NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Vrlo je**ne prve dvije utakmice, znajući ko je trener i kakav ce moral biti ako budemo na 0 bodova iz prve dvije utakmice nit miriše nit smrdi
Pričam realno, da ne bi bilo da se uvijek negativno misli, ali ne ulijeva mi Žerić samopouzdanje ni autoritet znači niiikakoooo da imamo najjaču ekipu ne vjerujem da može maksimum izvući iz njih.
Ako je istina ovo sto je neko od drugova napisao da se Zaric nije javljao na telefon, kakvu sliku to daje ostalim igračima kad je u pitanju trener, vjerovatno ce neko pomislit ako može i on s*ati po treneru što ne bih i ja.
Janjoš je imao taj autoritet i kad se prodere znaš da ti se materi štuca kod kuće.
Pričam realno, da ne bi bilo da se uvijek negativno misli, ali ne ulijeva mi Žerić samopouzdanje ni autoritet znači niiikakoooo da imamo najjaču ekipu ne vjerujem da može maksimum izvući iz njih.
Ako je istina ovo sto je neko od drugova napisao da se Zaric nije javljao na telefon, kakvu sliku to daje ostalim igračima kad je u pitanju trener, vjerovatno ce neko pomislit ako može i on s*ati po treneru što ne bih i ja.
Janjoš je imao taj autoritet i kad se prodere znaš da ti se materi štuca kod kuće.
Gotovo je, treba dati podršku treneru pa ćemo vidjeti kakav će rezultat da bude...
Prskalice sad ukljucene na stadionu, genijalno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Saša je komentirao da su dogovorili da budu gostujuće zbog terena odnosno radova na istom a i dalje sve stoji…
@harden rade one buraz al u nevakat jutros zvizdan u 12:00 i one pršću koliko znam to treba rano ujutru i kasno navecer bas iz razloga da se ne ,,spali,, trava a vec je požutio teren
@harden rade one buraz al u nevakat jutros zvizdan u 12:00 i one pršću koliko znam to treba rano ujutru i kasno navecer bas iz razloga da se ne ,,spali,, trava a vec je požutio teren
-
- Kontakt:
Sad je i skupština u tijeku
Ma trava se ovako dodatno spaljuje, pa ne moze se zalijevati prije nego se ohladi. Bolje ih ostaviti citavu noc nego po danu, ovo kontra efekat praviBihac1299 je napisao/la: ↑24 jul 2025, 20:05Saša je komentirao da su dogovorili da budu gostujuće zbog terena odnosno radova na istom a i dalje sve stoji…
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jbg ne valja dok ih nema , ne valja ni sad kad su u funkciji.
Valjda ljudi znaju sta rade,nisu retardirani
Ako si imao komas trave kod kuce znas da sam u pravuBosnianRahatluk je napisao/la: ↑24 jul 2025, 20:56Jbg ne valja dok ih nema , ne valja ni sad kad su u funkciji.
A i vidi se po terenu kako znaju sta rade
-
- Kontakt:
Ma drug , ima da se zazeleni , kako godharden je napisao/la: ↑24 jul 2025, 21:03Ako si imao komas trave kod kuce znas da sam u pravuBosnianRahatluk je napisao/la: ↑24 jul 2025, 20:56Jbg ne valja dok ih nema , ne valja ni sad kad su u funkciji.
A i vidi se po terenu kako znaju sta rade
-
- Kontakt:
Tesko da cemo i u septembru kuci igrati. Kako u nas svi radovi napreduju, do sljedece polusezone ako zaigramo kuci bice super.
Meni se iskreno ne svidja prve dvije u gostima jer od toga nam i zavisi start. Ljepse je sezonu krenuti sa pobjedom. Prati li netko treninge, kakav je Zeric?
Meni se iskreno ne svidja prve dvije u gostima jer od toga nam i zavisi start. Ljepse je sezonu krenuti sa pobjedom. Prati li netko treninge, kakav je Zeric?
Zadnja utakmica u prvom dijelu igraš kući, pa onda dvije zaredom kući. Faktički od četiri utakmice, tri igraš kući.
Jučer je u prostorijama kluba održana redovna Skupština Nogometnog kluba Jedinstvo Bihać, na kojoj su predstavljeni svi ključni aspekti rada u sezoni 2024/2025.
Zahvaljujemo svim prisutnim članovima na konstruktivnom doprinosu, kao i svima koji nesebično rade za dobrobit našeg Jedinstva.
#DIGNIGLAVUNISISAM
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Znaci bice jos pojacanja. Vidjecemo, nismo dugo godina imali ljepsa vremena
Sretno biscani i da sto prije dignete Jedinstvo i vratite na mjesto gdje i pripada a to je PL. 

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ma to ce biti predstavljanje dovedenihnebeskasila je napisao/la: ↑25 jul 2025, 16:39Znaci bice jos pojacanja. Vidjecemo, nismo dugo godina imali ljepsa vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.