Bitno da je Giovinco top klasa i najveći talenat ItalijePogba je napisao/la:Samo među zaluđenim Juventinima, pretežno sa Apenina pošto osim ovog foruma, jedino čitam mišljenja italijanskih navijača, važi za nekakvog klasnog igrača.BegAx je napisao/la:Vucinic i njegovi brkovi
U stvarnosti je jedan prosjek koji sa skoro 30 godina nije ništa napravio osim šetkanja po terenu i rijetkih trenutaka određene balkanske genijalnosti i vica koji dođu svake prestupne.
Igrač koji u normalnim okolnostima nikada ne bi bio ni blizu velikog kluba, ali i to se desi.
Igrač za provincijske ekipe koji se uspio fino prodati.
No, svi znaju kako ne podnosim tog igrača, čak i ako igra u mojoj ekipi, što manje balkanaca u mom Juventusu, to bolje.
-----------------------
Suđenje u Italiji je u totalnom kuršlusu, direktno utiču na ishode mečeva i poredak na tabeli.
Pogba je napisao/la: Ma sve 5, ali sam znaš da mi često krivca tražimo u igri prvenstveno, ali dokle žmiriti na ovo, ovo su već ozbiljni problemi u Seriji A, suđenje je očajno, najgore suđenje od svih liga petice ubjedljivo, a i tamo se nestvarno žale, onda znaš gdje je Calcio.
Predlažem moderaciji da sankcioniše dobro poznatog trolla, čovjek ima bar 5 banova u kratkom periodu i i dalje mu se dopušta samovolja, ali i ove što koriste teške riječi, pa dajte se civilizirajte kada već niste u stanju da k'o ljudi diskutujete.
Ringeraja.ba
----------------
Sudija meča Juve-Genoa Guida kaže da nije čuo pomoćnika koji mu je rekao da je bio penal.
Kakva lakrdija![]()
Dobit će koji meč u nižem rangu i vratit će se opet.

Inače gledao sam Juve do 60min bili su očajni ali i takvi opet bolji od jadne Genoe koja nije centra prešla dotad a nisam vidio šta se kasnije dešavalo. Inače čist je penal bio Vučinić namjerno rukom igrao a dalje nisam pratio vidim i za Juve je trebao biti?