Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Jedan Tevez kojeg ignorisu godinama a igra vrhunski fudbal ne odrice se repke al zato sanjin prcic koji je kve sezone poceo da igra odrice se jer nije dobio poziv za prijateljsku utakmi u , kapa dole majstore sto se mene tice nikad te ne bi pozvo. Papeta ne branim al ni sekunde vjerovatno je prcic veci talenat od hadzica i od tina al selektorova je zadnja i ona se pistuje. Pa jedan david beckam kad mu je receno da ne moze da igra rekao je da ce radit jos vise al sanjin je na vrhu karijere jbg rastura. Mali je talenat nema sta al da je on neki faktor pa da se odrice repke hahahahaha zalosno
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ja, ali zato TSS moze preko noci, i ko je prizivao Hadzica? Sto ce nam igrac koji igra u jednom od losijih klubova prosjecne austrijske Bundeslige?Unofficialpage je napisao/la:Ne branim Safeta, ali ne treba igračima dozvoljavati da postavljaju ultimatume. Gdje bi onda ovo vodilo? Svaki igrač ima svoje razloge zašto misli da on treba da igra za repku. Šta bi onda Kaka trebao da radi? Bil' i on trebao da kaže Scolariju da više ne računa na njega iako igra u Milanu i to vrlo dobro ali rijetko dobiva pozive? On čeka svoju priliku.
Slažem se da je možda trebao biti pozvan ali ne treba dozvolit da igrači postavljaju ultimatume ili ćeš me zvati ili na mene ne računaj više. Ma daj, imaš tek 20 godina, dobit ćeš priliku. Hajd da on ima 27+ godina pa bi možda i nekako razumio ali tek 20 godina, tek si počeo karijeru ne može preko noći...
Govorite što je zvao Hadžića a do prije nekoliko mjeseci ste govorili što ga ne zove, šta čeka a sad kad ga je pozvao, što će nam
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- DonCorleone
- Kontakt:
Ne, on je patrijotaPrincipatus je napisao/la:Kao Tino Susic?robijas_Ri je napisao/la:Al nek se mali mis barem odao, ima njih jos dosta koji su tu iz licnih interesa al sute.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- samoposteno
- Kontakt:

sad su trebali svi ovi momci da se zale sto nisu pozvani u A reprezentaciju.............prcicu levatino zalices za ovom izjavom
Zasto ne mozemo porediti Prcica i Grahovca?drummer je napisao/la:Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Ma sad ce poneki pokusati i Prcica da blate, kako bi odbranili gluposti koje se odigravaju u reprezentaciji. Ali mislim da je za to malo prekasno...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Pa sto cemu, pa mozda zato sto je on selektor bogte jadan valjda on zna i on se pita koji mu profil igraca treba. On ih je pozvo i njemu na teret to mu je posao ako nisi shvatio. Nas zanimaju rezultati a ne tko igra ili bi barem tako trebalo bit?Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ja, ali zato TSS moze preko noci, i ko je prizivao Hadzica? Sto ce nam igrac koji igra u jednom od losijih klubova prosjecne austrijske Bundeslige?Unofficialpage je napisao/la:Ne branim Safeta, ali ne treba igračima dozvoljavati da postavljaju ultimatume. Gdje bi onda ovo vodilo? Svaki igrač ima svoje razloge zašto misli da on treba da igra za repku. Šta bi onda Kaka trebao da radi? Bil' i on trebao da kaže Scolariju da više ne računa na njega iako igra u Milanu i to vrlo dobro ali rijetko dobiva pozive? On čeka svoju priliku.
Slažem se da je možda trebao biti pozvan ali ne treba dozvolit da igrači postavljaju ultimatume ili ćeš me zvati ili na mene ne računaj više. Ma daj, imaš tek 20 godina, dobit ćeš priliku. Hajd da on ima 27+ godina pa bi možda i nekako razumio ali tek 20 godina, tek si počeo karijeru ne može preko noći...
Govorite što je zvao Hadžića a do prije nekoliko mjeseci ste govorili što ga ne zove, šta čeka a sad kad ga je pozvao, što će nam
Decko je mozda malo ljut , pretjerao sa izjavom , kad se sve smiri i prode bit ce to OK!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ma pusti ovu papetovu djecu kraju, vidis da brane babo svogPrincipatus je napisao/la:Ma sad ce poneki pokusati i Prcica da blate, kako bi odbranili gluposti koje se odigravaju u reprezentaciji. Ali mislim da je za to malo prekasno...
Evo vidim da neki spominu Grahovca i u pravu su i on je zasluzio poziv prije Tinceka i Hadzica. Imamo 4 igraca u mladoj repci koji mogu igrati DM ili centralnog veznog- Prcic, Besic, Grahovac te Zolotic i sve cetvorica su zasluzili poziv u A repku prije Tinceka i Hadzica! A Prcica je dodatno isprovocirala i ona Safetova izjava o njemu.
Zato sto Prcic igra francuski leshampionat a Grahovac bh telecom premijer liguSabinho je napisao/la:Zasto ne mozemo porediti Prcica i Grahovca?drummer je napisao/la:Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
- donniedarko
- Kontakt:
Ja se nadam da ce u skorije svi skuziti kakav je on trener zapravo i da sto prije napusti mjesto selektora.Muci me cinjenica kad pomislim sta smo mogli od repke i naseg fudbala opcenito napraviti sa ovim plasmanom a dosta je razloga za vjerovati da cemo imati neizvjesnu buducnost repke i njene uspjesnosti.Mislim da cemo se vratiti u taj neki krug prosjecnih ekipa i to sve zbog nesposobnosti i bezobrazluka Susica.Mislim tip je bio igracina ali karakterom je nula.tuzlak1987 je napisao/la:Pa normalno, sve se slazem. Prosli smo iako nas je protiv Slovaka uhakao. Ona pobjeda u Slovackoj je samo dar od dragog Allaha za ovaj narod, a ne rad Susica jer ga je trener Slovacke takticki pojeo u obje utakmice i to nije prvi put bilo da ga neko pojede jer protiv jacih ne mozemo doci do dobrog rezultata vec dolazimo na individualni kvalitet nekih nasih igraca protiv slabijih.donniedarko je napisao/la:Ne razumijem kako jos pojednicni mogu braniti rad Susica.Tip je prosao na svjetsko samo zbog dobre generacije igraca,lagane grupe i dovoljne sportske srece.Njegov faktor je po mom misljenju samo donosio neizvjesnost u prolazak dalje.Evo sad gubimo sve potencijalne igrace koji bi nam mogli nositi igru za nekih sljedecih par godina.Safet privatizirao repku.Po meni je on papak i nema viziju za repku niti mislim da mu je uopste stalo do nje.
Dovoljna cinjenica da znam da mu nije stalo do dobrobiti repke je kasnjenje u Brazil na izvlacenje.Mislim to ti je posao, tome bi trebao biti posvecen i ti ladno zakasnis,dovoljno o njegovoj profesionalnosti.Koja supcina kad skontas kakvi su navijaci i sta su sve prosli,zasluzili smo bar da vidimo profesionalnu repku.
Druga stvar isto ti je tacna, on uzima pare za poziv i to je jasno. Privatizovano maksimalno, a uz to ako ga napadnes preko medija on se nadje uvrijedjen ili te napadne jer je napad najbolja odbrana kao sto je to uradio u Albaniji, mada mu je slaba gluma
Jer ne paše.Sabinho je napisao/la:Zasto ne mozemo porediti Prcica i Grahovca?drummer je napisao/la:Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
Trube kako TSS nije zadnji vezni, u isto vrijeme guraju Prcića koji je još neadekvatniji na toj poziciji. Tromi, spori, frajer nema duel igre haman
Ako će se već prigovarat za TSSa, da nije zadnji vezni kakvog trebamo, i da bi trebao neko drugi npr iz U21. Onda je to Grahovac. Jedino on. Al jbg..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Izgleda da sve sto je domace ne valjaVanBasten je napisao/la:Jer ne paše.Sabinho je napisao/la:Zasto ne mozemo porediti Prcica i Grahovca?drummer je napisao/la:Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
Trube kako TSS nije zadnji vezni, u isto vrijeme guraju Prcića koji je još neadekvatniji na toj poziciji. Tromi, spori, frajer nema duel igre haman
Ako će se već prigovarat za TSSa, da nije zadnji vezni kakvog trebamo, i da bi trebao neko drugi npr iz U21. Onda je to Grahovac. Jedino on. Al jbg..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- maroonGiant
- Kontakt:
Za Papeta bi najbolje bilo da ne daje intervjue ubuduće, pa realno i ja bih se naljutio na Prcićevom mjestu, otpiše ga 4 mjeseca ranije, i izjavi da igra u slabom klubu
, a svi znamo iz kojih klubova igrači dobijaju pozive, još kao kaže da mu ne treba igrača na toj poziciji a zove TSS od kojeg je Prcić bolji trenutno s druge strane je totalno ne ozbiljno i Prcićevo opraštanje, umjesto da nastavi igrati i natjera selektora da ga pozove, bit' ce još nadam se svjetskih i evropskih prvenstava ipak mu je 21 godina tek.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ti nisi nikada gledao Prcica, ocito....VanBasten je napisao/la:Jer ne paše.Sabinho je napisao/la:Zasto ne mozemo porediti Prcica i Grahovca?drummer je napisao/la:Ne mozete porediti Prcica i Grahovca,ne mozete nikako.Znam sta je namjera,razvodniti malo bijes pa onda popljuvati Prcica a oprati strucnjaka.E nece moci ove noci.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Govorilo se što ne zove i Hadžića. Slažem da bi možda Prčić trebao dobit poziv prije TSS ali ne opravdavam reakciju, kont'o da će ga zvati i nije ga zvao i sad odmah na mene više računajte. Ovo je pretjerana izjava, i mi sva nešto nešto hoćemo ali nema i mi čekamo da nam se neke želje ostvare. On se tek probija ka A timu i niko nije rekao da ga neće zvati, doći će sve na svoje, malo sabura.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa ja, ali zato TSS moze preko noci, i ko je prizivao Hadzica? Sto ce nam igrac koji igra u jednom od losijih klubova prosjecne austrijske Bundeslige?Unofficialpage je napisao/la:Ne branim Safeta, ali ne treba igračima dozvoljavati da postavljaju ultimatume. Gdje bi onda ovo vodilo? Svaki igrač ima svoje razloge zašto misli da on treba da igra za repku. Šta bi onda Kaka trebao da radi? Bil' i on trebao da kaže Scolariju da više ne računa na njega iako igra u Milanu i to vrlo dobro ali rijetko dobiva pozive? On čeka svoju priliku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma prije svih. I to još u prošlom ciklusu je trebao dobiti poziv. Koliko bi mu samo značilo d aj eupisao jedan-dva nastupa... šetta je velika da truhne u ovoj ligi.vendeta87 je napisao/la:Evo vidim da neki spominu Grahovca i u pravu su i on je zasluzio poziv prije Tinceka i Hadzica. Imamo 4 igraca u mladoj repci koji mogu igrati DM ili centralnog veznog- Prcic, Besic, Grahovac te Zolotic i sve cetvorica su zasluzili poziv u A repku prije Tinceka i Hadzica! A Prcica je dodatno isprovocirala i ona Safetova izjava o njemu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nahuskali ga mozda ovi dusebriznici preko drustvenih mreza. Ima ih puno takvih i ovdje na forumu. Oni znaju ko treba biti pozvan, ko ne treba, ko treba igrati na lijevoj a ko na desnoj strani... Ma znaju oni sve, a Susic i strucni stab pojma nemaju.vrebac86 je napisao/la:Decko je mozda malo ljut , pretjerao sa izjavom , kad se sve smiri i prode bit ce to OK!
I sad je momak sam sebe doveo u nezgodnu poziciju.
Prekasno,prekasno,skroz prekasno.Kupio,kupio i nakupio a mediji sutili i zataskavali.Sad cemo dobiti eksploziju bijesa i vjerovatno s.ebanu atmosferu u Brazilu,drugim rijecima vec smo ispali u prvom krugu.Izuzev ako se ne desi neki (ne)ocekivani obrat.Principatus je napisao/la:Ma sad ce poneki pokusati i Prcica da blate, kako bi odbranili gluposti koje se odigravaju u reprezentaciji. Ali mislim da je za to malo prekasno...
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, AndreWilliams, Edincapitano, Hazre, MostarNeretva, RightBack, riki46, s4mke, Sheyi, soko, Sveti, Taree i 125 gostiju.