pa dasamson je napisao/la:Da, Caja je stvarno mutava. Al, boli me, neka su mi vise koseva donijeli...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa dasamson je napisao/la:Da, Caja je stvarno mutava. Al, boli me, neka su mi vise koseva donijeli...
vidio sam ,ali nisu ovo sebi smjeli dopustitisamson je napisao/la:Kod 80-80, Mirzi ispala iz kosa dva puta zaredom, prvo trojka a onda odbijanac pod kosem,,, Gube za tri...
Iskreno nisu ni zasluzili da prodju dalje i PAOK je u obadvije utakmice pokazao vise i odigrao bolje. Da ne govorim da je Dinamo veceras samo znao da nabija loptu u sesnaesterac, a odbrana sa Guarciom sve izbacila napoljecala je napisao/la:stvarno me dinamo razocarao, mislio sam da nesto i mogu, imali su inicijativu ali onda hladan tus na maksimiru, a dobre kvote na PAOK-u 3.60 u premieru
Not badmandraX je napisao/la:Dinamo Z - Paok z1![]()
L. James (-25.5+) 2
M. Teletovic (-15.5+) 2![]()
Sevilla - Borussia D (-3+) zX2
Cholet - Cibona (-14.5+) h1
Zalgiris - Caja L. (-153.5+) z2![]()
Uplata: 1.5 KM
Moguća Isplata: 57 KM
Sretno
Sevilla - Borussia Dortmund
X2
1.49
Karpaty Lviv - PSG
PSG 0-1
1.78
Napoli - Steaua
*Antall mål 1.Omgang
Over 0.5
1.31
Total odds 3.47
Total stakes 50kr
legenda reala je napisao/la:Dinamo -Paok X
Bruge-Vilareal-1
Lausane-Palermo-X
Sevila-Dortmund-2
da probamo malo ludorija ipak je ovo Europaliga
SPY je napisao/la:Kvota 33Inter - Seongam 1![]()
Napoli - Steaua 1
Dinamo - PAOK manje od 3![]()
Indiana - Lakers 2
Miami - Cleveland hendikep kec 17+
Kobi 26+
Brose - Real madrid 2
Partizan - Prokom 1
Sevilla daje gol![]()
Uplata 5
Ev. Dobitak 165
Analitico je napisao/la:zvao me Pandev maloprije i kaze da idu na produzetke. Kupio je sebi novu Motorolu pa pita kako se moze dekodirati da se moze koristiti i na nasem traizstu....
No bitno iz sveg razgovora je da je Inter X danas.....
adis.p je napisao/la:vase misljenje...ja mislim da bi ovdje vrlo lahko moglo izac 4 zuta kartona.....a kvota slidna![]()
zk/FC Brugge-Villarreal (-3,5+) 19:00 1,60 2,05
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.