GRBAVICE, GRBAVICE OTVORAJ KAPIJE EVO IDU EVO IDU HORDE SARAJLIJE
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Veceru,cik pogodi sta imam za veceru..Larry David je napisao/la:'ta ce meljo, pojest cemo ga za rucak.
Treba ga necim dobro zalit, valja ga ovakvog ( pih ) svaritMegamon je napisao/la:Veceru,cik pogodi sta imam za veceru..Larry David je napisao/la:'ta ce meljo, pojest cemo ga za rucak.
Dino potpis! Eto i mene su izvikali da prozivam Regoju da vas bije a ja sam fakat pitao je li bio u elementu jer se naloži na vas kao da ste mu droga ali ti znaš šta i kako razmišljam. Ali nije čudo od svakog ostati neshvačen pa me i ne sekira previše jer zbog takvih ne idem na derby više, je li treba da mi neko glavu razbije ma bježi......dino lj je napisao/la:Ti si stvarno pametan pa zakljucujes da seljacko tipicno Zeljino.Ovaj nas grad je specifican i jedinstven u svijetu,u njemu su prvo zivjeli seljaci pa su osnovali FK Zeljeznicar a onda su nam se komunistickom direktivom poceli doseljavati gradjani sa raznih strana i osnovali "gradjanski klub"? FK Sarajevo.Momak domicilno je domocilno i uvjek je vise pripadala i pripadace ovom gradu od novonastalog.To ti je isto kao poredis Avazov toranj i Vijecnicu koja je zastitni znak ovoga grada.Svim cestitim pitarima zelim fer i sportsku borbu na terenu i na tribinama,pa neka pobjedi ko bude stvarno bolji,a ovim navijacima i sa jedne i druge strane koji provociraju i sire mrznju savjetujem da malo porade na svom mentalnom sklopu dok jos ima vremena.Marseille84 je napisao/la:Tipicno Zeljino Seljacki
"Glavobolja od ŽeljA a nigdje aspirina....."
CUJ ZELJA ?![]()
![]()
![]()
![]()
Zagor je napisao/la:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101021121kirba je napisao/la:Kad ce vise nedjelja?
Ja volim, volim, volim samo tebe...
Pa eto, nije lose fin potez sto se tice cijena jedino je problem sto ce doci vise od 3.000. ali snaci ce se vec nekakoHORDAŠ-SAQQ je napisao/la:Navijačima Sarajeva 3. 000 ulaznica, bez poskupljenja
1O km Sjever
5 Istok
Od subote u prodaji ispred trznice
Nebi dobro biloButmiran je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101021121kirba je napisao/la:Kad ce vise nedjelja?
Podrzavam,napraviti pritisak da nam daju vise.Butmiran je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /101021121kirba je napisao/la:Kad ce vise nedjelja?
uh, upišah se u gaće...pravo smiješno. Ako ćemo tako, onda se kod vas nema šta srušit.Tarpi do bagro je napisao/la:Bjezi ba bolje da ne idemo,sta treba da se srusi i ona jedina tribina
ma znam, ali derbi bez njih nije derbi. Ipak znas onu: GLEDATI IH KAKO PLAČU! NEPROCJENJIVO!drug je napisao/la:dobro jarane, kako mislis da im daju ono tamo zivota ti? Prvo, gdje ćeš ih razdvajat našim navijačima? To ko da njihov istok na krajevima napuniš Manijacima. Drugo, vidiš da im smeta što istok nije natkriven. Misliš da bi im odgovaralo da gledaju iz onog ćoška koji je opravdano prazan jer se iznad 5, 6 reda ne vidi desna aut linija od krova zapadne tribine?
Trenutno korisnika/ca: fks74, FRANK RIBERY, Hajdeee, Tatamata1946, tuitamo, Venom i 76 gostiju.