi ekipu volio ga il ne volio imas rezultat i vidis,ali mi imamo na njega pik od pocetka i stalno se forsira prica oko toga da mu se da noga,ali prosla su ta mahalska vremena i Blekic nije budala da trenera mjenja u sred sezone

Ovo nam je najbolji pocetak lige od one sampionske godine pa vi vidite,iako manje vise svi pricaju da je ova ekipa na papiru losija od prethodnih,a eto opet za sada ima najbolje rezultate pa vi vidite imali Mirza veze sa tim ili nema...znaci ako je ekipa losija od prethodnih,ako je trener losiji od prethodnih kako onda teren i tabela pokazuje drugacije...nemoj da sami sebe skacemo usta nema potrebe

Po pobjedu :!:
uprao to...nek prica ko sta hoce ( a i ja sam pricao) ali kad skontas,ima skrozz novu ekipu,MLADU ...juniore neke je progurao,itd ...dosadasnji treneri su forsirali starije igrace,a mirza pravi ODLICNE REZULTATE...mnogo se zanosimo da imamo ekstra igrace...imamo neke,ostali tek stasaju...mirza VOLI SARAJEVO,od malih nogu je uz taj klub...kao i mnogi od nas....ako iko zeli dobro onda on ZELI....istina nema iskustva ...ali sigurno je da izvlaci dosta iz ove ekipe,jos na polusezoni kada dodje skoro (ako Bog da ) i jos par pojacanja....moglo bi biti odlicno,nikada,ali NIKADA bolje u gostima nismo igrali...kod kuce istina slabo napad funkcionise lai i to ce sa skorinjom doci na svoje
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 21 okt 2010, 14:16

Marseille84 je napisao/la:Tipicno Zeljino Seljacki :P

"Glavobolja od ŽeljA a nigdje aspirina....."

CUJ ZELJA ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jel se pravite glupi, il ste fakat glupi?
G A Z I
Željo sve do pobjede

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 21 okt 2010, 14:19

plava_pruga je napisao/la:

jel se pravite glupi, il ste fakat glupi?
Koliko znam to je jedan vas igrac rekao pametni

HORDAŠ-SAQQ
Kontakt:

Post Postao/la HORDAŠ-SAQQ » 21 okt 2010, 15:12

Navijačima Sarajeva 3. 000 ulaznica, bez poskupljenja

1O km Sjever
5 Istok
Od subote u prodaji ispred trznice

Colorado

Post Postao/la Colorado » 21 okt 2010, 15:25

aaa ovi strumfica :lol: sto su ljudi navalili po nasoj temi da pisu .. pravi komplexasi naa forumu su oni najjaci , najbolji , niko kao oni .. de ba malo ohladite napunite fino baterije na mobitelima ii lagano na jug pa slikajte i snimajte prave navijace . Mozda nesta i naucite :P 8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2010, 15:31

Mašala, fina cijena. Mislimo sam da će ih poskupit. Taman... ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 okt 2010, 15:38

Ti si stvarno pametan pa zakljucujes da seljacko tipicno Zeljino.Ovaj nas grad je specifican i jedinstven u svijetu,u njemu su prvo zivjeli seljaci pa su osnovali FK Zeljeznicar a onda su nam se komunistickom direktivom poceli doseljavati gradjani sa raznih strana i osnovali "gradjanski klub"? FK Sarajevo.Momak domicilno je domocilno i uvjek je vise pripadala i pripadace ovom gradu od novonastalog.To ti je isto kao poredis Avazov toranj i Vijecnicu koja je zastitni znak ovoga grada.Svim cestitim pitarima zelim fer i sportsku borbu na terenu i na tribinama,pa neka pobjedi ko bude stvarno bolji,a ovim navijacima i sa jedne i druge strane koji provociraju i sire mrznju savjetujem da malo porade na svom mentalnom sklopu dok jos ima vremena.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

chancho
Kontakt:

Post Postao/la chancho » 21 okt 2010, 15:39

Sjever u ekstazi je napisao/la:joj ovih manijaka sto mi idu na Sehica...
:) :D :) :D
čestitam
Mi u BiH bi trebali djeci davati imena po uzoru na ove naše tablice na autima, valjda bi tada bilo svejedno KO SE KAKO ZOVE!
Miriše hljeb što Salčin sprema..

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 21 okt 2010, 15:41

chancho je napisao/la:
Sjever u ekstazi je napisao/la:joj ovih manijaka sto mi idu na Sehica...
:) :D :) :D
čestitam
:lol: :lol: :lol: Meni idu na Ćuluma :lol: :lol:

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 21 okt 2010, 15:43

I meni idu na neku stvar klinci koji su gledali dva ili tri derbija i sada ovuda preko tastature pametuju. meni je pola raje plavo i nemam namjeru nikom **** mater zbog tekme. Sarajevo će dobiti makar dva razlike i to ce biti prekretnica ka tituli ove sezone haha hajmo smanjiti tenzije, pa nek pobjedi bolji. a zna se ko je bolji, moro' sam ovo dodat 8-)

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 21 okt 2010, 15:50

Identitet je napisao/la:I meni idu na neku stvar klinci koji su gledali dva ili tri derbija i sada ovuda preko tastature pametuju. meni je pola raje plavo i nemam namjeru nikom **** mater zbog tekme. Sarajevo će dobiti makar dva razlike i to ce biti prekretnica ka tituli ove sezone haha hajmo smanjiti tenzije, pa nek pobjedi bolji. a zna se ko je bolji, moro' sam ovo dodat 8-)
Svaka ti cast,nikada mi nece biti jasno da neko moze psovati majku nekome samo sto je mavijac Sarajeva i Zelje,pa bolan zamisli koji su to imbecili, sta mi smeta majka nekog navijaca Sarajeva postujem svaku kao i svoju,na utakmice idem od 1968 kao klinac i nikada nisam opsovao niti uvrijedio nekog navijaca Sarajeva.A sto se tice ovog drugog dijela slazem se da pobjedi bolji a moja zelja je razumljivo da to bude Zeljo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 21 okt 2010, 15:53

Naravno da ce svako navijati za svoje, ali bolan ne pada mi na pamet jaranu s kojim sa odrasto **** mater zato sto je Zeljovac. Niđe veze, takav papanluk nikad nije krasio najveći bh. derbi, gdje se vazda navijalo, ali marisane i papanluk su ostavljeni za manjinu na obje strane koja je sa brda dosla navikla se motikama udarat :lol: Prava gradska raja ba ode posle zajedno u kafanu i prca se do zore, ali niko nikom ne **** mater

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 okt 2010, 15:55

Identitet je napisao/la:Prava gradska raja ba ode posle zajedno u kafanu i prca se do zore, ali niko nikom ne **** mater
Eh, kad bi tako sad bilo... :cry: :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 21 okt 2010, 15:59

dino lj je napisao/la:
Identitet je napisao/la:I meni idu na neku stvar klinci koji su gledali dva ili tri derbija i sada ovuda preko tastature pametuju. meni je pola raje plavo i nemam namjeru nikom **** mater zbog tekme. Sarajevo će dobiti makar dva razlike i to ce biti prekretnica ka tituli ove sezone haha hajmo smanjiti tenzije, pa nek pobjedi bolji. a zna se ko je bolji, moro' sam ovo dodat 8-)
Svaka ti cast,nikada mi nece biti jasno da neko moze psovati majku nekome samo sto je mavijac Sarajeva i Zelje,pa bolan zamisli koji su to imbecili, sta mi smeta majka nekog navijaca Sarajeva postujem svaku kao i svoju,na utakmice idem od 1968 kao klinac i nikada nisam opsovao niti uvrijedio nekog navijaca Sarajeva.A sto se tice ovog drugog dijela slazem se da pobjedi bolji a moja zelja je razumljivo da to bude Zeljo.

pa mi odrasli koji smo od pocetka derbija tj poslije rata isli i idemo sad,ne radi furke i tako ti loziona kojim se maloljetnici ili koji su tek napunili 18 godina nesto mangupisu ovo ono.. nemaju pojma kako se treba ponasati..napusi se il napije i et beze belaja...takve su ti danas podgrupe... ja sam navijac sarajeva isao sam na mnogo utakmica, gostovanja domace kao i to sad idem kad mogu..a ne sad mi newko otisao par puta na utakmicu i on mi glmi veceg navijaca od mene nidze veze ba... mi prave horde i manijaci smo bratska raja prijatelji rodjaci nismo neprijatelji idemo skupa na utakmicu vraamo se skupa sa utakmice ... samo na tribini se pomrzimo...a ne da mislim hoce li mi ko od maloljetnika glavu razbit bez veze il ce neko kriv ni duzan nastradati... pa zna cijela Bosna i Hercegovina pa i Hrvatska i Srbija da ne moze nama niko u ovom gradu nista naravno mi smo slozni i tako ce uvijek biti i ostati sad svi na Grbavicu da napravimo jednan spetakl koji se slabo vidja na balkanu a nasi ljubimci na terenu ce nas svakako zadovoljit nase je da ih bodrimo volimo i nosimo do pobjede.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 okt 2010, 16:17

slika
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 okt 2010, 16:23

[/quote]

[youtube][/youtube][/quote]

Uhhhh ovog zadnjeg gola, samouvjereno.... 8-)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Pitar6785, Rule_hz, Seipronto i 67 gostiju.