Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
16%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
15
31%
4) St.Pauli
9
18%
5) Mainz
7
14%
6) Augsburg
8
16%
7) Union Berlin
2
4%

Ukupno glasova: 49

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 jul 2016, 22:30

Dragovic u Bayer, 19 mil eura + 4 mil bonusa. Sad ocekujem da Toprak ode u Borussiju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 26 jul 2016, 07:48

Ne znam gdje neki vide veliku potrosnju ako je na nove igrace potroseno 435,5m, a od prodaja zaradjeno 365m.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

opel
Kontakt:

Post Postao/la opel » 26 jul 2016, 09:24

KayserSose je napisao/la:Ne znam gdje neki vide veliku potrosnju ako je na nove igrace potroseno 435,5m, a od prodaja zaradjeno 365m.
Tačno, a isto tako nema osnova da se u potrošnju računa to što je Humels otišao u FCB, a Šurle došao u BVB, jer su to sve transferi unutar iste lige. BVB u konačnici ima skoro identičnu vrijednost na TM kao i prije prelaznog roka.

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 26 jul 2016, 09:36

Najbolje mjerilo svakog prijelaznog roka je teren. BVB je Weigla izvukao iz Cvajte za sicu pa mu se visestruko isplatio. S druge strane, skup transfer nije jamstvo da si dobio pojacanje kao sto smo vidjeli iz primjera Immobilea.

Odlicna je stvar za ligu kad Kramer ode u Gladbach, Kostic u HSV ili Juda u Dortmund, jer se tako zadrzava kvaliteta. Ali strasno bitno je i tko od igraca napusti ligu, odnosno udje u nju iz inozemstva. Ne znam kako je stanje s tim trenutno kad je u pitanju BL. Kad sam zadnji put ovdje pobrojao ulaske i izlaske to je bilo li-la. Kad mi se dadne izvucem to opet kad vec nitko drugi nema malo volje, 5 min vremena, znanja ili cega vec da to ucini.

P.S. Voeller demantirao da daju 19m za Dragovica. Osobno mislim da on ne vrijedi vise od 15m.

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 27 jul 2016, 14:33

FRANK RIBERY je napisao/la:Dragovic u Bayer, 19 mil eura + 4 mil bonusa. Sad ocekujem da Toprak ode u Borussiju.
krivo očekuješ..watzke je jasno poručio da nema više transfera ovo ljeto..samo odlasci su mogući..uostalom toprak je sasvim nepotreban,desni bek je najkritičnija pozicija u bvb-u pa onda zamjena za aubu

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 27 jul 2016, 15:07

ma morete se vi svi kolko ocete pojcavati bayern ce opet biti campion i zdravo :eh: :roll: :kafa: :zviz: :kafa:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 jul 2016, 16:24

Jesu li braca ova dvojica ? :urnebes:

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Ousmane7
Kontakt:

Post Postao/la Ousmane7 » 27 jul 2016, 19:00

Karlo je napisao/la:ma morete se vi svi kolko ocete pojcavati bayern ce opet biti campion i zdravo :eh: :roll: :kafa: :zviz: :kafa:
to ćemo još vidjet...ali uostalom gdje je to bila tema ko će osvojit pričamo trenutno o transferima brate mili,a ti ko dijete neko uletiš

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 27 jul 2016, 21:35

Toliko panike oko red bulla a na kraju niti jedan top transfer,za sada ispada da je taj projekt prenapuhan

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 27 jul 2016, 21:38

schickeria je napisao/la:Toliko panike oko red bulla a na kraju niti jedan top transfer,za sada ispada da je taj projekt prenapuhan
Naravno, mi mislimo da ako neko ima 5 milijardi (odnosno da RB toliko obrce) da ce davati stotine mil za transfer i to odmah. Dace onoliko koliko se moze poklopiti da RB ne trpi ili da sav profit ne ide ovamo. A to je par desetina mil eura i nista vise.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 27 jul 2016, 21:48

Ma finu oni ekipu imaju već sada, i dosta se pametno potezi vuku, odnosno Ragnick zna svoj posao. Mislim da je i Hasenhutl jako dobra trenerska opcija za njih. Jedino što po mome mišljenju fali nekoliko iskusnijih igrača, istinskih vođa u timu, tu mi nije jasan Ragnick što se forsiraju isključivo mulci. Bez obzira na kvalitet kadra kojeg RB nedvojbeno posjeduje nije lako preći iz cvajte u bundesligu, druge se tu ''igre'' igraju, jača je to scena...Zato ti i treba par m.udonja u ekipi koji vode glavnu riječ u svlačionici, igrači koji su prošli nešto u svojoj karijeri ... Bit će zanimljivo pratiti kako će se čupati kad naleti neka kriza rezultata...

Njima glavni cilj za prvu sezone(a i onu nakon) isključivo opstanak u ligi, i to po mogućnosti što bezbolnije i bez previše drame. Sve ostalo tj. neki viši ciljevi samo mogu dovesti do toga da ''pregore'' ...
Agieren statt reagieren

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 27 jul 2016, 21:59

Eintracht je svakojakog škarta doveo, većinom neki anonimusi, igrači koji nisu bili standradni ili su igrali u B timovima ... Izgleda da je kod njih baš suša i da se nema para, teško će Kovač moći neka čuda raditi... Ovako gledajući jedni od glavnih kandidata uz Darmstadt za cvajtu, no nadam se da griješim jer mi je liga bez Eintrachta nezamisliva ...

Mislio sam možda sredinom/krajem avgusta neku analizu skelpat, transfer rok i situacije kod svih timova te šta bi se moglo očekivati u novoj sezoni, ono klasika... Naravno, to samo u slučaju ako budem imao vremena i volje, stisle su me vrućine i posao ...
Agieren statt reagieren

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 28 jul 2016, 01:08

Ja mislim da je Frankfurt jači nego prošle sezone, ostali su istina bez Zambrana ali su doveli mladog i perspektivnog Valleja i solidnog Mascarella, a ako Kovač mentalno podigne Rebića mogli bi u njemu dobiti odličnog igrača i to bi bila respektabilna ekipa. Također ugodno bi mogo iznenaditi Hoffe borbom za EL poziciju, dok za Herthu mislim da će biti najnegativnije iznenađenje prvenstva.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jul 2016, 01:58

Jest to je za Eintracht sve šta bi bilo..., isto možemo rećii za Dramstadt. Ali ovdje smo da budemo realni i kažemo kako stvari stoje.

Znamo da Darmstadt, Ingolstadt i nisu neke baje, ali od ovih bogatijih najslabije su poslovali Hofo, Herta i Frankfurt.
Kod Hofe je i definitivno jasno, od njih nema velikog projekta, tu su da životare dok ne odu nazad u zaborav.
Hertza je prošli rok škrta bila, a evo i ovaj skoro ništa ne rade, Frankfurt se zadovoljava talentima koji su igrali kao juniori i po nižim ligama.

Werderu je ostalo dosta para, moguće da ulove još kakvog talenta, jer to oni najbolje rade.

Ovi ostali Augsburg, Koln i Mainz su tu negdje, nisu kvalitetom gubili, opet im predviđam siguran opstanak i moguću EL, HSV se vraća i trebao bi da bude bolji, a Freiburg i RB su novajlije, kao takvi tradicionalno neugodni, a ako RB još ne pojača svoje redove sa ovim neiskusnim igračima mogli bi doživjeti hladan tuš Bundeslige.

Prvih 6 ipak daleko od ostatka lige, mada Wolfsburg je mutan, da vidimo na šta će ovaj remont izaći.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 28 jul 2016, 07:08

Meni hoffenheim ima zanimljivu momcad,uz malo srece mogli bi izboriti el ,jedino mislim da je rizik uci s tako mladim trenerom u sezonu.

Rb ima nekoliko super talenata i ragnick zna prepoznati igraca i ako ih budu u stanju zadrzati na okupu mogli bi biti opasni,za sad je to vise projekt ala bvb nego city i psg

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 01 avg 2016, 07:51

Schalke potpisao cokea i najvjerovatnije babu.
Zadnja linija coke naldo howedes baba jako dobra iako mi naldo nije igrac po gustu zbog precestih kikseva,kopija matipa.
Jos neki klasni vezni i zamjena za sanea i uz weinzierla bi plavci mogli biti jako dobri.

Ima li u wolfsburgu pojacanja ili je wolkswagen zatvorio pipu na odredjeno vrijeme

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 01 avg 2016, 10:54

Evo kako to izgleda s ulascima i izlascima iz lige:

IN:
R. Sanches (30)
E. Mor (5)
O. Dembele (14)
Bartra (8)
R. Guerreiro (12)
M. Merino (3)
Benes (1,5)
Embolo (22)
Coke (4)
Lossl (2,5)
Gbamin (2,5)
Jose Rodriguez (2,25)
Duda (4,5)
Bruma (10)
Brekalo (4)
Mayoral (2,5)
Guirassy (2)
Halilović (10)
M. Hansen (1,5)
Usami (2,5)
Kainz (4,5)
Moisander (2)
Diagne (2)
Petsos (1,5)
Fedetsky (2,5)
Tawatha (1)
Mascarell (2)
G. Varela (0,75)
Rebić (0,9)
Jesus Vallejo (3)
Soyuncu (2,25)
N. Keita (11)

OUT:
Benatia (16)
Hojbjerg (6)
Mkhitaryan (30)
Gundogan (30)
G. Xhaka (35)
Nordtveit (6)
Matip (18)
Neustadter (7)
Karius (7)
Beerens (2)
Svento (0,75)
J-H Hong (2,5)
Klavan (3,5)
Ujah (5,5)
Rajković (1,5)
Zambrano (5)
Die (1,75)
Tyton (1)
Schwaab (1,5)
Kiyotake (6)
Zieler (8)
Yamaguchi (1,5)
H. Almeida (1)
H. Sakai (2)

Među otišlima top klasa su Miki, Gundo i Xhaka, a vjerovatno je da ćemo tu uskoro pridodati i Sanea. Uz njih, osobno smatram da je šteta da su otišli još za Benatiu, Hojbjerga, Nordtveita, Matipa, Kariusa i Zielera. Od pridošlica najveća su očekivanja od Sancheza, Dembelea, Guerreira i Embola. Glavna značajka kod dolaznih transfera je da je dovedena hrpa potencijala, pa tako uz već spomenuti četverac puno obećavaju i Mor, Brekalo, Halilović, N. Keita, Soyuncu...

Najbolja momčad:
Došli: Lossl - Coke, Bartra, Bruma, R. Guerreiro - R. Sanchez, N. Keita - O. Dembele, E. Mor, Halilović - Embolo
Otišli: Karius - Benatia, Matip, Klavan - Hojbjerg, Gundogan, G. Xhaka, Nordtveit - Miki, Ujah, Kiyotake
Mix: Karius - Coke, Benatia, Bartra, R. Guerreiro - Gundogan, G. Xhaka, R. Sanchez - Miki, Embolo, O. Dembele

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 01 avg 2016, 11:21

Po klubovima stanje je ovako:

Bayern - vjerovatno neće biti velikih promjena do kraja TP, mada ne bi iznenadilo da dovedu još nekoga
BVB - dolazaka vjerovatno neće biti (eventualno Toprak), a uz Kubu za očekivati je da odu još 3-4 igrača
Bayer - Dragović je još uvijek aktualan, ali ne bi me čudilo ni da to propadne
Gladbach - imaju više-manje kompletiran kadar, ali ako bi ušli u LP možda dovedu još nekoga
Schalke - Sane je pred odlaskom, Baba pred dolaskom, a traži se i pojačanje za vezni red
Mainz - mogao bi otići još netko od nebitnijih igrača, a oko novih dolazaka sam skeptičan
Hertha - bili su poprilično pasivni dosad, pa možda ugodno iznenade u kolovozu
Wob - uz Kubu za očekivati je i neko jače ime u napadu, a otići bi mogli Dost, Kruse i R. Rodriguez, dok za Gustava vjerujem da ostaje nakon ozljede Guilavoguija
Koeln - očekujem nastavak mrtvila, ali dobar posao bi napravili ako produže Hectora nakon pozitivnih signala od samog igrača
HSV - according to ledar und amer još se traži par igrača, za više pogledati temu kluba pošto su dečki aktivni i ažurni
Ingolstadt - možda doteglje još kojeg anonimusa
Augsburg - više-manje mi djeluju kompletirano
Werder - već su toliko doga dotegljili ali i otpustili da bi im najpametnije bilo stati na dosad napravljenome
Darmstadt - oni bi trebali dovesti još par otpadaka, pošto bi im trebalo čudo da s ovakvim kadrom ostanu u BL (nije da će i ti novi "Fedetskyji" nešto drastično promijeniti)
Hoffa - ne bi me čudilo ni da dovedu nekog zanimljivog, ali ni da ih napusti netko od ključnih igrača tipa Sule
Eintracht - malo blaža verzija Werdera
Freiburg - dojma sam da je kadar kompletiran
Ratten - s obzirom da se predviđalo da će biti agresivniji na tržištu, nije isključeno da se pojačaju sa još kojim klinjom

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 01 avg 2016, 11:42

Odliv kvalitete se nastavlja. Sane je slijedeći. Taman ovi prospekti koji su se uzeli za relativno male pare kad se dovoljno razviju u par sezona i oni idu za tu neku ne toliko veliku zaradu. To nije problem ako će se taj novac zamijeniti za neke isto tako klase, na žalost neće, već će se opet dovoditi talenti ili buy-back igrači.

agentzero7
Kontakt:

Post Postao/la agentzero7 » 01 avg 2016, 12:06

muamerc je napisao/la:Odliv kvalitete se nastavlja. Sane je slijedeći. Taman ovi prospekti koji su se uzeli za relativno male pare kad se dovoljno razviju u par sezona i oni idu za tu neku ne toliko veliku zaradu. To nije problem ako će se taj novac zamijeniti za neke isto tako klase, na žalost neće, već će se opet dovoditi talenti ili buy-back igrači.
Jednu stranu medalje samo gledas i spominjes.
Odljev kvalitete smo imali kod Dortmunda koji je nadomjestio ga brutalnim prijelaznim rokon,navijaci zadovoljni ucinjenim.
Odljev kvalitete smo imali kod Schalkea i Gladbacha u vidu ( Sane - Xhaka ) Schalke s tim novcima rijesio nesto sto nije godinama,doveo bocne igrace koji ce biti ogromna pojacanja te talenta i potencijalnu igracinu Embola + stići će jos 1 ili 2 jaka igrača,bome ni Schalkeovi navijaci nece previse plakat.
Gladbach je Xhaku nadomjestio Krameron, +Vestergaard,Doucore te vjerovatno otkupiti Christiansena od Chelsea, Pale neće i ne plače previse .
Leverkusen mozda i proda nekoga od kvalitetnih ali je vec i doveo kvalitetu u vidu Vollanda te Dragovica ( valjda ) .
Wolfsburg moze izgubiti jedino Draxlera i Rodrigueza za kojima mogu plakati,Draxler ostaje o Rodriguez ce vjerovatno otici ali ni za njim se nece previse plakati.
HSV napokon u skladu s imenom i reputacijom doveo mega talent u vidu Halilovica,te vec sad igračinu Kostića,dovesti zadnjeg veznog i oni su 3put jaci nego prosle sezone sto ce i rezultati pokazat.
itd itd

TRENUTNO,svaki je bundesligas dobrano jači nego sto je bio prosle sezone...NA PAPIRU.
Prijelazni rok zasad vrlo vrlo dobar.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.