Ma ima ih jos uvijek oni koji su totalno zaslijepljeni brazilom i samo im to pred ocima..kao da nema sutra..eh takvim treba malo oci otvoriti, dokazanim cinjenicama..a i nadati se da ce tu pobunu skontati i oni koji mogu nesto promjeniti..drummer je napisao/la:Druze,svi koji vole reprezentaciju su vec sada bijesni i znaju sve,nema potrebe za tim,to je vec prosireno.Sacekaj samo prvu utakmicu i sve ce ti se samo kazati.ARGUMENT je napisao/la:Za ove koji su svjesni sta nam Susic radi:
Sta kazete da napisemo neki tekst, sve detalje o tome sta Susic radi i kako nas vodi u propast i da posaljemo nekome da to publicira..avaz i sportsport to nece raditi, ali medju ovim polopoznatim ima ih sigurno sto to hoce, a mi ce mo siriti forumima..i tako da ce kad tad te poznatije stranice kao sportsport ili **** popustiti i napisati nesto, to je 100%...to nije neka djecija idea niti ja glumim nekog demonstra a la tuzla, ali jednostavno to nam je jedina solucija da nekima otvorimo oci, a nadamo se da su medju tim "nekima" i licnosti koje mogu nesto doprinjeti promjeni..ili ce Susic vec jednom skontati da nije raja glupa i da se njegova korupcija vise ne tolerise...bas sam maloprije piso sa jednim, koji je vrlo blizu savezu..njegove rijeci su bile "pisite, radite nesto, onace sve ode u pic.ku materinu"...ko ima interesa neka mi napise PN!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Bravo BravoVanBasten je napisao/la:J.ebo vas Pape. Nije stvar u Papetu.
Stvar je da se ne dopuštaju slične stvari, jednom za svagda obračuna sa sličnim ucjenama i folovima.
Pape će otići.
Sutra kad dođe novi selektor, jel će i njemu i Savezu neki nezadovoljnik postavljati indirektne ultimatume.
Mislite da će sljedeči selektor biti selektor novinarskih članaka, i prema javnom mnijenju praviti spiskove. Neče!
Treba poslat jasnu poruku, baš kao i s Bešićem. Nema toga više. Nezadovoljan, misliš da trebaš igrati... dokaži to na terenu. A ne putem medija, i tako za svoj lični račun, rušiti i atmosferu u i oko reprezentacije.
Ma odj.ebite više.
Sent from my iPad using Tapatalk
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 21 feb 2014, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sa avangardom sam ja zavrsio u Sisetama(Gorazde) 2000 godine...VanBasten je napisao/la:Siđe avangardo, nabijem te na k.urac
Vise bi mi pasalo nesto kao Bruno Giordano
Hajde ne ljuti se nije ova prepiska nista tebi licno
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Batko je napisao/la:Bravo BravoVanBasten je napisao/la:J.ebo vas Pape. Nije stvar u Papetu.
Stvar je da se ne dopuštaju slične stvari, jednom za svagda obračuna sa sličnim ucjenama i folovima.
Pape će otići.
Sutra kad dođe novi selektor, jel će i njemu i Savezu neki nezadovoljnik postavljati indirektne ultimatume.
Mislite da će sljedeči selektor biti selektor novinarskih članaka, i prema javnom mnijenju praviti spiskove. Neče!
Treba poslat jasnu poruku, baš kao i s Bešićem. Nema toga više. Nezadovoljan, misliš da trebaš igrati... dokaži to na terenu. A ne putem medija, i tako za svoj lični račun, rušiti i atmosferu u i oko reprezentacije.
Ma odj.ebite više.
Sent from my iPad using Tapatalk
Tako je, kao sto su dokazali Vrsajevic, Tino Susic i Zahirovic to su igracine
Opa ode i Prcic. Toooo Sajooooo majstore 
Da mi je znati hoces li ti dobiti ban nakon evo dva istupa u roku od par minuta, i to direktne uvrijede...vjerovatno ne, ti si mozda Safet Susic SS.ba forumaVanBasten je napisao/la: Siđe avangardo, nabijem te na k.urac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I Visca u drugoj ligi.
Svi se redom dokazase.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Al nek se mali mis barem odao, ima njih jos dosta koji su tu iz licnih interesa al sute. Prcicu pa sad ce prije Travancic u reprezentaciju od tebe, nekako mi je uvijek bio i bolji samo ranije pravio glupe poteze slicne tvojim pa se sad smirio, odrasti Prcicu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno ti je kad dokazes u mladoj i kad dokazes u jackoj ekipi pa te neko kulira, a drugo kad ne dokazes pa pricas sto on nije radio.VanBasten je napisao/la:J.ebo vas Pape. Nije stvar u Papetu.
Pape će otići.
Ma odj.ebite više.
Jedno ti je kad neko dobije poziv, a da nije prosao niti jedne mlade kategorije iz prosjecne ekipe Splitskog Hajduka ne jace od Zeljeznicara i Sarajeva.
To je vec bezobrazluk i to svi vide, rekoh ti nemamo mi 3 godine. Imamo isti IQ kao i ti pa tako nemoj sa tom pricom, samo raji izvlacis zivce jer svi vide da je momak potencijal i da ce od njega nesto biti za razliku od Susica koji prakticno nikad nije ni bio u reprezentaciji Belgije jer u-19 ne nastupa u zvanicnim takmicenjima i koji je dobio placeni intervju od face tv koja se predstavlja kao realna
- donniedarko
- Kontakt:
Ne razumijem kako jos pojednicni mogu braniti rad Susica.Tip je prosao na svjetsko samo zbog dobre generacije igraca,lagane grupe i dovoljne sportske srece.Njegov faktor je po mom misljenju samo donosio neizvjesnost u prolazak dalje.Evo sad gubimo sve potencijalne igrace koji bi nam mogli nositi igru za nekih sljedecih par godina.Safet privatizirao repku.Po meni je on papak i nema viziju za repku niti mislim da mu je uopste stalo do nje.
Dovoljna cinjenica da znam da mu nije stalo do dobrobiti repke je kasnjenje u Brazil na izvlacenje.Mislim to ti je posao, tome bi trebao biti posvecen i ti ladno zakasnis,dovoljno o njegovoj profesionalnosti.Koja supcina kad skontas kakvi su navijaci i sta su sve prosli,zasluzili smo bar da vidimo profesionalnu repku.
Dovoljna cinjenica da znam da mu nije stalo do dobrobiti repke je kasnjenje u Brazil na izvlacenje.Mislim to ti je posao, tome bi trebao biti posvecen i ti ladno zakasnis,dovoljno o njegovoj profesionalnosti.Koja supcina kad skontas kakvi su navijaci i sta su sve prosli,zasluzili smo bar da vidimo profesionalnu repku.
- Principatus
- Kontakt:
Kao Tino Susic?robijas_Ri je napisao/la:Al nek se mali mis barem odao, ima njih jos dosta koji su tu iz licnih interesa al sute.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To je najveca enigma. KAKO ????donniedarko je napisao/la:Ne razumijem kako jos pojednicni mogu braniti rad Susica.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Ma pobrisah... Laki je malo neurozangringobih je napisao/la:Sa avangardom sam ja zavrsio u Sisetama(Gorazde) 2000 godine...VanBasten je napisao/la:Siđe avangardo, nabijem te na k.urac
Vise bi mi pasalo nesto kao Bruno Giordano![]()
Hajede ne ljuti se nije ova prepiska nista tebi licno
Ma pun mi je više k.,... zvjezda i zvijezdica. Pape je od danas do sutra. Eto Pape je debil, seljak, nesposoban.
Sutra ako ovo prođe i postane praksa, će se isto raditi i sljedećm selektoru. Vahi, Dušanu, Baždareviću.. pa će i na njih pljuvačinja... A zarad koga, zarad malca kojem je fucking 19 godina i ima 15 godina karijere ispred sebe i možda stotine utakmica..a ne može da se strpi. Pa i ako konta da mu je nepravda učinjena, budimo realni, većina ovih koji su prošli kroz repki ili se vrte misle za sebe da su bolji i zaslužuju mjesto. Ali ne postavljaju uvjete, przne po medijima itd.
Može i Pandža uraditi sutra isto, a za razliku od Prcića, Pandža ima nemale zasluge. Od mlade reprezentacije, gdje je bio jedan od glavnih kotača dosad naše najuspješnije generacije tog uzrasta, do nastupa za A do povrede. Uvijek je ostavljo srce na terenu.
Pa šta reći za Muslimovića? Godinama nosio repku, odbio Švede da igra za nas. Ste vidjeli njegove poruke na FB, podrške, i pristupa. A može komotno i on da przni po selektoru, Savezu, igračima koji dobijau pozive umjesto njega i slično. Eh, to je stav, to je ponašanje ba sportiste, reprezentativca.
Mislim, mali je ovaj još mlad. Ne treba mu sad j.ebavati nešto ili šta znam. Malo se zaletio. Nadam se da će shvatiti da je ovo pogrešan put. Ja idalje očekujem da će on biti naša desetka u skorom periodu.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 21 feb 2014, 16:40, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma pusti, opet je sazrio za banovića, nije mu dugo trebalo. Valjda će sve ovo biti upraćeno.VanBasten je napisao/la: Siđe avangardo,
Ne mogu nezadovoljni igrači postavljati uslove, ma koliko bili u pravu. Šansu svi dobiju, neko prije, neko kasnije, ali je dobiju. Prcić je još u mladoj reprezentaciji pravio probleme.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa normalno, sve se slazem. Prosli smo iako nas je protiv Slovaka uhakao. Ona pobjeda u Slovackoj je samo dar od dragog Allaha za ovaj narod, a ne rad Susica jer ga je trener Slovacke takticki pojeo u obje utakmice i to nije prvi put bilo da ga neko pojede jer protiv jacih ne mozemo doci do dobrog rezultata vec dolazimo na individualni kvalitet nekih nasih igraca protiv slabijih.donniedarko je napisao/la:Ne razumijem kako jos pojednicni mogu braniti rad Susica.Tip je prosao na svjetsko samo zbog dobre generacije igraca,lagane grupe i dovoljne sportske srece.Njegov faktor je po mom misljenju samo donosio neizvjesnost u prolazak dalje.Evo sad gubimo sve potencijalne igrace koji bi nam mogli nositi igru za nekih sljedecih par godina.Safet privatizirao repku.Po meni je on papak i nema viziju za repku niti mislim da mu je uopste stalo do nje.
Druga stvar isto ti je tacna, on uzima pare za poziv i to je jasno. Privatizovano maksimalno, a uz to ako ga napadnes preko medija on se nadje uvrijedjen ili te napadne jer je napad najbolja odbrana kao sto je to uradio u Albaniji, mada mu je slaba gluma
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne branim Safeta, ali ne treba igračima dozvoljavati da postavljaju ultimatume. Gdje bi onda ovo vodilo? Svaki igrač ima svoje razloge zašto misli da on treba da igra za repku. Šta bi onda Kaka trebao da radi? Bil' i on trebao da kaže Scolariju da više ne računa na njega iako igra u Milanu i to vrlo dobro ali rijetko dobiva pozive? On čeka svoju priliku.
Slažem se da je možda trebao biti pozvan ali ne treba dozvolit da igrači postavljaju ultimatume ili ćeš me zvati ili na mene ne računaj više. Ma daj, imaš tek 20 godina, dobit ćeš priliku. Hajd da on ima 27+ godina pa bi možda i nekako razumio ali tek 20 godina, tek si počeo karijeru ne može preko noći...
Govorite što je zvao Hadžića a do prije nekoliko mjeseci ste govorili što ga ne zove, šta čeka a sad kad ga je pozvao, što će nam
Slažem se da je možda trebao biti pozvan ali ne treba dozvolit da igrači postavljaju ultimatume ili ćeš me zvati ili na mene ne računaj više. Ma daj, imaš tek 20 godina, dobit ćeš priliku. Hajd da on ima 27+ godina pa bi možda i nekako razumio ali tek 20 godina, tek si počeo karijeru ne može preko noći...
Govorite što je zvao Hadžića a do prije nekoliko mjeseci ste govorili što ga ne zove, šta čeka a sad kad ga je pozvao, što će nam
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Znaci ode Safet skupa sa preporukama,neka ce vala i vrijeme je bilo 
- hogarstrasni
Prcic je samo kap koja je prelila casu Susicevog bezobrazluka i lopovluka ! Pa nismo tolike ovce.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!