Uopće nije nemoguće da Roma iznenadi, tu je Gasperini uz punu podršku Ranierija koji je maksimalno prisutan. Bitna stvar je da je Roma potpuno očuvala svoj igrači kadar. Ndicka, Soule, Dybala, Svilar, Dovbyk, Kone - svi su tu.
Ako bi poredili sa prethodnom sezonom kada je drugi napadač bio Shomurodov, rezerva Ukrajincu će ove godine biti
Evan Ferguson,
znam da nije za poređenje, ali obično ti igrači kojih se Englezi lahko odreknu u Italiji dožive katarzu.
Neil El Aynaoui jeste misterija i siguran sam da bi Rios bio mnogo, mnogo bolje pojačanje, ali i za Marokanca su se interesovali mnogi evropski klubovi, između ostalog i Juventus. Uz to dolazi Wesley koji je jedan od perspektivnijih desnih bekova i koji će sigurno biti veliki upgrade na toj desnoj strani. Sasvim izvjesno će doći i Ghilardi, kojeg da je doveo Napoli predstavljalo bi se kao vrhunski potez, a ovako patka
Gasp je već najavio dolazak lijevog krila i još jednog veznog igrača. Roma bi stvarno trebala imati širinu i morala ući u top4, a za nešto više ćemo vidjeti.
Ne znam čemu toliki hype za Como. Ljudi su bili deseti, a ne četvrti prošle sezone. Diao, Baturina i Paz jesu dobri igrači, ovo ostalo neki rang Torina i Udinesea.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.