NK Zvijezda Gradačac

ZvijezdaZ
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ZvijezdaZ » 10 jun 2013, 12:17

ludinjo22 je napisao/la:@astra nisi me dobro razumio u prvi tim idu neki anonimusi dok oni koju se bore i rade i daju sve od sebe staje u mjestu jer ih nema ko pogurat jer nisu necije komsije ili neci igraci.

p.s. da kazem da se ne radi o direktoru
hahhahah, nego o kome se radi? Sjebo klub za godinu dana, klub u dubiozi...tacno si ludinjo ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 12:20

zvijezdaz znamo ko si :mrgreen: hajde naces ti sebi bolji klub od zvijezde.pazi da na kraju sezone ne ostanes bez svijeca i kifla
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ZvijezdaZ
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaZ » 10 jun 2013, 12:22

astra1922 je napisao/la:dobar dobar.dobro je kad te vec prezale a nije ni pocela sezona mozda i bude sta od nas :mrgreen: :lol:

neznam samo odkud ti to da nema fadila
Pa ima Fadila, ali ga nema vise u klubu, niti ce pare ici iz Cimosa u klub...raspitaj se malo o cinjenicama...a da da nas direktor pravi malu Srbiju, u klubu se vise bre govori nego nase bolan ccccc, sramota! Al nije do direktora kako jedan lik rece, nije nije hahahhaha

ZvijezdaZ
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaZ » 10 jun 2013, 12:25

astra1922 je napisao/la:zvijezdaz znamo ko si :mrgreen: hajde naces ti sebi bolji klub od zvijezde.pazi da na kraju sezone ne ostanes bez svijeca i kifla
:lol: :lol: :lol: ma nemas ti pojma, idi nauci sutat loptu pa se javi

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 12:26

ZvijezdaZ je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:zvijezdaz znamo ko si :mrgreen: hajde naces ti sebi bolji klub od zvijezde.pazi da na kraju sezone ne ostanes bez svijeca i kifla
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta se odma palis,vidim odma si se pronasao

Nova sezona nova nafaka

ZvijezdaZ
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaZ » 10 jun 2013, 12:31

astra1922 je napisao/la:
ZvijezdaZ je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sta se odma palis,vidim odma si se pronasao
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: malo je reci da sam se pronasao...bitno je da ti znas ko sam ja, al malo sutra ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 12:32

imas li ti nama sta drugo reci osim da se gasimo

Nova sezona nova nafaka

ZvijezdaZ
Kontakt:

Post Postao/la ZvijezdaZ » 10 jun 2013, 12:37

[quote="astra1922"]imas li ti nama sta drugo reci osim da se gasimo[/q
Nisam ja reko gasenje kluba, vec da je ovo mozda nasa poljednja sezona u Pl, svi nasi premijerligasi odose u pm, pocev od rukometa pa dalje...al jbg tezak si za razgovor, msilim da ne bi skonto ono sto bi ti napisao :D , al zivi bili pa vidjeli, ja se nadam da ces mi sljedece godine u ovo doba napisati post kako sam se ja u svojoj procjeni zajebo ;) :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 12:41

stari moj na ovom vremenu nista nije sigurno tako ni to da ce zvijezda moci u ovom tempu opstajati dugi niz godina.ali ona i ako ispadne u prvu federalnu opet ce je voliti njeni navijaci i simpatizeri a igraci koji su tu samo da uzmu pare su prolazni kao i treneri.svako ko misli da se moze setati po terenu i glumiti manekena ili nekog vrlog govornika neka odma ide iz kluba .zvijezda i njeni navijaci zasluzuju borbenost od igraca pa taman i u drugoj ligi.
ljubav prema klubu je nesto sto mnogi ne razumiju i mozda nikada nece razumiti.na ignore si pozz

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 10 jun 2013, 13:01

@ZvijezdaZ pošto vidim dobro si upućen šta se radi u klubu de mi reci ko još od ovih igrača leti iz kluba, koji će još sponzor odustat i kad cemo se ugasit?

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 jun 2013, 13:03

astra1922 je napisao/la:vidim neki misle da se gasimo zato sto nam je budzet smanjen za ovu sezonu.samo da se zna da smo opet i po budzetu medu 8 ekipa sigurno.malo ce se pametnije raditi i sve ce biti dobro.nasa mlada ekipa od prosle sezone bice sigurno uigranija i iskusnija od ove sezone.ordagic adam diata susic jahic mus moranjkic uz par pojacanja bice tvrd orah svim ekipama.
Zvijezda radi odlican posao.

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 jun 2013, 13:41

Sve je to ok ljudi i biće i bolje jer je to ovaj grad zaslužio, ali trenutno je takva situacija u društvu pa se mora malo i na nas da reflektuje. Vrlo dobro znate da je ovo prva krizna, ali lagano krizna, situacija u kojoj se naš Klub našao od ulaska u PL, a ovo će biti 6-ta sezona kako se takmičimo. Čuli smo kako ovi-oni klubovi nisu isplatili ovoliko ili onoliko plata igračima, ali opet momci igraju i to se zalažu kao da su juče prilimili plate i premije za utakmice koje tek trebaju da odigraju....Pogledajte malo unazad i vidjećete da su mnogi klubovi (jači i veći od nas) bili i u većoj i češćoj krizi od nas pa i dalje rade, prave rezultate i takmiče se, a mnogi se pitaju otkud? kako? koji im je motiv? Za primjer samo iz ove zadnje sezone: šta se dešavalo i dešava još uvijek sa Borcem, Leotarom, Radnikom, Rudarom....
Mislite da je u Želji, Sarajevu, Olimpicu sjajna situacija... Raspitajte se malo kod ljudi koji boje poznaju situaciju u našoj ligi pa ćete čuti mnoge stvari za koje sigurno nebi vjerovali da su takve... Ali to je naša realnost....
U principu nas ne treba da more brige i problemi drugih ekipa, trebamo se uzdati, što bi se narodski reklo, "u se i u svoje kljuse". Opet ponavljam, ovo je trenutna blaga kriza za koju će par dobrih ljudi sigurno naći rješenje.....
I ovo za igrače, otišao ovaj - onaj, bio dobar - nije bio dobar. Svako ima svoje mišljenje za svakog ponaosob, ali ništa nije slučajno. Postoje razlozi zbog kojih je sve jedan stavljen na listu za transfer, i takvu odluku su donijeli ljudi koji finansiraju Klub uz mišljenja struke, a sigurno i dijelom mišljenja svih vas koji dolazite na utakmice a i onih koji ne dolaze ali čuju svakakve priče i prave raznorazne varijacije te iste priče i plasiraju je u javnost kao njihov stav.....
Ne trebamo pljuvati po onome što su ljudi uradili i rade za ovaj naš Grad, za ovaj naš Klub. Trebamo se izdići iz ove situacije pokazati svim "nevjernim Tomama" da smo mnogo jači nego što to na prvu izgleda. Ružno je vidjeti sve nas, kako na forumu, tako i u životu, na ulici u kafiću, kako se priječamo jedni na druge zbog priča koje nisu istinite ili priča za koje niste čuli i drugu stranu. Ne trebam lomiti stvari preko koljena.......

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 10 jun 2013, 13:50

eto za 7 dana je prozivka igraca valjda saznamo tada tko bi nas mogao pojacati i da li mozda znate hoce li pandza ostati

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 13:51

@zuk3e upravu si u svemu ali svjet misli da smo mi u nekoj krizi da se gasimo ovo ono.a nasi ljudi vec imaju sav novac koji je potreban za cijelu sezonu.samo sto je malo umanjen od prosle sezone.nasim ljudima u klubu treba spomenike podizati.mnogi klubovi potpisuju ugovore sa igracima a nemaju para ni za prve plate. kod nas se sto se opbeca to i ispuni licence se dobiju tako da klub smo za primjer.

Nova sezona nova nafaka

Zuk3E
Kontakt:

Post Postao/la Zuk3E » 10 jun 2013, 13:59

Ma znam da je tako, jer mnogi žele da bude tako - što je pogrešno..... I to što ti žele da bude tako su pesimistični ljudi, neću reći ljudi koji ne žele dobro Klubu ili Gradu. Treba dići glavu i kada je loše, a kada je dobro onda je svima dobro.....
Što se Pandže tiče, mislim da on ima još validan ugovor sa našim Klubom, ali ne znam do kada i ako bude išao ići će vjerovatno uz neko obeštećenje. Mišljenja sam da bi se kod nas on ipak najviše naigrao...

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 10 jun 2013, 14:07

Zuk3E je napisao/la:Sve je to ok ljudi i biće i bolje jer je to ovaj grad zaslužio, ali trenutno je takva situacija u društvu pa se mora malo i na nas da reflektuje. Vrlo dobro znate da je ovo prva krizna, ali lagano krizna, situacija u kojoj se naš Klub našao od ulaska u PL, a ovo će biti 6-ta sezona kako se takmičimo. Čuli smo kako ovi-oni klubovi nisu isplatili ovoliko ili onoliko plata igračima, ali opet momci igraju i to se zalažu kao da su juče prilimili plate i premije za utakmice koje tek trebaju da odigraju....Pogledajte malo unazad i vidjećete da su mnogi klubovi (jači i veći od nas) bili i u većoj i češćoj krizi od nas pa i dalje rade, prave rezultate i takmiče se, a mnogi se pitaju otkud? kako? koji im je motiv? Za primjer samo iz ove zadnje sezone: šta se dešavalo i dešava još uvijek sa Borcem, Leotarom, Radnikom, Rudarom....
Mislite da je u Želji, Sarajevu, Olimpicu sjajna situacija... Raspitajte se malo kod ljudi koji boje poznaju situaciju u našoj ligi pa ćete čuti mnoge stvari za koje sigurno nebi vjerovali da su takve... Ali to je naša realnost....
U principu nas ne treba da more brige i problemi drugih ekipa, trebamo se uzdati, što bi se narodski reklo, "u se i u svoje kljuse". Opet ponavljam, ovo je trenutna blaga kriza za koju će par dobrih ljudi sigurno naći rješenje.....
I ovo za igrače, otišao ovaj - onaj, bio dobar - nije bio dobar. Svako ima svoje mišljenje za svakog ponaosob, ali ništa nije slučajno. Postoje razlozi zbog kojih je sve jedan stavljen na listu za transfer, i takvu odluku su donijeli ljudi koji finansiraju Klub uz mišljenja struke, a sigurno i dijelom mišljenja svih vas koji dolazite na utakmice a i onih koji ne dolaze ali čuju svakakve priče i prave raznorazne varijacije te iste priče i plasiraju je u javnost kao njihov stav.....
Ne trebamo pljuvati po onome što su ljudi uradili i rade za ovaj naš Grad, za ovaj naš Klub. Trebamo se izdići iz ove situacije pokazati svim "nevjernim Tomama" da smo mnogo jači nego što to na prvu izgleda. Ružno je vidjeti sve nas, kako na forumu, tako i u životu, na ulici u kafiću, kako se priječamo jedni na druge zbog priča koje nisu istinite ili priča za koje niste čuli i drugu stranu. Ne trebam lomiti stvari preko koljena.......
potpis!

zmaj od b.
Kontakt:

Post Postao/la zmaj od b. » 10 jun 2013, 16:48

Evo pošto se na ovom našem forumu pojavilo dosta dušebrižnika da ih malo ražalostim sa nekoliko informacija!

Trener dolazi u Gradačac u petak a već s prvom prozivkom treba da se pojave pojačanja za sad se radi o dva fudbalera koji su prošlu sezonu igrali standardno za naše premijerligaše. jedan je vezni a drugi iz zadnje linije (nemojmo o imenima :roll: ). Što se tiče odlazaka postoji mogućnost da nas napusti još jedan fudbaler ( u pitanju su administrativne stvari).

Pripreme će biti veoma žestoke, a prva kontrolna utakmica će biti nakon sedam dana (Vojvodina), igrat će se samo sa jakim protivnicima.
Jedan od njih je Čelik sa kojim je dogovorena utakmica, a u pregovorima je još, Željezničar, Donji Srem (Jelen liga Srbije) i još neki naši premijerligaši.

U klub bi trebalo da dođe 4-5 igrača isključivo koji su bili standardni u našoj premijer ligi!

Normalno naš klub se nije ugasio ni u gorim situacijama za ovih 90 godina a u kojoj ligi će igrati bitno je ali ne i presudno za one koji ga vole! :)
Zadnja izmjena: zmaj od b., dana/u 10 jun 2013, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 10 jun 2013, 18:32

hvala zmaje na ovim informacijama lijepo je to cuti.ako budu dosli igraci za koje ja imam info onda bi nas stadion mogao nakon puno vremena biti dobro popunjen

Nova sezona nova nafaka

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 10 jun 2013, 19:37

iskreno ja mislim da bi mi mogli imat bolji tim sada kada je budzet smanjen vec kad je bio veci. sto se tice imena igraca i bolje ne pisite jer ce kasnije bit vi ste najavljivali ta velika pojacanja

EvoMene
Kontakt:

Post Postao/la EvoMene » 10 jun 2013, 21:00

Dosad ste dovodili igrače na kilo pa vam se potkradu razni Djurdjevići, Šodići i Ponjevići. Sad kad je budžet manji valjda će se pametnije birati.
Smoke Weed Everyday!

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.