FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 18:49

Nema pravdanja i zdravo! Sta ste uradili uradili ste. Komitet ce sve da ispita! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 18:51

aleksandar_veliki je napisao/la:Prodje koji dan, glavu gore. Fudbal se igra i u nizem rangu, ne uzdaj te se u Komitet i ponistavanje kola, od toga nema nista. Bilo proslo, kasno ste se probudili, a i igrackii kadar vam je bio katastrofalan. Fudbal se igra u nizem rangu, rastjerajte legende koje su sada najglasnije, koje od opstine Tuzla dobijaju lovu za nerad, koje su odvojile omladinski pogon od kluba, to rastjerajte sto prije. Dobra vijest je to sto ce vam po svemu sudeci ostati Ibrakovic i Davud, sto se i nacelnik probudio, izbori pa doslo iz guze u glavu. U ponedjeljak je sef na sastanku sa njim, prezentuje se petogodisnji plan o radu kluba, koji podrazumjeva ekspresan povratak. Glavu gore i nikad se ne uzdajte u nikog, niti jedan klub u ovoj ligi nece se zamjeriti nekom na kraju prvenstva, to tako hoda, koliko god ja zelio da nije tako.
Nije da se uvlacim, al' dobro receno! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2012, 18:56

Probisvjet je napisao/la:Nema pravdanja i zdravo! Sta ste uradili uradili ste. Komitet ce sve da ispita! :mrgreen:
Kao sto rece @aleksandar_veliki ne uzdaj se mnogo u komitet ;)

@aleksandar_veliki

Koliko je tacno to da nam ostaju Ibrakovic i Davud posto vjerujem da imas puno vise informacija od nas iz Tuzle ? Za legende se slazem sa tobom neke otjerati uz naravno Bajramovica koji je po meni rak rana Slobode,odvojio je omladinski pogon privatizovao ga i dao ga svom sinu da upravlja snjime,a koliko mogu cuti sve vise djece se ispisuje iz te skole fudbala .. Nema hljeba od naseg nacelnika mozda sad pred izbore malo se digne,al sve je to slabo,unistio je sport u Tuzli,tako da od njega nema svrhe trazit bilo sta.. lik jednostavno zeli da ugasi fudbalski klub kao sto je to uradio sa kosarkaskim i rukometnim klubom..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2012, 19:39

Kako neki navijaci ne zele da skontaju da mi navijaci Slobode znamo da ekipa nije zasluzila da ostane u ligi,ali najvise nam je krivo sto je sve ovako zavrsilo.. Utakmice pocinju zajedno u 17 h da bi se u drugom poluvremenu neke utakmice kasnile po 15 minuta (osluskivali se rezultat iz mostara i ist.sarajeva)? Igrali su neki supacki ovo kolo ali nema veze njima na cast,samo kazem vratice se svakome prije ili kasnije ..

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 25 maj 2012, 19:54

to što ste ispali ima i dobrih strana ,vidječete kako je lijepo boriti se za titulu

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 25 maj 2012, 19:56

admin je napisao/la:Pokušajmo ovako:

pošto postoje teme rezervisane isključivo za FK Sarajevo i FK Željezničar, ova tema će biti rezervisana isključivo za FK Sloboda.
Osjećajte se slobodnim da otvorite novu temu na kojoj možete porediti ovaj klub ili njegove navijače sa drugima, ali i na ovoj temi će komentari o drugim klubovima biti brisani.

Znači, tema je rezervisana isključivo za FK Sloboda.
Za rasprave i poređenja svih klubova Premijer lige, već je otvorena tema "PREMIJER LIGA".

hvala.
ostao/la admin dana 31 mar 2008, 15:30

admin objasnio :!:

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 25 maj 2012, 20:23

Nema potrebe da se uzdate u odgađanje kola.Prije svega,vaša utakmica sa Slavijom je čista kao suza,te nije ispunjen preduslov za tako nešto.Ibraković prije tekme u I.Sarajevu najavlljuje neke specijalne posmatrače,sad se opet hvata za slamku spasa,nema od toga nista.Znam da boli nepravda,osjetio sam to u dva navrata,jenom čak od istog aktera kao i vi.Kako mislite da komitet za nenormalizaciju donese tu odluku,kad je i zakuhano iz istog organa?Neće se oni pišati sami sebi u lice.Malo bolje procitajte članak u kojem pise da je Sloboda najavila zalbu,pa da zbog toga nisu registrovane tekme.Čista formalnost.U ponedjeljak se lagano odbija žalba i ujeo vuk magarca.Sloboda je naivno ispala magarac u čitavoj priči...Sve u svemu želim vam brz povratak,jer u svakom slučaju vise volim gledati vas nego tamo neku Gradinu,Gošk,Travnik...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 maj 2012, 20:49

Jel istina da je Aid Berbic predsjednik SD Sloboda ? :shock:

Covjek koji je sa faraonom dogovarao gasenje KK Sloboda Dite sada je predsjednik SD Sloboda,faraon se izgleda ne sali ako je ovo istina za Berbica ??

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 25 maj 2012, 20:50

Sto je bilo bilo je, to je proslost, ne moze se vise poraviti.Sada je najvaznije da konsolidujete redove, te se ekspresno vratite u Premier ligu, da dokazete svima da je Sloboda bila i bit ce institucija za mnoge klubove.
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 maj 2012, 21:32

molotovljev je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Nesto kontam sad, Sloboda da je dala go protiv Slavije, ostala bi u ligi??? ako je pogresno neka me dematuje neko
Da,u tome je poenta cijele ove price.Znaci direktni krivac za ispadanje Slobode iz lige je Slavija,odnosno
igraci i strucni stab Slobode koji su dozvolili da do toga dođe.
Hajde da posmatramo na ovaj nacin cijelu situaciju:Recimo da su iz Želje i Veleza vjerovali kako ce igraci
Slobode u direktnom okrsaju sa Slavijom izboriti opstanak,tj. da necete izgubiti dva gola razlike.
Tako da bi na kraju balade Slavija bila ta koja bi napustila drustvo najboljih.
Ne kazem da Željo i Velez nisu pogurali Leotar i GOSK,ali ne sa namjerom kako bi Slobodu ostetili,
mozda su htjeli rijesiti se Slavije.Sta mislite o tome?
Imali ste sve u svojim rukama,pozitivan rezultat na poluvremenu,pa cak i igraca vise.
Zasto je doslo do pada u igri ne znam,ali cinjenica je nesto drugo,bez potrebe crveni karton,penal,drugi gol...
I kao slag na tortu,kada ste dosli u bezizlaznu situaciju,da se hvatate za slamku spasa,vas trener izvodi
napadaca a uvodi odbrambenog igraca..Pitam se kojom logikom.
Meni je iskreno žao,prije svega razumijem nesto starije navijace koji su ogorceni..ali tako je kako je.
Nadam se ekspresnom povratku Slobode u drustvo najboljih,jos jaci,jos bolji,sa ambicijama za euro nastup.

slavija je ta koja je bila najsigurnija opstanku to se znalo...samo je bilo izmedju nas i Leotara uglavnom tako...s obzirom na sve pretnje i prouke jos prije 2-3 kola Slavija je ona koja i da je slabija ostala bi u ligi...a li nebitno idemo dalje SLOBODA DO GROBA...

Neznam sta se vise peglate ljudi oko toga i zasto ovi silni ljudi dolaze ovdje ?...ja kako vidim juce smo mi pisali citavo vrijeme niko nije spomeno uopste da nam je Velez ili Zeljo kriv i onda dodje lik gore sa 20 postova poce prvi pisat kako mi nemamo oci i td...i od toga nastavise ljudi jos 10 ebenih stranica pisat kako oni nisu krivi...pa nisu krivi istina cuj zar se moraju ponavljati vise?, ali nisu ni posteni toliko koliko su sami sebe prestavljali to je cinjenica..jer toliko su pricali da Amar nije takav, ali ispostavilo se drugacije, a vjerovanto i u Tuzli bi bobe ostale da je bilo tih 50k da se uplati tako jedino sto meni licno smeta to je da takvi sami misle da su posteni klub koji se nebi prodao.
Ponavljam mi smo krivi sebi za ovu situaciju, a ne Zeljo i Velez
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 maj 2012, 21:39

harry_90 je napisao/la:Jel istina da je Aid Berbic predsjednik SD Sloboda ? :shock:

Covjek koji je sa faraonom dogovarao gasenje KK Sloboda Dite sada je predsjednik SD Sloboda,faraon se izgleda ne sali ako je ovo istina za Berbica ??
Još je dotični danas izjavio da se, ukoliko se situacija ne smiri, gašenje kluba doima najboljim rješenjem!? Loše nam se piše... :roll:

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 25 maj 2012, 21:44

Claus je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel istina da je Aid Berbic predsjednik SD Sloboda ? :shock:

Još je dotični danas izjavio da se, ukoliko se situacija ne smiri, gašenje kluba doima najboljim rješenjem!? Loše nam se piše... :roll:
pa vi ako to dozvolite ispascete budale najvece.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 21:55

Claus je napisao/la:

Gdje je izjavio? Izvor?

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 maj 2012, 22:00

U normalnom drustvu kakvo ovo u BIH nije, jedan Ivica Osim pa tako i njegov sin Amar Osim se ne bi na osnovu mahalske price, bez ijednog valjanog dokaza, spaljivali na lomaci.

Konstantno govorite o tome bez ijednog dokaza, meni je prvom sumnjivo ali ne znam, isto kao sto ne zna niko od vas jel Zeljo prodao ili nije i sve dok budete dirali u nase legende bez ijednog valjanog dokaza do tad cete ovdje citati komentare koji ce vam "otvarati" oci da se tako izrazim.

Iskreno volio bih da se Sloboda odmah vrati uz veliku reorganizaciju i da postanu ozbiljan prvoligas sto skoro da nikad nisu bili u novijoj proslosti. Sve zavisi prije svega od vas navijaca ako vi ne budete organizovani i sa vama ne bude upravljao niko iz politike mozete se nadati nekoj novoj, boljoj, kvalitetnijoj Slobodi.
Mes Que Un Club

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 22:08

amertiger je napisao/la:U normalnom drustvu kakvo ovo u BIH nije, jedan Ivica Osim pa tako i njegov sin Amar Osim se ne bi na osnovu mahalske price, bez ijednog valjanog dokaza, spaljivali na lomaci.

Konstantno govorite o tome bez ijednog dokaza, meni je prvom sumnjivo ali ne znam, isto kao sto ne zna niko od vas jel Zeljo prodao ili nije i sve dok budete dirali u nase legende bez ijednog valjanog dokaza do tad cete ovdje citati komentare koji ce vam "otvarati" oci da se tako izrazim.

Iskreno volio bih da se Sloboda odmah vrati uz veliku reorganizaciju i da postanu ozbiljan prvoligas sto skoro da nikad nisu bili u novijoj proslosti. Sve zavisi prije svega od vas navijaca ako vi ne budete organizovani i sa vama ne bude upravljao niko iz politike mozete se nadati nekoj novoj, boljoj, kvalitetnijoj Slobodi.
Ko ste vi? Kakve legende? Vase? Onda pisite na vasoj temi o legendama, ni mi pisemo o svojima legendama na vasim temama.
Ono sto mislimo o vama to je nasa stvar.
Vidjecemo sta ce komitet reci jel se moze poceti utakmica kada se zeli?
Ako kaze da moze, onda trebaju objasniti zasto moze i zasto je to dozvoljeno, a ako nije, ko je kriv i zasto su utakmice kasnile?
I jos nesto ako mislite na Ivicu O. on trenutno obnasa vrlo veliku funkciju u BH nogometu, najvecu, pa onda ne bi trebao biti samo vas, trebao bi biti niciji!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 25 maj 2012, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 25 maj 2012, 22:10

Ljudi zaintrigiralo me ovo oko Berbica i odlucio sam da provjerim.

Prije 3 dana u kaficu Sloboda, tacnije njenom gornjem djelu izabran je Aid Berbic za novog predsjednika SD Sloboda. Nakon inaguracije na "izvanrednoj" sjednici tog drustva, jer naime odbili su da prime OKK Sloboda u SD Sloboda doticni je izabran. Jedna od prvih izjava mu je bila, ako se dugovi nastave gomilati tacnije ne rijese ugasicemo FK Sloboda i napraviti FK Sloboda 1919.

Ljudi ovo nikako nije dobro, desna ruka od Dzaske opasno prijeti.
Sloboda je moja nacija

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 25 maj 2012, 22:13

Sunderland je napisao/la:Ljudi zaintrigiralo me ovo oko Berbica i odlucio sam da provjerim.

Prije 3 dana u kaficu Sloboda, tacnije njenom gornjem djelu izabran je Aid Berbic za novog predsjednika SD Sloboda. Nakon inaguracije na "izvanrednoj" sjednici tog drustva, jer naime odbili su da prime OKK Sloboda u SD Sloboda doticni je izabran. Jedna od prvih izjava mu je bila, ako se dugovi nastave gomilati tacnije ne rijese ugasicemo FK Sloboda i napraviti FK Sloboda 1919.

Ljudi ovo nikako nije dobro, desna ruka od Dzaske opasno prijeti.
Ako on i Jasmin i garnitura ostane na istom mjestu onda ce se i dugovi gomilati, a i FK Sloboda ugasiti!

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 25 maj 2012, 22:13

Mersed Kovačević sve rek'o, po mom mišljenju! ;) Evo vam tog Aida Berbića... :o
slika slika slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 25 maj 2012, 22:17

Znam prijatelju ali ovaj i Dzasko nemaju srama, Anto Raos je bio veliki gospodin. Ovo nam nikako ne ide u prilog, jer zajebali su oni sve sto se dalo zajebati.
Sloboda je moja nacija

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 maj 2012, 22:19

Crni dani dolaze za Slobodu na zalost, od kako se zavrsilo prvenstvo niko iz vasih redova se nije javio da kaze nesto za slabe rezultate nego se samo prica o "nemajestanju" Zelje i Veleza. A najvise ste sami sebi krivi niko drugi.

I vi ocekujete neke uspjehe sa tavim vodstvom kluba i relativno slabim igracima. Neka vam je Bog na pomoci da se vratite u PL sto nece biti ekspresno. A i kad se vratite ceka vas ista prica - sredina tabele.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 maj 2012, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.