Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Consigliere
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
probaj sa ovim http://veetle.com/index.php/downloadmemce1987 je napisao/la:Mozeli mi neko pomoci, kupio sam prenos preko zeljo.tv. Al nema mi slike nikako, kaze da trebam da skinem VLC - ja skinem VLC - jos uvijek isto izbacuje - kaze faliti neki plugin. Pomoc raja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uh kakvog smo igraca dobili nuspahic 
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
omonia sa kipra.solidan protivnik akobogda nadam se da uz dobar zdrijeb zeljo moze napraviti najveci iskorak od nasih klubova i plasirati se u grupnu fazu europa ligeConsigliere je napisao/la:Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U play-off su sve sami velikani tako da tesko.astra1922 je napisao/la:omonia sa kipra.solidan protivnik akobogda nadam se da uz dobar zdrijeb zeljo moze napraviti najveci iskorak od nasih klubova i plasirati se u grupnu fazu europa ligeConsigliere je napisao/la:Omonia... Ovo je 2. kolo, jos dvaastra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Omonia , ako bi nju prošli idemo u playoff to jest 4 krug, ukoliko i to prođemo onda idemo u grupnu fazu.astra1922 je napisao/la:prolaskom ove ekipe ko je sledeci protivnik i kolko jos treba do grupne faze
Ovaj Nuspahić je zvijer, kakvog smo samo igrača dobili i kakvu zaradu ovi su igrači traženi uvjek, em što je brz em što zna driblat po tri njihova predribla, zna sve s loptom. 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ja ozb pitamSemper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 22 jul 2014, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- BeyKopites
- Kontakt:
Bitno je da se Omonia može proći apsolutno! Nego, treba se sad skoncentrisati još ovih 45 min. i zasluženo proći Metalurga.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
pun jug i malo raje na zapadu, istok skoro prazan.mma_hz je napisao/la:Ja ozb pitam te Bgt..Semper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Nije ni tebi lakoSemper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
oko 8
8,9 hiljadamma_hz je napisao/la:Ja ozb pitamSemper je napisao/la:5-6 hiljada.mma_hz je napisao/la:Koliko ima raje??
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Ovo za sad je odlicno, samo treba nastaviti i u drugom pol.ne povlaciti se ni pod razno.Sretno Zeljo
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- Consigliere
- Kontakt:
Ajmo jos jedan. da se ne sekiram 
Fit Tony: I keep my friends close...
- badblueboylivno
- Kontakt: