FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ja sam isto sanjo da gledam tekmu na televiziji, samo sto je cini mi se gol za Barcu postigao Pjanic, tako da sumnjam u izvore te vizije 
...stvarno se nasmijem kad vidim pojedine prognoze za vecerasnju utk...toliko ste uvjereni u prolaz barce,pisete kako cemo im uvaliti 5komada,potcjenjujete arsenal previse...i ja se nadam prolazu barce naravno,ali nije arsenal toliko slab...bice nam tesko... 
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Potpis.enobarca je napisao/la:...stvarno se nasmijem kad vidim pojedine prognoze za vecerasnju utk...toliko ste uvjereni u prolaz barce,pisete kako cemo im uvaliti 5komada,potcjenjujete arsenal previse...i ja se nadam prolazu barce naravno,ali nije arsenal toliko slab...bice nam tesko...
Neznam stavrno sto pocjenjujete arsenal ?Tako je bilo prije 2 sedmice ste govorili da ce biti lahko pa su izgubili 2:1
Meni nije vazno dali ce barca dati 5 golova ili ce 1 gol ili ce na penale proci,samo da dalje idemo.I bice veoma teska utakmica.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
...napokon netko normalan...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Potpis.enobarca je napisao/la:...stvarno se nasmijem kad vidim pojedine prognoze za vecerasnju utk...toliko ste uvjereni u prolaz barce,pisete kako cemo im uvaliti 5komada,potcjenjujete arsenal previse...i ja se nadam prolazu barce naravno,ali nije arsenal toliko slab...bice nam tesko...
Neznam stavrno sto pocjenjujete arsenal ?Tako je bilo prije 2 sedmice ste govorili da ce biti lahko pa su izgubili 2:1
Meni nije vazno dali ce barca dati 5 golova ili ce 1 gol ili ce na penale proci,samo da dalje idemo.I bice veoma teska utakmica.
Da je proc, pa makar na Silu, nek nam dadnu sudije gol ,ako je potrebno , kosto su nam minimum 2 oduzeli na Emiratima !
Bitno je proc, a nije bitno kako !
Bitno je proc, a nije bitno kako !
Jos kad bi ti znao gdje si kreno - gdje si se okreno - sta li si htjeo rec - ni tebi haman nije jasnowarden je napisao/la:Ma kakvi vi i vasa druga momcad,u vas sto valja ode u ...arsenal
![]()
,imam neki osjecaj da veceras ne prolazite dalje , a ovaj nekad me osjecaj i iznevjeri ,pa tako mozete se nadat ,mada ja ne bih volio da mi ovaj put zakaze ...
![]()
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma vi pitari uvijek naopakomiky_hz je napisao/la:Hebo mater potrefi mi se cesto da sanjam tekmu noc uoci utakmice ,znam Sarajevo kad je igralo neke jace utkamice da sam noc prije sanjao to,samo se sad ne sjecam jesam li pogadjao ili nesinoc sam sanjao da smo popusili,da Messi dobija crveni vrlo rano i da gubimo 2-1
nadat se da mi snovi imaju kontra efekat
p.s. šala mala - pozz
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Haj ba ne skikiramo se....
Arsenal ako prodze ima cestitke od mene. Oni bar urade ono sto frankovci sanjaju godinama. Samo MOuovi najbolji na svijetu i nikad vidzeni - oni nemogu nista blaugrani
p.s. a to njih boli hahahahhahaah
Arsenal ako prodze ima cestitke od mene. Oni bar urade ono sto frankovci sanjaju godinama. Samo MOuovi najbolji na svijetu i nikad vidzeni - oni nemogu nista blaugrani
p.s. a to njih boli hahahahhahaah
-
blaugrana1899
- Kontakt:
svi ocekuju golijadu neku veceras mada cisto smnjam
moje prognoze 1-0 ili 1-1
moje prognoze 1-0 ili 1-1
Kod mene jaran odigaro 2 na arsenalSajoni je napisao/la:Sve mi je jasno ali da je na Arsenal kvota 8.5km to mi ne ide u glavu.Ovo je neka navlakuša...Da će Barca dobiti 1.3km a da će dobiti s dva razlike 1.6km...Prolaz Arsenala 2.7km...Nikako mi ne idu u glavu ove kvote.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Barca je nekako podcjenjivacki usla u prvu utakmicu, kako igraci tako i navijaci.Rezultat toga je velika nosalancija kod 100% sansi kao i doza sporske ne srece.Onaj poraz,ma kako zvucalo,je donekle bio i potreban (sjetite se Herculesa) i da se spuste pojedini igraci i da shvate,da je kolektiv iznad pojedinca.Barca veceras ulazi s dosta vise respekta ali i motiva,koji ce u konacnici imati mnogo efikasniju igru.Dakle, ukoliko damo sve od sebe bez obzira na sve probleme oko odbrane,mislim da mozemo izboriti prolaz,pa makar 1 golom razlike. Ukoliko nas u nasem najboljem izdanju protivnik nadigra, treba im sportski cestitati.
Sanse za prolaz 55-45 u korist Barcelone.
Sanse za prolaz 55-45 u korist Barcelone.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Arsenal ima jak mladi tim i nemojte ih tek tako olako shvatatai. Prosle sezone ste ih razbili momacki ali oni nisu slabiji nego jaci u odnosu na proslu godinu. To su pokazali i u Londonu. Ja licno cu gledati vecerasnju utakmicu iz neutralnog ugla i navijati za sto bolji mec, stil igre Barce i Arsenala to garantuje.
Ipak mislim da ce Topnici bi trebali mozda promijeniti nacin igre ako zele proci Barcelonu, napadati Barcu od prve minute je rizicno ali s obzirom da vi morate ganjati rezultat to ce Arsenalu otvoriti dosta prilika za kontre koje itekako znaju izvesti. Ocekujet gol Arsenala veceras ali i prolaz Barcelone, zaista ce biti iznenadjenje ako vas izbace ali ne i nemoguce.
Sretno veceras i neka pobijedi bolji !
Ipak mislim da ce Topnici bi trebali mozda promijeniti nacin igre ako zele proci Barcelonu, napadati Barcu od prve minute je rizicno ali s obzirom da vi morate ganjati rezultat to ce Arsenalu otvoriti dosta prilika za kontre koje itekako znaju izvesti. Ocekujet gol Arsenala veceras ali i prolaz Barcelone, zaista ce biti iznenadjenje ako vas izbace ali ne i nemoguce.
Sretno veceras i neka pobijedi bolji !
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Direktor Reala priželjkuje prolaz
Barce
Emilio Burtagueno, direktor madridskog Reala, stavio je na stranu rivalstvo između njegovog kluba i Barcelone, te kazao kako se nada da će Katalonci proći u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja.
Barcelona večeras na Nou Campu dočekuje Arsenal, koji ih je u Londonu, na stadionu Emirates, porazio s 2:1. Nema sumnje da nas čeka pravi spektakl, jer se sastaju dvije momčadi koje u ovom trenutku igraju najljepši nogomet.
"Svi smo mi Španci i, iako je Barcelona naš najveći rival, nadam se da će se plasirati u četvrtfinale. Utakmica između Barce i Arsenala će biti odlična. I jedni i drugi žele imati posjed lopte, imaju vrhunske igrače, koji znaju što učiniti s loptom. To bi trebala biti prava predstava za navijače", kazao je Butragueno za sportsni dnevnik AS, dodavši:
"Bilo bi sjajno kada bi dalje prošli i Real i Barcelona, moglo bi to biti i finale tog takmičenja."
vidim da niko nije postao

gospodin covjek
Barce
Emilio Burtagueno, direktor madridskog Reala, stavio je na stranu rivalstvo između njegovog kluba i Barcelone, te kazao kako se nada da će Katalonci proći u četvrtfinale najelitnijeg klupskog natjecanja.
Barcelona večeras na Nou Campu dočekuje Arsenal, koji ih je u Londonu, na stadionu Emirates, porazio s 2:1. Nema sumnje da nas čeka pravi spektakl, jer se sastaju dvije momčadi koje u ovom trenutku igraju najljepši nogomet.
"Svi smo mi Španci i, iako je Barcelona naš najveći rival, nadam se da će se plasirati u četvrtfinale. Utakmica između Barce i Arsenala će biti odlična. I jedni i drugi žele imati posjed lopte, imaju vrhunske igrače, koji znaju što učiniti s loptom. To bi trebala biti prava predstava za navijače", kazao je Butragueno za sportsni dnevnik AS, dodavši:
"Bilo bi sjajno kada bi dalje prošli i Real i Barcelona, moglo bi to biti i finale tog takmičenja."
vidim da niko nije postao
gospodin covjek
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nadam se vasoj pobjedi, 3-2 bi me zadovoljilo, sve ispod - nevalja.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Za razliku od iskompeksiranih bosanskih navijaca Reala koji veceras kolektivno drže fige za arsenal.Raul_64 je napisao/la:Direktor Reala priželjkuje prolaz
Barce
vidim da niko nije postao![]()
gospodin covjek
A i razumljivo je za špance, u ovom slucaju za Emilia Butraguena... ljudi ipak vole svoje domovinu i stalo im je da njihovi klubovi prolaze što dalje u evropskim takmicenjima.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Čovjek bi rek'o da navijači Barcelone nisu navijali za Lyon prošle i ove godine. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Donnie Darko
- Kontakt:
ma nisuMonolog je napisao/la:Čovjek bi rek'o da navijači Barcelone nisu navijali za Lyon prošle i ove godine.
izvini sto mi nije stalo da Barcelona prodje daljeizzo je napisao/la:Za razliku od iskompeksiranih bosanskih navijaca Reala koji veceras kolektivno drže fige za arsenal.Raul_64 je napisao/la:Direktor Reala priželjkuje prolaz
Barce
vidim da niko nije postao![]()
gospodin covjek
A i razumljivo je za špance, u ovom slucaju za Emilia Butraguena... ljudi ipak vole svoje domovinu i stalo im je da njihovi klubovi prolaze što dalje u evropskim takmicenjima.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
I sta ti stvarno mislis da on tako misli?
Otvori malo corazonblanco pa vidi sta navijaci Reala iz Spanije misle o vecerasnjoj utakmici i cij prolaz prizeljkuju.
Otvori malo corazonblanco pa vidi sta navijaci Reala iz Spanije misle o vecerasnjoj utakmici i cij prolaz prizeljkuju.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal